ayırlıs canım umarım bebişin tutunmuştur güzel haberini alırız, dualarım seninle ve hepimizleİnşallah Canım yarın büyük gün haber vericem. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun canım çok şükür umarım sağlıkla kucağına alırsınBen de bugün kan verdim. Değerim güzel artmış. Çok mutlu oldum ama yine de temkinli yaklaşmak istiyorum. 2 gün sonra tekrar kan verecem. Bu arada değerlerim şöyleydi, 10.gün 35.5 12.gün 57.5 14.gün (yani bugün) 172.02 :)) ilk kanı verdiğim yer farklıydı belki de laboratuvar farkından oldu bilmiyorum 2.deki az görünen artış.
Tekrar söylüyorum idrar testi yapmayın, en güzeli en erken 10.gun kan vermek ve hep aynı yerde ayni saatte verin. Laboratuvarlar farkli sonuç çıkarabiliyormus. Hepimizin emeği karşılığını bulsun inşallah çok zor bir süreç.. Bekleyenlerden de güzel sonuç alalım :))
ediyorum canım hepimiz için hep ediyorum inşallah senin hayırlı haberlerini bekliyoruz.Hadi hayırlısı canım. Hafif karın ağrısı normal bende de olmuştu yarına hiç biseyin kalmaz. Artık dinlemene bak ve bil bol dua et. Benim için dua etmeyi unutma Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı canım benim de 10 toplanmıştı 4 embriyom 5. Güne kadar gelmişti umarım iyi sonuç alırsın, transfer daha kolaykızlaar çok teşekkür ederim. gerçekten korktuğum kadar değilmiş yumurta toplama hatta hiç değilmiş uyudum uyandım eve gittim:) 10 tane yumurta toplanmış ama transfer cuma belli olacak. inşallah olur kızlar ya çok heyecanlıyım ilk olduğu için. cuma muhtemelen transfer olabilirmiş bir ya da iki embriyo dedi
çok sevindim canım degerlerimiz hemen hemen aynı bende akşam yaptıracam 14.günüm bugün içim rahat etsin diye..hayırlı olsun tekrarBen de bugün kan verdim. Değerim güzel artmış. Çok mutlu oldum ama yine de temkinli yaklaşmak istiyorum. 2 gün sonra tekrar kan verecem. Bu arada değerlerim şöyleydi, 10.gün 35.5 12.gün 57.5 14.gün (yani bugün) 172.02 :)) ilk kanı verdiğim yer farklıydı belki de laboratuvar farkından oldu bilmiyorum 2.deki az görünen artış.
Tekrar söylüyorum idrar testi yapmayın, en güzeli en erken 10.gun kan vermek ve hep aynı yerde ayni saatte verin. Laboratuvarlar farkli sonuç çıkarabiliyormus. Hepimizin emeği karşılığını bulsun inşallah çok zor bir süreç.. Bekleyenlerden de güzel sonuç alalım :))
Evet cnm en zoru beklemek benim çok hafif oluyor kaşık agri si oda bazen bugün acayip gaz var neden bilmiyorum bel agrim hiç olmadı benim senin test günün ne zamanCanım aynı gün transferimiz olmuş, benimde ilk 4 gün ağrılarım bel kasık ağrısı ve karında şişlik oldu bu gün hiç bir şey Yokbilemedim iyi mi kötü mü şişlikte gitti umarım rabbim hepimiz için ol demiştir tutunmuştur minikler , beklemek çok zor gece birden uyanıyorum bazen bi heyecanla bazen korkuyla transfer günü dahil herşey çok relaxtı en zoru beklemek
Kullandım ben ama pek bi etkisi olmadı. Estrofem kullanıyorsan ondan olabilir o sadece antibiyotik o yüzden ondan değildir bencekızlar bide bişey daha sorcam tetdarox diye bi hap verdi bana dört gün sabah akşam kullan diye o beni mahvediyo ya sürekli uykum geliyo başım dönüyo midem bulanıyo. siz kullandınız mı
Geçmiş olsun gözün aydın. 10 tanede 5 gayet iyi önemli olan sayı değil sağlıkla çoğalması ve transfer ki 5 iyi bir rakam bence. Güzel haberlerini alırız inşallah :)tatlım şimdi aradı doktor 5 tanesi döllendi dedi. transfer günü daha belli değil dedi. sence iyi mi
