- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #20.141
Bende olmuyor canm ama duymustm normalmss. Bencede göstereck minnakk. Ayy gonlundeki olsun insaallahhBilemiyorum ki kiz cocuk dahahareketli olur diyo eskiler erkek tembel oluyomus :) elimi koymadan arada hissediyorum hep degil ama geceleri elimi koyuyorum seviyorum onu, bide bi sorunum var sizlerde oluyomu bilmiyorum mesela carpintim cok oluyo uzaninca hani kalbimi baya hissediyorum. Yarin insallah göstericek annesine benim askim hayirlisiyla deli gibi bekliyorum
Yakalayacak yaa o bi kesin ama ne zaman heheh sinyal vereym onceden boyle böyleymiş diye de sasrmasn. Yaa annem o kadar tembhlerdiki dikkat et vs diye cocukluktan gelme usta olmusum annem kizacak diye faydasni gordm :))))(Ekber b
ir gün seni de yakalar eşin.polisti dimi?türk polisinden kaçmaz bişi
Ooo çarpıntı diyince orda durun.bende hası oluyor özellikle sabahlarıBilemiyorum ki kiz cocuk dahahareketli olur diyo eskiler erkek tembel oluyomus :) elimi koymadan arada hissediyorum hep degil ama geceleri elimi koyuyorum seviyorum onu, bide bi sorunum var sizlerde oluyomu bilmiyorum mesela carpintim cok oluyo uzaninca hani kalbimi baya hissediyorum. Yarin insallah göstericek annesine benim askim hayirlisiyla deli gibi bekliyorum
Aaaaa çok güzel maşallah.bende de hala gaz var.)))fenalardayımBen cocugumn gunahini aliyorum dupeduz yaa. Hep benm dikkatsizligimden. Sabahin 4. Bucugu yavrum icerde oynuyor dupeduz:)))) artik eminim o olduguna. Emin olunca insan cok farkli bir duyguya giriyorms. Sevincten aglamak mi dersn korkmak mi. Malum ortalik issiz birde yapmadgini yapinca korktum ne yalan soyleyim.4 aydir solda olan kizce radikal kararlar almiss durumda sag tarafmda geziniyor. Sonunda yaknmalarmi duydu harekete gecti yavruu. rabbim herkesee nasip etsinn.
Inanirmisin sol taraf hareketlendi ana dedm sola gecti heralde sevmeye basladm gaz misAaaaa çok güzel maşallah.bende de hala gaz var.)))fenalardayım
Evet baya baya hissediyorum :) bacak kıvrılması derken ben kendi bacaklarımı kıvırınca daha iyi hissediyorum hareketlerin demek istemiştim canım :) aynen bol bol c vitamini hem gripten koruyor gerçekten (eşim 2-3 kez hasta oldu bana hiç bulaşmadı Allah'a şükür, hem de bizim melek çok seviyor) :) canım ilk hamileliğim aslında hissetmek daha geç olur derler ama karnım mı ince yağ mı yok orda hiç bilmiyorum ama hissettiğime eminim :)) bir de bende pek gaz yok şükür, olursa da onunla bebek hareketini ayırt edebiliyorum net.Ay masaallah yaa baya hissediyorsun sen. Benmki nerde ne halde hic bilmiyorumsadece sertlik oluyorda sagda solda diye biliyorum. Inan yemedgm kalmadi. Herseyi yiyiyorum ama tik yok. Sadece bi iki yyoruldm stres oldum hanim rahatsz olduki vurdu kacti. Yoksa imkansız hareket etmesi. meyve faydali olur ama kis aylarinda oh mis bol c vitamini gribe karsida koruyordur. Yarasin ikinizede. Bacaklarinin kivrildigi vs anlasiliyor muu. Cok sasrdm. Ilk hamilelign mi cnm
Annesi yaşasınn, minik ben burdayım dedi demek :)) çok güzel bir şey di mi? Benim de gözlerim doldu dün akşam tam olarak hissedince :) artık hep hissederiz inşallah, hayırlı olsun :)Ben cocugumn gunahini aliyorum dupeduz yaa. Hep benm dikkatsizligimden. Sabahin 4. Bucugu yavrum icerde oynuyor dupeduz:)))) artik eminim o olduguna. Emin olunca insan cok farkli bir duyguya giriyorms. Sevincten aglamak mi dersn korkmak mi. Malum ortalik issiz birde yapmadgini yapinca korktum ne yalan soyleyim.4 aydir solda olan kizce radikal kararlar almiss durumda sag tarafmda geziniyor. Sonunda yaknmalarmi duydu harekete gecti yavruu. rabbim herkesee nasip etsinn.
