2017 mart transfer olup bekleyenler

Bende hic heycanli deioim sanki basndan beri hamileymisim gibi zaten ama kanda ogrenince sanirim daha farkli olur ama sanirim hamileyim bgunun gucune inandm yaptim oldu :) bgun herkes hamile masallah :)))
Ben de inanıyorum hamile olduğuma aslında ama karın ağrısı deli etti beni yaa ne güzel ağrımıyordu

Ben de inanıyorum hamile olduğuma aslında ama karın ağrısı deli etti beni yaa ne güzel ağrımıyordu

Cnm hic aldirma bnm iki gun karnim ole agirdiki ve belim hergn agrio kasiklarmda baznde sanki hicbsy yk misal bgun sanki normlm bos gibi ama sabah uyandiginda mutluluk oluyo hep icimde sanki hamileym bliom gibi inan insallah olacak bak bgun herkes hamile Allahin izniyle tamam insallah 9 ay sonra anneyiz :))) yuhhiiii :)))

Benim en çok bugün ağrıdı aman ne yapayım Rabbim e tevekkül ettim baştan beri 5.güne gitmeyen embryolar 5e gitti hayırlısıyla olacak inanıyorum. Rabbim hepimizi güldürecek

aminnn aminnn canım aynen. İkinizde olumlu haberleri verceksiniz hepimiz artık burda hamilelik dönemlerimizi konuşcaz inaşallaaaahhhhh

Benim en çok bugün ağrıdı aman ne yapayım Rabbim e tevekkül ettim baştan beri 5.güne gitmeyen embryolar 5e gitti hayırlısıyla olacak inanıyorum. Rabbim hepimizi güldürecek

İnsallah cnm sn moralini yuksek tut Allahim hepimize nasip edecek ins ama bgun ama sonra insallah birgun olacagim sadece sabir lazim Rabbim mukafatimizi verecek insallah ve kucagimiza aldigimizda tum yasananlar unutulacak :*

aminnn aminnn canım aynen. İkinizde olumlu haberleri verceksiniz hepimiz artık burda hamilelik dönemlerimizi konuşcaz inaşallaaaahhhhh

İnsallah cnm sonradan gonderdigim flashli goruntuye baktinmi var mi sncede ikinci cizgi ve snce isikta da olsa cikmz deilmi oyle ??

Eklentiler

• IMG_4961.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 31
İnsallah cnm sonradan gonderdigim flashli goruntuye baktinmi var mi sncede ikinci cizgi ve snce isikta da olsa cikmz deilmi oyle ??
baktım canım bana da var gibi geldi ya bende hep derinlemesine aradığım için o 2. çizgileri:)) ama bende böyle bile çıkmadı hiç bence var

baktım canım bana da var gibi geldi ya bende hep derinlemesine aradığım için o 2. çizgileri:)) ama bende böyle bile çıkmadı hiç bence var

Bndede hic daha once bole olmamisti 20 aydir bakiyom bu testlere hic bole gormedm insallah zatn dedm snde varsa bndede vrdir :))))) totem yaptim hahahahah

aynen bak öyle dedin:)) nE zaman yapıcan canım test perşembe miydi?. Çarşamba beni 2 ye katladıgını öğreniyim seninde pozitifi kap gel:))

Evet cnm persembe insallah snde ikiye katlarsin bn dedim bi kosu anne olup gelcm icim rahat Allahin izniyle bugun dahada eminim hayirlisi herseyin :*

Ayyy ne guzel müjdeler geliyor Rabbim istiyen herkese ver hamile olanlar elinizi bir koyun karniniza bizede dua edin. Ben test aldım yapmaya cesaret edemiyorum

İnsallah sonuc pozitif olur bugun masallah hamile gunu insallah cikar cnm cikmassada moralini bozma cunku kanda gormeden veya kan gormeden kesinlik yok...

zor olsa da sakinliğimizi koruyalım başka şeylerle uğraşalım yazmıştım. ondan kurabiye yapıyorum
Ayyy ne guzel müjdeler geliyor Rabbim istiyen herkese ver hamile olanlar elinizi bir koyun karniniza bizede dua edin. Ben test aldım yapmaya cesaret edemiyorum
size de dua ediyoruz: 2017 yılı doğumlar coşsun

Canim allah sabrini arttirsin .Allah nezaman derse ozaman olcak tabi . Allah en kisa zamanda minnosunu kucagina almayi nasip etsin

Canim beta hcg tesleri betahcg orani kanda 20 ye yukselmisse cikmaya basliyo ama zaten idrarda cok gec cikiyor .bence olumlu olcak insalah .beklemek gercekten cok zor guzel haberlerini bekliyoruz

Canim beta hcg tesleri betahcg orani kanda 20 ye yukselmisse cikmaya basliyo ama zaten idrarda cok gec cikiyor .bence olumlu olcak insalah .beklemek gercekten cok zor guzel haberlerini bekliyoruz

Cok tsk ederim cnm ama bnde inaniyorum Allahin izniyle bu kez oldu sanirim cok sukur her halime tabikide bakalim pers sabah belli olcak hepimiz icin hersy ck gzl olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…