2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Decavit kullanıyormusunuz bir kutu içtim bir ayda dört kilo aldım şimdi doktor üç aylık daha yazdı insallah çok kilo almam onun dısında birde ferro sonal diye bir hap verdi demir hapı

Arkadaslar merhaba bende cts gunu gittim. Oglusumu gordum. Dr um cok ayrintili sekilde herseyine bakti bebisimin neredeyse 1 saat surdu. Kuzumum gayet saglikli gorundugunu soyledi. Dna testi yaptirdigimdan 3 lu test yaptirmayacakmisim. Ancak 1 gozdense 2 goz bakmasinin herzaman daha kabul edilebilir oldugunu soyleyerek benim bir detayli ultrasona gitmemi soyledi. Bir suru dr ismi verdi biz birini sectik. Ayin 24 undede ondan randevu aldik. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Valla ben şunu anladım ki bu dönemde çünkü çok zor bir hamilelik dönemi geçirdim halen de devam ediyiyor anne olmak zormuş hemde çok zor cnm

Canım geçen hafta çarşamba dahil kusma ile geçti benim de ondan sonra biraz düzelmeye başladım galiba. Önceden hasta gibiydim ve o kadar keyifsizdim ki bulantı nedeniyle. Şimdi enerjim yükselmiş hissediyorum. Midem tamamen boş değilse bulantılarım kesildi gibi, nazar değmesin. Birden kesileceğini söylerlerdi, böyle oluyormuş demek ki. İnşallah senin de kesilir yakın zamanda.

Vermez canım Allah ın izniyle. Bizim bir tık daha dikkatli olmamız gerek diğer arkadaşlardan. 5-6. Ayını dondurunca geçecek diye umuyorum. Rabbim yaşatmasın kötü şeyler inşallah.
Insallah geçer dün iraz temizlik yapayım dedim belim hala ağırıyor ve bebeğimi bi haftadır asagıda hissediyorum eşinden kaynaklı bir durummu bilemiyorum

Ya bosver insanlari canm agzi olan konusuyor. Bnm 17. Haftaya kadar yoktu. Yemk yiyince cikiyordu. 17. Haftada birden büyüdü. Bebs saglkli olsn ne onemi var karnin. Kilon kac bu arada

Ya bosver insanlari canm agzi olan konusuyor. Bnm 17. Haftaya kadar yoktu. Yemk yiyince cikiyordu. 17. Haftada birden büyüdü. Bebs saglkli olsn ne onemi var karnin. Kilon kac bu arada
55 kilo ile hamile kaldım şu an kilom 58 hiç belli değil göbeğim yemek yiyince azıcık çıkıyor o kadar :)

Ben Prena yaptırmıştım. Cumartesi eşim öylesine aradı çıkmış meğer, aramıyorlar da... Biz burada çatlıyoruz...
Yok artık yaaa, yazıklar olsun! Ben laboratuvari aramıyorum hastanemde alındı kanım, o sebeple muhattabim hastanem..çıksa hemen ararlar eminim.. sonuc beklediğimi biliyorlar...panorama testti benimki de...

Kızlar başka Dr ye gittim bu gün gayet Detaylı inceledi ve %100 oğlum oluyor Allah'ın izniyle benekte gayet iyi dedi çok şükür .@endleeslove eklersen sevinirim

Aynen hala aynı şeyleri giyorum Çok gerekli şeyler değilmiş hamile kıyafetleri yani bol şeylerle de idare edilirmiş

her dönemin kendine göre zorluğu var demekki sağol canım bu bayılma hissi kötü oluyor otobüsle geliyorum işe 3 durak önce inmek zorunda kaldım bugün

Belki de öyledir canım inşallah sorun yoktur :) Çok sağol

inşallah canım ya hayattan soğudum resmen artık ağlama nöbetleri geçiriyorum kustukça

Kizlar bebek arabasinda cift tarafli kullanilabilen bebek arabalarini tavsiye ederim. Yani bebegin hem size bakarak gidebilecegi hemde one dogru bakabilecegi sekilde 2 yonlu olanlar.

Cok agir olanlarin yerinide zamanla pusetler aliyor. Agirligida onemli.

Yok artık yaaa, yazıklar olsun! Ben laboratuvari aramıyorum hastanemde alındı kanım, o sebeple muhattabim hastanem..çıksa hemen ararlar eminim.. sonuc beklediğimi biliyorlar...panorama testti benimki de...

ben hem hastaneyi hem laboratuarı son 1haftada 10 kere falan aradım. bugün akşama çıkacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…