2017 mart transfer olup bekleyenler

Cok sukur Allah bagislasin yine var bitane insallah kardes nasip olur biraz dinlendir kendni demek ilki tutsada digerleri bole olabiliyo cok zor ya Rabbim kendiliginden nasip eder insllah sonrakileri
İmkansız cnm normal yolla olamaz. Oldu oldu ben de tek çocuğum o yüzden de istiyorum görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. İnanıyorum bu defa gelecek kuzum sağlıkla. Rabbim her isteyene versin çok zor imtihanlar

İnşallah cnm yaa

Him anladim cnm bizim normal yolla olabilir ama olmadi bnde daha fazla beklemek istemedim bunda umitliyim bgun silik cizgi gordum insallah sonrakilerde gerek kalmaz bu yola. Rabbim indallah hayirli haberler almani nasip etsin ama cok beklemissin 2. Cock icin

Cok tsk ederim cnm ama bnde inaniyorum Allahin izniyle bu kez oldu sanirim cok sukur her halime tabikide bakalim pers sabah belli olcak hepimiz icin hersy ck gzl olur ins
Kaderdasiz persembe gunu benimde kan tahlilim var degerime bakacaklar normal seyrinde katlaniyormu diye dualarini bekliyorum ..

Yaa bende hep.diyorum minik popusini isircam olursa cok nazlandilar diye

Kaderdasiz persembe gunu benimde kan tahlilim var degerime bakacaklar normal seyrinde katlaniyormu diye dualarini bekliyorum ..

İnsallah Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almani nasip eder uzun omurlu hayirli evlat olur Allahin izniyle gzl olcak hersy gzl dusunmek lazim olmadigindada hemen karamsar olmamak lazim insallah hayirlisi herseyin

Eşim istemeDi canım sonunda oğlum ikna etti ben bu kadar kardeş isteyen çocuk görmedim inşallah Rabbim oğlumun dualarını kabul eyler.

Eşim istemeDi canım sonunda oğlum ikna etti ben bu kadar kardeş isteyen çocuk görmedim inşallah Rabbim oğlumun dualarını kabul eyler.

Rabbim onun hatirina nasip eder insallah ii etmis kardes herzmn lazim bn tek cocuga karsiyim olabiliyosa yapmak lazim. Hayirlisiyla olur insallah

Kizlar jel estrafem ve gliforu aile hekimligi yaziyor sskli olanlar gidip yazdirip aliyor bilginiz olsun bilmeyen varsa bir bosa para vermesin bende 2,3 gun oluo ogrendim burdan bi arkadastan

Kizlar jel estrafem ve gliforu aile hekimligi yaziyor sskli olanlar gidip yazdirip aliyor bilginiz olsun bilmeyen varsa bir bosa para vermesin bende 2,3 gun oluo ogrendim burdan bi arkadastan
Aynen bende ilkini paramla aldim. Sonrakileri aile hekimi yada baska bi hastaneden kadin dogumcuya yazdirin devlet karsiliyo. Bosuna 200 tl civaei vermeyin

günaydın kızlar. bugün bide idrar testi alcam bakalım o hep içimde kalmıştı çünkü eşimde çıkmazsa üzülürsün filan diyo. ama görünür sanırım demi saklamak istiyorum çünkü onu. Asıl yarın büyük gün bakalım. 12. günüm artcak mı artmıcak mı şimdi de bu telaş. Sabah eşime diyorum dün rüya mıydı diye:)) Yaa ne kadar istiyosak artık ALLAH hepimize nasip etsin kızlar dualarımdasınız.

Güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Silik de olsa varsa seninle meleğin cbm erkekler anlamaz. Dualarımız hepimizle bizimde elfidayla perşembe test günümüz

Kızlar bu test bozuk mu sizce 15 dk bekledim ama diğer cıkan cizgide net cıkmadı bide o yapılan yer kırmızı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…