- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #20.161
Peki yaşı kaçtı, akraba evliliği vb durumu var mı? Normal ultrason kontrollerini de mi yaptırmadı? Yani bir sıkıntı olsa normal gittiğimiz doktorlar göremeyebiliyor mu merak ediyorum...Kizlar imkanlariniz el verdikce herkes detayli ultrasonu yaptirmaya calissin. Cok yakin arkadasim yeni dogum yapti 40 haftalik. Hamileliginde cok israr etmeme ragmen 2li test ve detayli testlerini yaptirmadi. Bebegi down sendromlu dogdu ve enfeksiyon kapmis 40 gun kuvezde antibiyotik tedavisi gorecek. Bebegim down sendromlu olsada aldirmayacam dedi ama kendini bu duruma hazirlamak cok baska su an perisan durumda. Detayli ultrasonda yada testlerde enfeksiyon gorulup antibiyotik tedavisi olabilirdi. Hersey Allah dan ama tedbirini almak bizden.
Detayli ultrasonda bizi uzecek seylerde duyabiliriz ama onlemini alacak olmamiz cok onemli.
Peki yaşı kaçtı, akraba evliliği vb durumu var mı? Normal ultrason kontrollerini de mi yaptırmadı? Yani bir sıkıntı olsa normal gittiğimiz doktorlar göremeyebiliyor mu merak ediyorum...
Hayır hayır o senin kalp atışın bi yerde daha bu soruyu sormuşlar da doktor hayır diye cevaplamıştı :)) daha onların kalp atışları neki bizi sarssın :) önümüzdeki hafta seninki de yer değiştirmeye başlar hissedersin :)Bizimde 18 ağustos sat ,en kucuk biz varız sanırım minigimle :) yataga uzandıgımda karnımda kalp atışı gibi dıştan da farkedilen hareketlenme oluyor bebek olabilirmi acaba kızlar ?
32 yasinda 3 yasinda kizi var saglikli, akraba evliligi degil. Ozel bir hastaneye gidiyordu doguma kadar hicbirseyden haberi olmamis.Peki yaşı kaçtı, akraba evliliği vb durumu var mı? Normal ultrason kontrollerini de mi yaptırmadı? Yani bir sıkıntı olsa normal gittiğimiz doktorlar göremeyebiliyor mu merak ediyorum...
Günaydııınn Canlarım.
Dün kayınvalidem memleketten neler göndermiş neler köy yoğurdundan tutun erik kaynatmış hoşaf yaptım akşam içtim.Bir sürü organik meyve göndermiş ağaçları var . sera ları var sebze göndermiş. çok şükür mükemmel bir kaynanam var anne kız gbiiyizBenden çok istiyorlardı kız olmasını . dün kendi annemde 2 tane yelek örmüş minicik yaaa pijama altı almış el kadar battaniye filan verdi. içim bir hoş oldu gözlerim doldu kızlar bunlar boşa giderse dedim içimden kullanamassa dedim of aklıma hep kötü şey geliyor kıyafet görünce yada bebekten bahsettiklerinde .dua okuyorum bol bol. Dün hamile pantolonu aldım yok böyle bir rahatlık. sanki hiç bişey giymemişim gibi.Hemen sizde alın kızlar almayanlar varsa eziyetmiş resmen eski kot pantolanlarımız.
Günaydın annesi.2 haftaya hissedersin sen de.garip bir duygu en kısa zamanda yaşanan dileğiyleGünaydın kızlarne güzel hemen hemen herkes hissetmeye başlamış bende bir iki kez hisseder gibi olmuştum ama devamı gelmeyince emin olamadım
Bana hiçbir şey yapan gönderen yok.Günaydııınn Canlarım.
Dün kayınvalidem memleketten neler göndermiş neler köy yoğurdundan tutun erik kaynatmış hoşaf yaptım akşam içtim.Bir sürü organik meyve göndermiş ağaçları var . sera ları var sebze göndermiş. çok şükür mükemmel bir kaynanam var anne kız gbiiyizBenden çok istiyorlardı kız olmasını . dün kendi annemde 2 tane yelek örmüş minicik yaaa pijama altı almış el kadar battaniye filan verdi. içim bir hoş oldu gözlerim doldu kızlar bunlar boşa giderse dedim içimden kullanamassa dedim of aklıma hep kötü şey geliyor kıyafet görünce yada bebekten bahsettiklerinde .dua okuyorum bol bol. Dün hamile pantolonu aldım yok böyle bir rahatlık. sanki hiç bişey giymemişim gibi.Hemen sizde alın kızlar almayanlar varsa eziyetmiş resmen eski kot pantolanlarımız.
