Canım benim gözün aydınKızlar değerim 126,6 çıktı çok mutluyum:) Çarşamba test tekrarı inşallah güzelce katlanır. 3. Gün embriyosu iki taneydi bugün 9. Günüm
Görştüm canım güzel katlanmış böle devam ederse sorun yok dedievet ya Rabbime bin şükür tutunmuş meleğim sen doktrnla görüştünmu cnn yazdysan gormedim k.bkma
Oh çok şükür sevindim cnmGörştüm canım güzel katlanmış böle devam ederse sorun yok dedi
Canımm benim,çok çok gözün aydınYa 10. Gün 82 değer ya ben hamile miyim değişir mi bu bana bişey deyin??
Kaç embriyo transfer edildi canım sana yaşın kaç
Canım benim,Güzel bi zaman bekliyor meleğin demekki,sabret nolur...çok üzgünüm...Merhaba arkadaşlar bende bu sabah kan tahlili yaptırdım 25 martta 3.gün embriyosu bi tane transfer edilmişti sonucum negatif.. Allah tan hayırlısı bıkmadan usanmadan istemekten vzgeçmiycem.. destekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.. olumlu sonuç alan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlarım siz de yılmadan devam edin..
Görştüm canım güzel katlanmış böle devam ederse sorun yok dedi
Bana 5. Gün 2 tane transfer ettiler. Yaşım 31. Bu 4. Denemem1 Tane 5.gun embriosu transfer edildi
yaşım 28.75 (29 sayilir:) bu ilk denenem
Snn ??
Çok teşekkürler ,inşallah katlanır çarşamba bir daha kan vericem bide proluton deport verdi 3 tane kalçadan o yapılacak...Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın,eşimle değer düşük olduğu için sevincimizi paylaşamadık bile...ama 12. Gün yapılıyo genelde tüm tüp bebek merkezlerinde ilk test 10. Gün erken mi oldu acaba?Çok çok çok sevindim canım
Kaç çıktı canım değerin.Çok teşekkürler ,inşallah katlanır çarşamba bir daha kan vericem bide proluton deport verdi 3 tane kalçadan o yapılacak...Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın,eşimle değer düşük olduğu için sevincimizi paylaşamadık bile...ama 12. Gün yapılıyo genelde tüm tüp bebek merkezlerinde ilk test 10. Gün erken mi oldu acaba?
Canım ilk değerim 10,22Kaç çıktı canım değerin.
3 tane aynı gün mü pruloton neden verdi ki
Allah razı olsun canım:)Canım benim gözün aydın
Çok şükür inşallah kat kat artsın hepimizinkiGörştüm canım güzel katlanmış böle devam ederse sorun yok dedi
Geç döllenme olabilir kötü olsa 2 ye katlamaz cnm seninki fazla katlamış sağlıkla alırsın kucağına inşallah bize de dua ettCanım ilk değerim 10,22
2 gün sonra bu günki değerim 40,4
5. Gün embriyosu için biraz düşük değerler ondan şüpheli durum halâ...
Proluton deportu 4 gün arayla yaptırcam canım.Daha doyasıya sevinemedim ama doktorum bu gün olumlu konuştu,o yüzden bende daha umutluyum
Bana 5. Gün 2 tane transfer ettiler. Yaşım 31. Bu 4. Denemem
Çıkar cnm Rabbim hepimiz i güldürsünCesaretim toplayıp
Test yaptım ama cikmadi inşallah kanda çıkar 5.gun embriyosu bugün 10. Günüm sanırım yine olmadı
İlk deneme den oğlum var 6 buçuk yaşında cnm o çok istiyor son denemem artık psikolojim bozuldu 7 ayda 3 deneme oldu bunda gelecek inşallah kardeşiRabbim basip etsin insallah eminim cok zor bir surecti Rabbim bukez ikiz versin insallah:*
Cesaretim toplayıp
Test yaptım ama cikmadi inşallah kanda çıkar 5.gun embriyosu bugün 10. Günüm sanırım yine olmadı
İlk deneme den oğlum var 6 buçuk yaşında cnm o çok istiyor son denemem artık psikolojim bozuldu 7 ayda 3 deneme oldu bunda gelecek inşallah kardeşi
Ay canım çok teşekkürler ,inşallah öledir.Etmem mi,çok duygusalım zaten burda sonucu negatif olanlarla ağlayıp,güzel haberler alanlarada sanki kendim almış gibi seviniyorum.İnşallah hepimizin gucakları dolar...ama bi doğsun o minik poposunu ıssırcamGeç döllenme olabilir kötü olsa 2 ye katlamaz cnm seninki fazla katlamış sağlıkla alırsın kucağına inşallah bize de dua ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?