Ben altı yıldır durmaksizin hep böyleyim saçlarım bem beyaz oldu okadar yalvardimki allaha aynı dilenci gibi herkesten dua dilendim agladim bagra bagra ama hiç elime bişi geçmedi ama hiçte vazgecmedim hep düştüm ve yine kalktım yine kalkacaz savasacaz takı o pozitifi görene kadarOlumsuz cvbni alinca ne zmn adet oluyon simdi bide adet beklicm o olck btck bdhakibadeti beklicm oda olck snra git gel duvar kalinlassn snra transfer jelle ugras snra kan sonucu ogren sitresss sitress sitresss ah onrum bolemi gececek acaba(
Ben de bi sıkıntı yok canımeşimin spermlerçok düşükÖzel olmazsa eğer sebebini ogrenebilirmiyim benimde normal yoldan olmasi imkansız her iki tupumde alindi
Canım olacak bol vitamin al. Önce Allahını izniyle qoenzimq10 kullanın. Omega3 ve inofılik kombi ben bunları 2 ay kullandım. Her şey nasip ama vitamin önemli yumurtalar kaliteli oluyorOlumsuz cvbni alinca ne zmn adet oluyon simdi bide adet beklicm o olck btck bdhakibadeti beklicm oda olck snra git gel duvar kalinlassn snra transfer jelle ugras snra kan sonucu ogren sitresss sitress sitresss ah onrum bolemi gececek acaba(
Canım olacak bol vitamin al. Önce Allahını izniyle qoenzimq10 kullanın. Omega3 ve inofılik kombi ben bunları 2 ay kullandım. Her şey nasip ama vitamin önemli yumurtalar kaliteli oluyor
Ben altı yıldır durmaksizin hep böyleyim saçlarım bem beyaz oldu okadar yalvardimki allaha aynı dilenci gibi herkesten dua dilendim agladim bagra bagra ama hiç elime bişi geçmedi ama hiçte vazgecmedim hep düştüm ve yine kalktım yine kalkacaz savasacaz takı o pozitifi görene kadar
Adet zamanı şişecek sonraları normale dönecek canım için ferah olsun. Dikkat et iş falan yapma. İğneleri ilaçlarını dikkatli kullanSelam bi sorum olacak. En son geçen cuma bakıldı hcg 350 çıktı. Doktor keseyi görmek için 15 gün sonrasına randevu verdi. Ilac lara devam ediyorum ancak goguslerim bazen çok sert bazen iniyor bazen acıyor ama bazı da acısı geçiyor. Sizin de böyle mi yoksa sürekli bir acı ve d olgunluk hissi var mı? Daha önceden düşüklerim var çok endiseliyim
Benim 5. Güne gitmiyordu arkadaşlar kaliteli olmasını isteyen olursa kullansın tabi önce Rabbim in izniyleYymurtalarm vr zaten Allaha skur simdi sdce transfer olck zaten bu islemleri en bastn yapmak hic dusunemiorm Allah yardcilri olsn insallah onlrnda tmm canim tsk ederm
Çok teşekkür ederim cevabın için :) dikkat ediyorum kendime ama daha önceden düşüklerim olduğu için çok evhamliyimAdet zamanı şişecek sonraları normale dönecek canım için ferah olsun. Dikkat et iş falan yapma. İğneleri ilaçlarını dikkatli kullan
Benim 5. Güne gitmiyordu arkadaşlar kaliteli olmasını isteyen olursa kullansın tabi önce Rabbim in izniyle
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alıcaz inşallahÇok teşekkür ederim cevabın için :) dikkat ediyorum kendime ama daha önceden düşüklerim olduğu için çok evhamliyimgoguslerime taktım işte.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebisini :)
Benim hiç 5 e gitmeDi canım ve 12 den fazla yumurta olmadı bu tedavide 27 yumurta oldu 25 i iyi çıktı. Doktoru değiştirdim tabiiBenim gitti 5. Gune 11 tne yumurtlalrm coktu bnm simdi 10 kaldi insallah 3 uyle hamilelk yasasam yeter bna 4.yu bilemiom yaparmym karrsiz :))))
Saol cnm Allah razi olsun seninde insallah gzl bir sekilde yukselir
Saol cnm Allah razi olsun seninde insallah gzl bir sekilde yukselir
İnşallah canım bekliyorumSaol cnm Allah razi olsun seninde insallah gzl bir sekilde yukselir
Maşallah nasıl bu kadar çok yumurtan oldu ve bu kadar kaliteli benim 5 tane toplandı 4 tanesi iyiydi 3 u tuttu 2si verildi banaBenim hiç 5 e gitmeDi canım ve 12 den fazla yumurta olmadı bu tedavide 27 yumurta oldu 25 i iyi çıktı. Doktoru değiştirdim tabii
Benim hiç 5 e gitmeDi canım ve 12 den fazla yumurta olmadı bu tedavide 27 yumurta oldu 25 i iyi çıktı. Doktoru değiştirdim tabii
Dediğim gibi 12 yumurta yı geçmedim hiç ben de şoka girdim.Rabbimin yardımıyla yazdığım ilaçların büyük faydası oldu. Bi de arkadaşlar kanınıza ve d vitamininize baktırın çok önemli normale dönmesi. Rabbim hepimizi güldürsünMaşallah nasıl bu kadar çok yumurtan oldu ve bu kadar kaliteli benim 5 tane toplandı 4 tanesi iyiydi 3 u tuttu 2si verildi bana
Benim hep azdı canım ne yalan diyim. Biz elimizden geleni yapalım gerisi mevlaya kalmışBnmde daha cok cikacakti ama ama 21 tane toplanabldi 11 i olgnlasti... ordada aksilik oesimi birkmadi iki gun ustuste catlatma ignesi vurdum hastane ve bnm ortk hatamizla igneler karisti ama cok skur yumrtlar zrr grmedi hemen topladilr tutmada sknti olmz dedilr onemli olan olgunlasmasi bakalm eger hicbiri ttmassa demekki ondan kaynaklaniyo
Bende sonucumu aldim cok sukur degerim katlanmis .rabbim isteyen herkese nasip etsin tamamina erdirsin .@elfida-34 zamani var demekki insalah cok kisa zamanda ve ummadigin anda rabbim sana da isteyen herkese de hayirli minnoslar versin...
Benim hep azdı canım ne yalan diyim. Biz elimizden geleni yapalım gerisi mevlaya kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?