selaaammm mayıs anneleri artık aranızda ben de varım
aslında eeennnnn başından beri takipteyim ama içim elverip ben de hamileyim demem bugünleri buldu. 4 kez negatif tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden geldi oğluşum sürpriz bebek.
daha önce bir düşük bir de kürtajım vardı. bunda da ilk aylarda sürekli kanamalarım oldu inanamadım bir türlü anne olacağıma. yazamadım buralara
çok şükür ikili testimiz güzel çıktı cumartesi gün de cinsiyetimiz belli oldu herşey yolunda görünüyor. Rabbim hepimize yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benim doktorum vitamine karşı. o yüzden kullanmıyorum beslenmene dikkat et yeterli dedi. kemik suyuyla çorba iç bundan sonra boyu uzayacak dedi. şu anda günlük bir bebek aspirini bir clexane iğne bir de demir ilacı kullanıyorum. bu arada cumartesi gün 3 lü test yapacaz dedi ama istemedim yaşım 38 şimdi bi risk çıkacak kafam karışacak ikili iyiydi çok şükür ay sonunda da detaylı us var. benim doktorum aynı zamanda hastanenin sahibi. o yüzden aynı hastanede yapılacak randevu sıkıntısı falan da yok çok şükür. ayy ayların birikimi okudum okudum yazmamak için zor tuttum kendimi şimdi çenem düştü kusuruma bakmayın