2017 mart transfer olup bekleyenler

Canım benim,Güzel bi zaman bekliyor meleğin demekki,sabret nolur...çok üzgünüm...

Çok çok çok sevindim canım
Çok teşekkürler ,inşallah katlanır çarşamba bir daha kan vericem bide proluton deport verdi 3 tane kalçadan o yapılacak...Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın,eşimle değer düşük olduğu için sevincimizi paylaşamadık bile...ama 12. Gün yapılıyo genelde tüm tüp bebek merkezlerinde ilk test 10. Gün erken mi oldu acaba?

Kaç çıktı canım değerin.
3 tane aynı gün mü pruloton neden verdi ki

Kaç çıktı canım değerin.
3 tane aynı gün mü pruloton neden verdi ki
Canım ilk değerim 10,22
2 gün sonra bu günki değerim 40,4
5. Gün embriyosu için biraz düşük değerler ondan şüpheli durum halâ...
Proluton deportu 4 gün arayla yaptırcam canım.Daha doyasıya sevinemedim ama doktorum bu gün olumlu konuştu,o yüzden bende daha umutluyum

Cesaretim toplayıp
Test yaptım ama cikmadi inşallah kanda çıkar 5.gun embriyosu bugün 10. Günüm sanırım yine olmadı

Geç döllenme olabilir kötü olsa 2 ye katlamaz cnm seninki fazla katlamış sağlıkla alırsın kucağına inşallah bize de dua ett

İlk deneme den oğlum var 6 buçuk yaşında cnm o çok istiyor son denemem artık psikolojim bozuldu 7 ayda 3 deneme oldu bunda gelecek inşallah kardeşi

Cok sukur Allah bagislasin yine var bitane insallah kardes nasip olur biraz dinlendir kendni demek ilki tutsada digerleri bole olabiliyo cok zor ya Rabbim kendiliginden nasip eder insllah sonrakileri

Geç döllenme olabilir kötü olsa 2 ye katlamaz cnm seninki fazla katlamış sağlıkla alırsın kucağına inşallah bize de dua ett
Ay canım çok teşekkürler ,inşallah öledir.Etmem mi,çok duygusalım zaten burda sonucu negatif olanlarla ağlayıp,güzel haberler alanlarada sanki kendim almış gibi seviniyorum.İnşallah hepimizin gucakları dolar...ama bi doğsun o minik poposunu ıssırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…