2017 mayıs anneleri toplAşalım

insan endişeli oluyor ister istemez biz daha kalp atışını bile duyamadık
hep bir endişe hep bir telaş

Doğurana kadar böyle olacak galiba biz duyduk ama doktorumuz dedi ki kimsenin 2 haftaya garantisi yok bazen kalp atışını duyuyoruz bi daha ki geldiğinde kese bozuluyo ya da kalp atışlarını duyamıyoruz dedi canım bi daha ki kontrolde duyarsınız sizde inşallah :)

inşallah canım
benim doktorum da hamilelik hep böyle hep beklemeli bir süreç olacak dedi
ilk gebelik olunca insan heyecanlı oluyor
bir okadar da sabırsız

Günaydın hanımlar benim de tahmini Doğum 9 haziran görünüyor ama sezeryan garanti olduğundan tahmini mayıs sonu kısmetse gelecek bebeğimiz 2. Yavrukuşum olacak Allah nasip ederse. Doktor randevusunu haftaya ctesiye aldım. Son Regli ye göre hesaplarsam 6+1 olacak. Şuan için hiç belirtim Yok. Sadece arada baş dönmem oluyor. Bakalım nasıl bir süreç yaşayacağız. Hepimize hayırlı hamilelik dönemi dilerim

inşallah canım
benim doktorum da hamilelik hep böyle hep beklemeli bir süreç olacak dedi
ilk gebelik olunca insan heyecanlı oluyor
bir okadar da sabırsız

Evet canım benim de ilk hiçbir şey bilmiyorum hepimiz acemi anneleriz:)

Benim de ilk başta birşey yok diye seviniyordum şimdi hayattan soğudum sanki sen bizden tecrubelisin

Hoşgeldiniz siz bizden tecrubelisiniz :) ilk başta benimde yoktu belirti şimdi hayattan soğudum gibi pek zormuş hiçbirşey yiyemiyorum midem almiyo

Hoşbuldum Benim oğlumda erken başlamıştı bulantım. Ama sadece sabahları çıkarıyordum onun dışında gün içinde hafif bulantı şeklindeydi. 17.haftaya kadar devam etmişti azalarak. Şimdilik bnde bulantı yok ama ortalama 7de başlıyor bulantılar. Bakalım görücez. Her hamilelik başka olurmuş derler.

Evet oyle oluyor us
Evet her hamilelik farklı oluyo derler vücut ne tepki gösterirse hormonlardan bizde onu yaşıyoruz :)

Bende 7 haftalık hamileyim ve bulantılar beni mahvetti :) sabah aksam demeden bulAnıyor dramamine ile başlayıp zofere kadar cıktı ilacım

Bende 7 haftalık hamileyim ve bulantılar beni mahvetti :) sabah aksam demeden bulAnıyor dramamine ile başlayıp zofere kadar cıktı ilacım
Allah kolaylık versın valla hepimize .cınsıyetleri ne olacak acaba.tabıkı sağlıklı olsunlar ama ınsan merak ediyor yınede heyecanla beklıyoruz :) :) Allahım hayırlı evlatlar versın ınsallah ....

merhabalar bende 10.haftama bügünn girdim :) tiksinti ve aşırı uyku hali dışında herhangi bir sıkıtım olmadı
yrn da doktor kontrolüm var bakalım güzel haberler gelsin inşallah :)

merhabalar bende 10.haftama bügünn girdim :) tiksinti ve aşırı uyku hali dışında herhangi bir sıkıtım olmadı
yrn da doktor kontrolüm var bakalım güzel haberler gelsin inşallah :)
Bende geçen hafta doktordaydım herşey çok iyi dedi. 1 ay sonra tekrar kontrol edelım dedi.. 1 ay nasl bekleyeceğim ya. kaldı 23 gün :) baya büyük göreceğim bebeğimi bu sefer allah izin verirse :) allah hayırlı günler göstersin bize kucağımıza almayı göstersin inşallah.aynıyız galiba bende 10.hafta içindeyim yeni. gittiğimizde 2li test yaptıracağım gerçi kendisi söyler bana muhakkak yapar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…