Ohh miss afiyetle ye insallah :) benim kayinvalidemde köyde sagolsun biseyimizi eksik etmez :) Allahin iziniyle biseyde olmaz. Ben hamile olmadanda giyiyordun hamile pantolonu cok rahat :)Günaydııınn Canlarım.
Ben 20. Haftada gidiyorum canim. 13 aralik da randevum var.Arkadaşlar, perinatolog a hangi haftalarda gittiniz/gideceksiniz?
Ben 12. Haftada gitmiştim.
18. ve 22. haftada gitmeyi planlıyorum.
Fikirlerinizi yazın lütfen..
cnm benim çok sağoolll. evet kuruntu yapmaya başladım 20 gündür bebiğim görmedim. 10 gün snra randevum var. bekliyorum. evet çok rahat inanılmaz valla.Valla evet basma etek elbise filandır heralde çok eskidenAfiyet olsun canım, cicilerinide Güzel günlerde kullansın bebişin kötü şeyleri düşünme dicem de bu kuruntular bende de var :) daha bi çöp almadık bebişe hep biraz daha büyüsün diyoruz :)) Allah yokluklarını göstermesin yaşanacak birşey varsa önüne geçilmez zaten sen şimdi bu mucizevi günlerin tadını çıkar tabi ben ve benim gibiler deo hamile pantolonu , eşofmanı kadar Harika bi icad yok sanırım eskiden sadece Elbise mi giyiyorlarmış acaba kim bulduysa bunu Allah razı olsun
Benim hissetmem için erken heralde ben hiçbir şey hissetmiyorum da ya da kişiden kişiye değişiyor da olabilir değil miAyy kiyamam tahmin ettm aslinda dedm pert oldu heralde buraya gierecek mecali bile kalmadi. Neysee gecmss olsunn canmm. Insaallah minnakin yarina gosterirde kendini butun yorgunlugunu unutursunn:)) demek o derece hissettiriyor kendini. Kuzuya bak sen. Bu kadar hareketli olunca erkekmi acaba demeden edemiyorum. :) elini koymadan dahi hissedebiliyosn dimii canm. Benmkinde hic sea seda yok inan . iki gundur kili kipirdamiyor. :)
Ay ne güzel allah yokluklarını göstermesin bize çok destekçiler .Allah herkese iyi niyetli kayınvalide nasip etsin bizimkiler gibiOhh miss afiyetle ye insallah :) benim kayinvalidemde köyde sagolsun biseyimizi eksik etmez :) Allahin iziniyle biseyde olmaz. Ben hamile olmadanda giyiyordun hamile pantolonu cok rahat :)
Teşekkürler canım :) biz daha birde cinsiyetimizi netleştireceğiz oooGünaydın annesi.2 haftaya hissedersin sen de.garip bir duygu en kısa zamanda yaşanan dileğiyle
Vermez canım Allah ın izniyle. Bizim bir tık daha dikkatli olmamız gerek diğer arkadaşlardan. 5-6. Ayını dondurunca geçecek diye umuyorum. Rabbim yaşatmasın kötü şeyler inşallah.Benim kanamam olmadı ama uktrasonda görünce doktor bebeğin eşi önde dedi dikkat ediyorum bende bişey olacak diyede çok korkuyorum hayırlısı herşeyin insallah bu durum bebeğe zarar vermez
Canım kesinlikle değişiyor kişiden kişiye, 22.haftaya kadar yolu var. Biz yakınız sanırım seninle, ben hissetmeye başladım, cinsiyeti bile bilmiyoruz daha :) 1 hafta duruyor hiçbir şey yok sonra birden geliyor böyle pıt pıt vurmalar :)Benim hissetmem için erken heralde ben hiçbir şey hissetmiyorum da ya da kişiden kişiye değişiyor da olabilir değil mi
19-20 gibi giderim sanırım, az önce araştırdım bir profesor buldum özel muayenehanesinde yapıyor 300 tl, Bir kaç gün önceden ararsan randevunu ayarlarız dediler, rahatladim herkes önceden almak gerekir diyor ya...Arkadaşlar, perinatolog a hangi haftalarda gittiniz/gideceksiniz?
Ben 12. Haftada gitmiştim.
18. ve 22. haftada gitmeyi planlıyorum.
Fikirlerinizi yazın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?