2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Peki yaşı kaçtı, akraba evliliği vb durumu var mı? Normal ultrason kontrollerini de mi yaptırmadı? Yani bir sıkıntı olsa normal gittiğimiz doktorlar göremeyebiliyor mu merak ediyorum...

Peki yaşı kaçtı, akraba evliliği vb durumu var mı? Normal ultrason kontrollerini de mi yaptırmadı? Yani bir sıkıntı olsa normal gittiğimiz doktorlar göremeyebiliyor mu merak ediyorum...

testleri yaptırmazsanız gözükmeyebilir normal ultrasonda illa şekil bozukluğu olmayabiliyor. İltihap zaten gözükmez.

Bizimde 18 ağustos sat ,en kucuk biz varız sanırım minigimle :) yataga uzandıgımda karnımda kalp atışı gibi dıştan da farkedilen hareketlenme oluyor bebek olabilirmi acaba kızlar ?
Hayır hayır o senin kalp atışın bi yerde daha bu soruyu sormuşlar da doktor hayır diye cevaplamıştı :)) daha onların kalp atışları neki bizi sarssın :) önümüzdeki hafta seninki de yer değiştirmeye başlar hissedersin :)

32 yasinda 3 yasinda kizi var saglikli, akraba evliligi degil. Ozel bir hastaneye gidiyordu doguma kadar hicbirseyden haberi olmamis.

Afiyet olsun canım, cicilerinide Güzel günlerde kullansın bebişin kötü şeyleri düşünme dicem de bu kuruntular bende de var :) daha bi çöp almadık bebişe hep biraz daha büyüsün diyoruz :)) Allah yokluklarını göstermesin yaşanacak birşey varsa önüne geçilmez zaten sen şimdi bu mucizevi günlerin tadını çıkar tabi ben ve benim gibiler de o hamile pantolonu , eşofmanı kadar Harika bi icad yok sanırım eskiden sadece Elbise mi giyiyorlarmış acaba kim bulduysa bunu Allah razı olsun

Günaydın kızlar ne güzel hemen hemen herkes hissetmeye başlamış bende bir iki kez hisseder gibi olmuştum ama devamı gelmeyince emin olamadım

Arkadaşlar, perinatolog a hangi haftalarda gittiniz/gideceksiniz?
Ben 12. Haftada gitmiştim.
18. ve 22. haftada gitmeyi planlıyorum.
Fikirlerinizi yazın lütfen..

Günaydın kızlar ne güzel hemen hemen herkes hissetmeye başlamış bende bir iki kez hisseder gibi olmuştum ama devamı gelmeyince emin olamadım
Günaydın annesi.2 haftaya hissedersin sen de.garip bir duygu en kısa zamanda yaşanan dileğiyle

Bana hiçbir şey yapan gönderen yok. Anneciğim var bir tek herşeyime destek yardımcı. Geçen bir patik almış, görünce zırıl zırıl ağladım duygulanıp. Sanırım henüz birşeyler almaya hazır değilim duygusal olarak

Ohh miss afiyetle ye insallah :) benim kayinvalidemde köyde sagolsun biseyimizi eksik etmez :) Allahin iziniyle biseyde olmaz. Ben hamile olmadanda giyiyordun hamile pantolonu cok rahat :)

cnm benim çok sağoolll. evet kuruntu yapmaya başladım 20 gündür bebiğim görmedim. 10 gün snra randevum var. bekliyorum. evet çok rahat inanılmaz valla.Valla evet basma etek elbise filandır heralde çok eskiden

Benim hissetmem için erken heralde ben hiçbir şey hissetmiyorum da ya da kişiden kişiye değişiyor da olabilir değil mi

Ohh miss afiyetle ye insallah :) benim kayinvalidemde köyde sagolsun biseyimizi eksik etmez :) Allahin iziniyle biseyde olmaz. Ben hamile olmadanda giyiyordun hamile pantolonu cok rahat :)
Ay ne güzel allah yokluklarını göstermesin bize çok destekçiler .Allah herkese iyi niyetli kayınvalide nasip etsin bizimkiler gibi Aynen hiç eksik etmez dolma açar börek açar gönderir fırsat buldukça hep arar kzıım ne yapim ne istiyorsun diye

Arkadaşlar,
Tetanoz aşısı oldunuz mu? Herhangi bir ağrı yan etki yaptı mı? Aşı olmayanlar var mı? Yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.

Benim kanamam olmadı ama uktrasonda görünce doktor bebeğin eşi önde dedi dikkat ediyorum bende bişey olacak diyede çok korkuyorum hayırlısı herşeyin insallah bu durum bebeğe zarar vermez
Vermez canım Allah ın izniyle. Bizim bir tık daha dikkatli olmamız gerek diğer arkadaşlardan. 5-6. Ayını dondurunca geçecek diye umuyorum. Rabbim yaşatmasın kötü şeyler inşallah.

Benim hissetmem için erken heralde ben hiçbir şey hissetmiyorum da ya da kişiden kişiye değişiyor da olabilir değil mi
Canım kesinlikle değişiyor kişiden kişiye, 22.haftaya kadar yolu var. Biz yakınız sanırım seninle, ben hissetmeye başladım, cinsiyeti bile bilmiyoruz daha :) 1 hafta duruyor hiçbir şey yok sonra birden geliyor böyle pıt pıt vurmalar :)

Arkadaşlar, perinatolog a hangi haftalarda gittiniz/gideceksiniz?
Ben 12. Haftada gitmiştim.
18. ve 22. haftada gitmeyi planlıyorum.
Fikirlerinizi yazın lütfen..
19-20 gibi giderim sanırım, az önce araştırdım bir profesor buldum özel muayenehanesinde yapıyor 300 tl, Bir kaç gün önceden ararsan randevunu ayarlarız dediler, rahatladim herkes önceden almak gerekir diyor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…