İmkansız cnm normal yolla olamaz. Oldu oldu ben de tek çocuğum o yüzden de istiyorum görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. İnanıyorum bu defa gelecek kuzum sağlıkla. Rabbim her isteyene versin çok zor imtihanlarCok sukur Allah bagislasin yine var bitane insallah kardes nasip olur biraz dinlendir kendni demek ilki tutsada digerleri bole olabiliyo cok zor ya Rabbim kendiliginden nasip eder insllah sonrakileri
12. Gün kanda baktır canım inşallah tutunmuşturCesaretim toplayıp
Test yaptım ama cikmadi inşallah kanda çıkar 5.gun embriyosu bugün 10. Günüm sanırım yine olmadı
İnşallah cnm yaaAy canım çok teşekkürler ,inşallah öledir.Etmem mi,çok duygusalım zaten burda sonucu negatif olanlarla ağlayıp,güzel haberler alanlarada sanki kendim almış gibi seviniyorum.İnşallah hepimizin gucakları dolar...ama bi doğsun o minik poposunu ıssırcam
İmkansız cnm normal yolla olamaz. Oldu oldu ben de tek çocuğum o yüzden de istiyorum görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. İnanıyorum bu defa gelecek kuzum sağlıkla. Rabbim her isteyene versin çok zor imtihanlar
Kaderdasiz persembe gunu benimde kan tahlilim var degerime bakacaklar normal seyrinde katlaniyormu diye dualarini bekliyorum ..Cok tsk ederim cnm ama bnde inaniyorum Allahin izniyle bu kez oldu sanirim cok sukur her halime tabikide bakalim pers sabah belli olcak hepimiz icin hersy ck gzl olur ins
Yaa bende hep.diyorum minik popusini isircam olursa cok nazlandilar diyeAy canım çok teşekkürler ,inşallah öledir.Etmem mi,çok duygusalım zaten burda sonucu negatif olanlarla ağlayıp,güzel haberler alanlarada sanki kendim almış gibi seviniyorum.İnşallah hepimizin gucakları dolar...ama bi doğsun o minik poposunu ıssırcam
Kaderdasiz persembe gunu benimde kan tahlilim var degerime bakacaklar normal seyrinde katlaniyormu diye dualarini bekliyorum ..
Eşim istemeDi canım sonunda oğlum ikna etti ben bu kadar kardeş isteyen çocuk görmedim inşallah Rabbim oğlumun dualarını kabul eyler.Him anladim cnm bizim normal yolla olabilir ama olmadi bnde daha fazla beklemek istemedim bunda umitliyim bgun silik cizgi gordum insallah sonrakilerde gerek kalmaz bu yola. Rabbim indallah hayirli haberler almani nasip etsin ama cok beklemissin 2. Cock icin
Eşim istemeDi canım sonunda oğlum ikna etti ben bu kadar kardeş isteyen çocuk görmedim inşallah Rabbim oğlumun dualarını kabul eyler.
İnşallah cnm bana da dua etRabbim onun hatirina nasip eder insallah ii etmis kardes herzmn lazim bn tek cocuga karsiyim olabiliyosa yapmak lazim. Hayirlisiyla olur insallah
Aynen bende ilkini paramla aldim. Sonrakileri aile hekimi yada baska bi hastaneden kadin dogumcuya yazdirin devlet karsiliyo. Bosuna 200 tl civaei vermeyinKizlar jel estrafem ve gliforu aile hekimligi yaziyor sskli olanlar gidip yazdirip aliyor bilginiz olsun bilmeyen varsa bir bosa para vermesin bende 2,3 gun oluo ogrendim burdan bi arkadastan
Güzel haberlerini bekliyoruz cnmgünaydın kızlar. bugün bide idrar testi alcam bakalım o hep içimde kalmıştı çünkü eşimde çıkmazsa üzülürsün filan diyo. ama görünür sanırım demi saklamak istiyorum çünkü onu. Asıl yarın büyük gün bakalım. 12. günüm artcak mı artmıcak mı şimdi de bu telaş. Sabah eşime diyorum dün rüya mıydı diye:)) Yaa ne kadar istiyosak artık ALLAH hepimize nasip etsin kızlar dualarımdasınız.
Silik de olsa varsa seninle meleğin cbm erkekler anlamaz. Dualarımız hepimizle bizimde elfidayla perşembe test günümüzYarın benim de sonuç günüm. say say bitmedi bugunlet de. İdrarda silik cizgiyi gordum bugun ama tabi emin degilim. Esim gormekte zorlandı. Yok yok bu net degil ki diyerek gitti. Ams ben uc yıldır hic bu cizgiyi bile gormemistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?