Benim kanamam olmadı ama uktrasonda görünce doktor bebeğin eşi önde dedi dikkat ediyorum bende bişey olacak diyede çok korkuyorum hayırlısı herşeyin insallah bu durum bebeğe zarar vermezKorkma annesi güzel olacak her şey. Bi sorun olunca yavrularımız çok güzel sinyal veriyor. Dr çok korkuttu, çok dikkat et dedi ama içim çok rahat nedense. Allah a emanet yavrularımız. Cinsiyet öğrenmediniz mi?
Bende sürekli okuyorum canım, bulamadım bir türlü. Zaten bizim tüp bebek olunca ilişkiye hiç yanaşmadık. Dr da kanamadan sonra çok tembihledi. İlişki yasak tabi canım da sen hareketlerine de dikkat et yine de.
Allah'ım giydirmek nasib etsin inşallah miniklerimize canımAy maşallah elinden geliyorbenimde teyzelerim anneannelerim başldı örmeye mavi mavi Kolaygelsin canım
kadın doğum bakmıyor canım. perinatoloji bölümü bakıyor. devlet hastanelerinde sınırlı galiba. ki ben hamilelilkte çok önemli olduğu için devlete güvenemem bu konuda. çok sayıda hasta var çok detaylı bakacaklarını sanmıorum. ben doğan hastanesinden randevu aldım.Günaydın kızlar ayrıntılı için hangi hastanelerden randevu aldınız kadın doğum bölümü bakıyor değilmi bende kadın doğuma randevu aldım ümraniyeden ama hastanede ayrıntılı yapılıyormu bilmiyorum
valla benim de 6 oldu ama en son iki haftada da 2 kilo almışım. doktorum bana da çok kızdı, oysaki hiçbişey de yemiyorumSelam kizlar,
Alinan kilolar kac oldu toplamda ?
Benim bugun itibari ile +7 kg. cok moralim bozuk kafama agrilar girdi boyle giderse +30 kg ile gidicem doğuma
Ne yapicam bilmiyorum dr. kızdı
Haklısın cnm bir anda o üzüntüyü yaşamk şoka girmek,ve önlem alamamak evet çok iyi olmamış.Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin bize o üzüntüyü yaşatmasın rabbim.Kizlar imkanlariniz el verdikce herkes detayli ultrasonu yaptirmaya calissin. Cok yakin arkadasim yeni dogum yapti 40 haftalik. Hamileliginde cok israr etmeme ragmen 2li test ve detayli testlerini yaptirmadi. Bebegi down sendromlu dogdu ve enfeksiyon kapmis 40 gun kuvezde antibiyotik tedavisi gorecek. Bebegim down sendromlu olsada aldirmayacam dedi ama kendini bu duruma hazirlamak cok baska su an perisan durumda. Detayli ultrasonda yada testlerde enfeksiyon gorulup antibiyotik tedavisi olabilirdi. Hersey Allah dan ama tedbirini almak bizden.
Detayli ultrasonda bizi uzecek seylerde duyabiliriz ama onlemini alacak olmamiz cok onemli.
Amin canimHaklısın cnm bir anda o üzüntüyü yaşamk şoka girmek,ve önlem alamamak evet çok iyi olmamış.Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin bize o üzüntüyü yaşatmasın rabbim.
Arkadaşına Allah yardımcı olsun... Nasıl bir şoktur Rabbim sabır versin... Muhakkak perinatolog a gidilmeli, detaylı tarama yaptırılmalı. Doğru söylüyorsun... Böyle şeyleri yazalım ki birbirimizi bilinçlendirelim...Kizlar imkanlariniz el verdikce herkes detayli ultrasonu yaptirmaya calissin. Cok yakin arkadasim yeni dogum yapti 40 haftalik. Hamileliginde cok israr etmeme ragmen 2li test ve detayli testlerini yaptirmadi. Bebegi down sendromlu dogdu ve enfeksiyon kapmis 40 gun kuvezde antibiyotik tedavisi gorecek. Bebegim down sendromlu olsada aldirmayacam dedi ama kendini bu duruma hazirlamak cok baska su an perisan durumda. Detayli ultrasonda yada testlerde enfeksiyon gorulup antibiyotik tedavisi olabilirdi. Hersey Allah dan ama tedbirini almak bizden.
Detayli ultrasonda bizi uzecek seylerde duyabiliriz ama onlemini alacak olmamiz cok onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?