2017 mart transfer olup bekleyenler

12.gün 55 çıkan hcg bugün 14.gün 59 olmuş moralim çok bozuk kızlar 2ye katlamıyor ilk denemem de böyleydi ve 8.haftada kürtaj olmuştum. bu da aynısı olacak sanırım.tüm gücüm bitti gibi hissediyorum. hep hayırlısını istedim.
üzülmeyim,hayırlısı buymuş demekki diyorum ama üzülüyorum yine bee

Geçmiş olsun canim ayni yerde yaptidin dimi. Bazen sonradan yukseliyo insallah firlar gulum

Cok gzl cnm masallah insallah daha gzl olacak Allah insallah yar ve yardimcimiz olacaktir

inşallah canım ya sen beklemedesin demi yarından sonra belli olacak? hadi sana da sevinelim ya:)

Evet ama bgun kafm ck karisik ilk idrr testinde silik cizgi cikti baska marka test aldm ertesi sabah yaptm hicbsy cikmadi ilginc :))

Ya bu testlere güven olmuyo yaa bende bugün bi heyecanla aldım sonunda görcem o ikinciyi dedim:) ama yok cıkmadı

Bak simdi icin biraz rahatladi ozmn bndede cikmamistir insallah idrarda yani hamile oldgma eminm aslinda ama yinede korkuyorum yok o cift cizgi inatci bnde daha goremedim

Aminn canım yarın kaçıncı günün oluyo . Biz dayanamadık 12. Güne kadar
Yarın 12.gün cesaretim yok yapmaya olmamış sa diyorum bidaha mi nasıl yaparım yaşım 33 yumurta rezervim çok zayıf 4 amelyat li. allah çok kötü hissediyorum kendimi birdaha bu yollardan geçmeye çok korkuyorum maddi manavi çöktük artik

Allah yardimcin olsun insallah Rabbim hayirlisiyla olmasini nasip eder Bnde oyle gitgide icimi korku kapliyo birdaha bu yollardan gecme dusuncesi bni korkutuyo

Arkadaşlar sabah kan verdim test sonucun 35.35 sizce nasıl 11. günün transfer sonrası napacagima karar vermedim sevineyim mi yoksa bekleyeyim mi sevinmek için karar veremedi. hamilemiyim acaba :'(o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…