2017 mayıs anneleri toplAşalım

Bende 7 haftalık hamileyim ve bulantılar beni mahvetti :) sabah aksam demeden bulAnıyor dramamine ile başlayıp zofere kadar cıktı ilacım
Allah yardımcın olsun cnm bende çok kötüyüm de doktor bana ilaç vermedi bu ilaçlar iyi geldi mi sana

DOKTORA GİTTİM TABİKİ ORADA ÖĞRENDİM NE KADARLIK OLDUĞUNU.
2 Haftalıkken bile öğrenen var kan testinden. 2 haftalık olduğunu değerlerden anlaşılıyor.bende 4 haftalıkken ultrasondan öğrendim. 4 haftada ultrasonda görünüyor bebek minicik..

oyle bir tecrubem olmadigi icin bilmiyordum:)) gecen hafta bn de keseyi gordum,5haftalikken:)

Slm kızlar, yeni doktordan geldim tüm sonuçlarım iyi. En son 10 gün önce kalp atışlarını dinledim bebişimin. Allah nasip ederse yarın tekrar görücem.
Heyecan hat safhada
Çevremdeki insanlar abartıyorsun diyor abartıyormuyum yaa

hiçte abartmıyorsun sanki hergün hamileyiz şımarabildiğin kadar şımar ohhh. ne var yani alla alla ne güzel işte tabi merak edeceğiz tabi görmek isteyeceğiz heyecanlanacağız.yeri gelcek acaba bu bişi yaparmı yesem mi yemesem mi diye kararsızlıklarda kalacağız. seveceğiz resimlerine her saat bakacağız.ben kalp atışını videosunu 100 kez dinlemişimdir rahat. ne var yani. gayet normal.

nasil videosu ? bize verilmedi ya, ilk defa bugun duyduk muthis biseydi acaba bi dahaki gidisimizde istesek mi,cd seklinde bisey mi?

nasil videosu ? bize verilmedi ya, ilk defa bugun duyduk muthis biseydi acaba bi dahaki gidisimizde istesek mi,cd seklinde bisey mi?
Canlar ben çektim kalp atışlarını videoya aldım.İzin isteyin veriyorlar.
Yok canm ben çektim telefonla video aldım hem kendısını hem sesini :) her gidişimde alacağım inşallaaaahhh <3

Bende daha geçtiğimiz cuma duydum bebeğimin kalp atışlarını, ikili taramam da yapıldı şimdilik herşey yolunda.
Ancak Pazar günü ve bugün lekelenmem var hafif karın ağrıları korkuyorum birşey olacak diye
Benzer birşey yaşayan var mı?

Bende yarın 9. Haftam ikili testten çok korkuyorum benimde kahverengi lekelenme 6. Haftaya kadar oldu hatta kanama bile lekelenme den korkma ben çok araştırdım ve doktora gittin dinlen ayağını yukarı kaldır dinlen canim

Aşağıya yazdım ama gormeye bilirsin bende 6. Haftaya kadar hep oldu en başından beri hatta kanama bile oldu için rahat olsun lekelenme de sıkıntı yok kanamada çok yoğun fazla olduğunda sıkıntı dediler yani rahat ol sadece dinlen ayağını yukarı koy benim dinlenme gibi bisansim da yoktu doktoruna şöyle ama ben progestan kullanıyorum bu lekelenme den dolayı verdiker

Himm bide dediki doktor bana kalp atışını duyduktan sonra rahat ol dedi o önemli bidonum noktasiymis

Himm bide dediki doktor bana kalp atışını duyduktan sonra rahat ol dedi o önemli bidonum noktasiymis
Doktorumu aradım korkacak birşey yok dedi. Hafta sonu biraz fazla yordum galiba kendimi. Hala az az lekelenmem var cumaya ikili tarama sonuçlarımı aldığımda doktoruma bebeğe bakalım diyeceğim. Ağrılarım geçti aslında ama tedirginliğim sabit :)

Geçen ayda yaşamıştım tahlil yaptılar tutunma problemi olabilir ilaç verelim dediler sonuçlarım iyi çıktı.

İnşallah ikili taramanız iyi çıkar kalbinizi ferah tutun.
Benim ultrason taraması iyi çıktı. Cumaya da kanlarım çıkacak inşallah bu ayıda kazasız belasız atlatırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…