İnşallah herkes güzel haberler alır Benim de ilk 4 gün kasik ağrım vardı batmalar oluyordu ama 5. gün adet ağrılarım başladı moralim bozulmuştu hatta. Baya karnım belim aynı adet gibi oldu ama progestan iğne vurunuyorum her gün. O adeti kesermis zaten olmazmis dedi hemşire bilmiyorum doğru mu. Psikolojik olarak rahatladim sonra ağrımadi karnim zaten. Karnım hep çok şişti hâlâ da öyle ama hangi ilaçlari aliyorsun bilmiyorum hormon aliyoruz bir sürü onlar da belirti gibi etki ediyormuş. Çok dinlememek lazım kendini. Ben bir yerden sonra bıraktım ne olacaksa olsun diye ama moral hep inişli çıkışlı tabii. İnşallah pozitif alırsınHayırlı olsun canım çok şükür umarım sağlıkla kucağına alırsınbizlere de dua et canım, ayrıca bir soru sormak istiyorum benim ilk dört gün karın kasık ağrısı ve karında şişlik vardı bu gün hiç biri Yok normal mi sizin nasıl oldu
ayy inşallah canım ya 5i döllendi dedi ama 5 transfer demek değil bu demi?Geçmiş olsun gözün aydın. 10 tanede 5 gayet iyi önemli olan sayı değil sağlıkla çoğalması ve transfer ki 5 iyi bir rakam bence. Güzel haberlerini alırız inşallah :)
Senin kaç çıkmıştı? Bir de kaçıncı gün embriyosu? Benim 5.gün blastokist olduğu için acaba düşük mü diye düşünüyorum. Sen de güzel bir sonuç alırsın inşallah. Öğrenince paylaşır mısın merak ettimçok sevindim canım degerlerimiz hemen hemen aynı bende akşam yaptıracam 14.günüm bugün içim rahat etsin diye..hayırlı olsun tekrar
katlamistir ısallahHiçte canım şansın az değil benim de tek embryo tuttu çok şükür yarın katlar inşallah?
Maalesef değil evet ama belli de olmaz. 5i de 3.güne kalabilir elenebilir de. Ama sayı hiçbir önemli değil gerçekten. Insan ona da önem veriyor tabi ki ama sonunda sağlıklı bir tane de embriyon olsa yeter. Benim 17 tane toplandi uzun protokoldu. 8i dollendi 1i sağlıklıydi mesela transferim oldu pozitifi gordum bak :)İnşallah senin 5i de kalır diyelim ama yine deayy inşallah canım ya 5i döllendi dedi ama 5 transfer demek değil bu demi?
yine canım ama sayı önemli değil önemli olan sağlıklı ve kaliteli olması. Benim 6 döllenmisti ama sadece 3 tanesi saglikliydi.tatlım şimdi aradı doktor 5 tanesi döllendi dedi. transfer günü daha belli değil dedi. sence iyi mi
sağol canım benim Allah razı olsun inşallah ya çokta bilmiyorum ilk olduğu için ondan sorup duruyrum herşeyi:)) dediğin gibi olsunda bir taneye de razıyım tabi hiç olmamasından da korkuyorum bak şimdiMaalesef değil evet ama belli de olmaz. 5i de 3.güne kalabilir elenebilir de. Ama sayı hiçbir önemli değil gerçekten. Insan ona da önem veriyor tabi ki ama sonunda sağlıklı bir tane de embriyon olsa yeter. Benim 17 tane toplandi uzun protokoldu. 8i dollendi 1i sağlıklıydi mesela transferim oldu pozitifi gordum bak :)İnşallah senin 5i de kalır diyelim ama yine de
yarın demi canım test günü ay hemen haber et bize ya başka birini duyunca bile çok seviniyorum çünkü çabamız aynı amacımız aynı.yine canım ama sayı önemli değil önemli olan sağlıklı ve kaliteli olması. Benim 6 döllenmisti ama sadece 3 tanesi saglikliydi.
Evet bu ikinci denemem. 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi. İnşallah güzel haberleri verebilirim. Allah yardımcımız olsunyarın demi canım test günü ay hemen haber et bize ya başka birini duyunca bile çok seviniyorum çünkü çabamız aynı amacımız aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?