2017 mart transfer olup bekleyenler

canım benim 8.gün 17/ 10.gün 39 çıktı.4.gün 1.kalite 2 adet embriyo konuldu..doktorum ikiye katlandığını sağlıklı gittiğini söyledi bidaha yaptirmana gerek yok dedi ama meraktan yaptircam..1 nisana randevu verdiler insallah keseyi gormeye gidecez busefer..daha once dış gebelik geçmişim varda korkuyorum..

Merhaba kızlar bu gün 10.30 da transferim vardı.5. Gün embriyosu 1 tane teansfer edildi.Çok heyecanlıyım inşallah bekleyen herkez güzel haberler alır
CANIM NASIL GEÇİYO TRANSFER canın yanıyo mu:)) inşallah hayırlı haberlerini alırız. benimde dün yumurta toplama oldu.

Evet önemli olan kaçla başladığın değil sağlıklı katlanması. Bana Cuma yeniden yaptır dediler hatta, gerek yok falan da demediler. Ne güzel olumlu konuşmus doktorun. Hadi inşallah bugün de güzel sonuç alırsın canım

kızlar bide bişey daha sorcam tetdarox diye bi hap verdi bana dört gün sabah akşam kullan diye o beni mahvediyo ya sürekli uykum geliyo başım dönüyo midem bulanıyo. siz kullandınız mı
Canim o ilac agir biraz dikkat et. Ben ac karnina alip üstune uzandim ve fekaket bi sekilde kustum kan vardi kusmamda yemek borumu tahris etmis. Sakin ac icme cok tok ol ve bol su ile alip 40 dk uzanma sakin dik otur. Hayirli olsun tedavin

Haftada bir proluton iğne, günde üç defa estrofem, günde bir defa coraspin ilaç kullanıyorum ve jel kullanıyorum transferden sonra siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz, hiç duymadığım ilaç isimleri görüyorum herkesin farklı mı oluyor acaba?

Ben her gün progestan iğne kalçadan, progestan fitil 200 mg gunde 3 defa, omega, vinelac, estrofem 3 defa, her gün ecoprin 100mg, gün aşırı clexan iğne kullanıyorum. Bir de akşamlari magnezyum. Ayrıca teatrio ve tabokan kullanıyordum bugün itibariyle bıraktırdi drum. Progestan iğne de artık prolutona döndü kalcam çok acıyor artık sertleşti. Bendekiler de böyle.

Ne yaptın merak ettim? Güzel sonuçlar almışsındir umarım. Bu arada dış gebelikte değer nasıl oluyor tam olarak? Bir artış bir düşüş mu yoksa aşırı artış mı? Ben hiç olmadım daha önce ama değerim 57den 172ye çıkınca 3 katı ya riskli mi olmus oluyor acaba? Bir de sağ kasigima arada tek nokta sancı giriyor. Kendimi dinlemek istemiyorum ama bi korktum açıkçası.

CANIM NASIL GEÇİYO TRANSFER canın yanıyo mu:)) inşallah hayırlı haberlerini alırız. benimde dün yumurta toplama oldu.
Canımnormal muayneden hiç bi farkı yok inan.Tek zor olan sıkışık olmak.Yumurta toplamanı atlattıysan bu hiç bişey.Korkulacak hiçbir şey yok.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.Ama bi doğsun poposuna poposuna

Transferden sonra bunlar değil mi? Yoksa ilk başlangıç mı? Transferden sonraysa bana göre sizin daha çok

Kızlar tekrar yaptırdım test 14.gün değerim 422 olmuş bana çok geldi hemsireme yazdım hemen cok güzel ilerliyo dedi çok şükür...
Canım çok güzel değerin maşallah coook sevindim. rabbim tamamına erdirsin inşallah bizde bu değerleri görebiliriz

Merhaba kızlar bu gün 10.30 da transferim vardı.5. Gün embriyosu 1 tane teansfer edildi.Çok heyecanlıyım inşallah bekleyen herkez güzel haberler alır
Hayırlı olsun transferin canim.dedigin gibi inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…