2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Maşallah cnm ben de daha cinsiyeti bilmiyorum bu hafta gidecem ins bir ay önce gittiğimde erkek gibi dedi ama çok erken daha kesin diyemem demişti benim gönlümde de kız var ama rabbim hayırlısını nasip etsin ilk olunca daha farklı oluyor senin de ilk mi cnm

Merhaba kızlar. Karnınız çok çıktı mı? Benim herkes moralimi bozuyor ya Çok zayıfsın karnın da çıkmamış nerde bu bebek nereye sakladın diye :S Endişe ediyorum anlamadım neyin normal olup olmadığını

Ya Offf kızlar yaaa şimdi doktorumu aradım 18+5 im detaylı için erken değil mi dedim çünkü o zaman çağırmıştı ya beni dinlemedi bile çok yoğunum zaten bu hastanede ona bakacak doktor izinde üniversiteye git orda bakarlar dedi siz hangi haftalarda gideceksiniz ne olur bi akıl verin yaaa

Canım bir an önce randevunu al üniversite hastaneleri ilk bi ön muayene sonrası gün veriyor.ilk önce kadın dogum dr bakılıyorsun o sana perinatolojiden gün veriyor

selaaammm mayıs anneleri artık aranızda ben de varım aslında eeennnnn başından beri takipteyim ama içim elverip ben de hamileyim demem bugünleri buldu. 4 kez negatif tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden geldi oğluşum sürpriz bebek. daha önce bir düşük bir de kürtajım vardı. bunda da ilk aylarda sürekli kanamalarım oldu inanamadım bir türlü anne olacağıma. yazamadım buralara çok şükür ikili testimiz güzel çıktı cumartesi gün de cinsiyetimiz belli oldu herşey yolunda görünüyor. Rabbim hepimize yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim doktorum vitamine karşı. o yüzden kullanmıyorum beslenmene dikkat et yeterli dedi. kemik suyuyla çorba iç bundan sonra boyu uzayacak dedi. şu anda günlük bir bebek aspirini bir clexane iğne bir de demir ilacı kullanıyorum. bu arada cumartesi gün 3 lü test yapacaz dedi ama istemedim yaşım 38 şimdi bi risk çıkacak kafam karışacak ikili iyiydi çok şükür ay sonunda da detaylı us var. benim doktorum aynı zamanda hastanenin sahibi. o yüzden aynı hastanede yapılacak randevu sıkıntısı falan da yok çok şükür. ayy ayların birikimi okudum okudum yazmamak için zor tuttum kendimi şimdi çenem düştü kusuruma bakmayın

Takma canım herkesin aynı olmuyor ki. Belki senin iç karnın geniştir. Bnm belli oluyor artık anlıyor insanlar bende çok mu çıktı acaba diyorum mesela. Oysa ayva göbeği gibi ama öncesinde olmadığından fark ediliyor tabi

arkadaşlar 16+6 günlüğüz bugün hareketlerini çok çok az hissediyorum bu 3. gebeliğim böyle olan var mı

günaydın mayıs anneleri güzel bi hafta bizimle olsun inşallah.. birşey sorcam bu dönemler için gebeliğin balayı dönemi deniyor ben neden o balayı dönemini yaşayamıyorum ya hergünüm sıkıntılı geçiyor mide bulantılarım kusmalarım ara ara yine oluyor sabahları sanki bayılacak gibi oluyorum çok kötü hissediyorum kendimi ne zaman geçecek ya benim gibi olan var mı kan değerim biraz düşmüş ondan mı acaba böyle oluyorum

rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh.. kızlar bebek şekeri yaptırmayı düşünüyormusunuz ?? düşünenler fikir paylaşımı yapalım

Bendede ayni durum canm skinti yapma 22ye kadar miydi.ne yolu var. :) her bebis ayni degil ki . bi iko bir sey hissettm.oda devami gelmedigi icin omu degil mi bilmiyorum bile
Ayni ben :) devamı gelmedi bende diyorum ki demekki sadece seğirme oldu be rahmin üstünde olduğu icin kıpırtı sandım. Beklicez artık bakalım yarın randevumuz var ne yapıyormuş benim cadı.

rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh.. kızlar bebek şekeri yaptırmayı düşünüyormusunuz ?? düşünenler fikir paylaşımı yapalım
evet cnm ben hastane odamı süsleyeceğim allah nasip ederse şekerlerim olcak. birde 40 ında bebeğin bikaç hediyelik şeker ,biblo gibi minik hediyeler yaptıracım. ama daha çok var hiç araştırmadım.

evet cnm ben hastane odamı süsleyeceğim allah nasip ederse şekerlerim olcak. birde 40 ında bebeğin bikaç hediyelik şeker ,biblo gibi minik hediyeler yaptıracım. ama daha çok var hiç araştırmadım.
ben yavaştan araştırıyorum zaman geçsin diye ilerde ağırlaştıkça daha zor olabilir enerji kalmaz nerden nasıl alayım veya kendim mi yapsam düşünme aşamasındayım ama hastane çıkısı , lohusa terlik ve taçını resimdeki modelden yaptırmayı düşünüyorum fiyat aldım birinden biraz pahallı geldi düşünüyorum

Eklentiler

• meleğim.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 68
Hoş geldin arkadaşım da paşamız da hoş geldi. Rabbim hepimize sağlıkla sona gelmek nasip etsin. Artık ekle şu gebelik takvimini

cnm ben hastane çıkışını böyle almayacağım. 40 ında beyaz elbise giydirmeyi düşünüyorum çorabı çiçekli bandanası.allhım nasip edeerse inşallaahhh. şuan bir görsel atacağım sana ona bakabilir misiniz.Bunu hastane çıkışı olarak düşünüyorum.Sade güpürlü birşey.Civilim sitesinde uygun biraz .sende bak istersen

senin istediğinde var civilimde fiyat belirlenmemmiş dahaca

Gozunaydin canim allahh saglikla kucagina almayi nasip etsin.oglusun hayirli saglikli bi evlat olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…