2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
her dönemin kendine göre zorluğu var demekki sağol canım bu bayılma hissi kötü oluyor otobüsle geliyorum işe 3 durak önce inmek zorunda kaldım bugün

bayılma hissini geçtim ben hafta sonu tramvayda bayıldım kızlar. İyi ki oturuyordum ayakta değildim. Birden kanımın çekildiğini hissettim bide karşımda oturan teyze dönüyordu gözümün önünde. Kendime geldiğimde ağzıma şeker veriyorlardı. Yavaş yavaş görüntü geldi sonrada bir terleme geldi anlatamam. Ambulans çağıralım mı dediler ama kendime geldim neyseki
Tansiyonum düştü sanırım yada açlık şekerim düştü. Sabah çok yememiştim.

Ooo çarpıntı diyince orda durun.bende hası oluyor özellikle sabahları
Benim hanileligimin basindan beridir var sanirim döllendigi gün basladi diyebilirim cunku ogrenmeden bi 11 gun once falan baslamisti olcuyodum tansiyon aletinden biliyodum hamile olacagimi :) doktor ilk denedigimiz ay icinde demisti tutunamamis diye o ayda o sekilde carpintim olmustu. Bende uzaninca cok oluyo nedense farketmiyo saati

aynı beni tarif etmişsin canım kanım çekiliyo buz gibi oluyorum gözümün önünde resmen karıncalanmalar oluyor bilincim kapanıyo sanke eğer otobüsten inmesem ben de kesin bayılırdım temiz hava soluyunca kendime geldim

Yok artık yaaa, yazıklar olsun! Ben laboratuvari aramıyorum hastanemde alındı kanım, o sebeple muhattabim hastanem..çıksa hemen ararlar eminim.. sonuc beklediğimi biliyorlar...panorama testti benimki de...
Bu arada bana cinsiyeti de söyleyeceğiz dediler sonuç çıkınca söyleyemiyoruz dediler. Bilsem baktırırdım düzgünce doktora. Doktoruma testte çıkacak dedim diye göz ucuyla bakıverdi. Erkek derken kız da gelebilir :))

doktora sordum az ama sık yememi söyledi çok normal dedi. Sizde dikkat edin kendinize.

Kizlar bebek arabasinda ne oneriosnz uc tekerlek dort tekerlek ben hic anlamiyrm da
Canım ben e bebekten nuna pepp bebek arabası alıcam ablam kullandı bire bir biliyorum hatta yğenime annem baktığı için hel biz kullandık arabayı çok dayanıklı sağlam ağır değil sürüşü ve açıp kapatmak kolay hemde uçuk rakamlı değil bende ondan alıcam kuzuma inş ayrıntılıdan sonra

Benim ilk aldigim sey sut sagma makinasiydi. Cok dogru bir karar vermisim. Gogus uclarim yarildi kanayinca 35 gun sutumu sadece sagarak verdim. İlk 1 sene onunla yasadim. Esimle surekli icad edenlere dua ediyorduk.

Kizlar dogum yaptigimda cevremde bana akil verebilecek tecrubeli kimse yoktu. Sonradan ogrendim silikon uclar oldugunu hem gogus ucu olmayanlar icin hemde ucu yara olanlar icin bebegi emzirirken kullaniliyor bu silikon ucluklar. Yalniz alirken dikkat edin numarali bunlar. Sonradan buyuk yada kucuk gelmesin.

doktora sordum az ama sık yememi söyledi çok normal dedi. Sizde dikkat edin kendinize.
sabahları hiç iştahım olmuyo o yüzden oluyor sanırım gerçi zaten daha doğru düzgün yemeye başlayamadım kusmalardan sağol canım bilgilendirdiğin için

ben hem hastaneyi hem laboratuarı son 1haftada 10 kere falan aradım. bugün akşama çıkacakmış
Oo ben 1 hafta dolduktan sonra defalarca aradım. Eşim arayınca benim ismimi söylemiş sekreter, tanıdılar yani. Ona rağmen arayan yok. Sonuçta Allah korusun kötü sonuç gelse belki bir işlem göreceğiz.. Hem de kabus kabus, bize de yazık... Keşke Türkiye'de yapılabilse bu test...

Canım boy ölçmüyoruz sesi
Kilosu da 270 gr idi önden gidiyorduk ya satı yakalamışız bu arada biz :)

Hemen ekliyorum güzel kızımızı
Maşallah subhanallah canım :) Fl yazıyor ya fl yi 7 ile çarp boyu o canım normalde söylüyorlar aslında boyunu hemen hemen şu kadar diye yarın da ben gidicem haber veririm:)

Boşver sağlıklı olsunlar da, cinsiyet nasılsa bir sonraki randevuda netlesir...

Ne bileyim rahatsızlık vermekten çekiniyorum sanırım, aylardır hep yuzyuze baktığımız insanlar, taciz etmeyeyim dedim

Ne bileyim rahatsızlık vermekten çekiniyorum sanırım, aylardır hep yuzyuze baktığımız insanlar, taciz etmeyeyim dedim
Ara yahu ne olacak, için rahatlasın... Tabi canım önemli olan sonuç. İçin rahat olsun. Kötü çıkacak olsa zaten bir şekilde bir bulgu veriyor dedi oradaki çalışan. Ama bizim içimiz rahatlasın yeter. Cinsiyet önemli değil tabii ki ama baştan vaadettiği şeyi sonra yapmadıkları için biraz kızdım. :/

Haklisin canım vaadedilen şeyin yapılmaması kötü..belki doktoruna söylemişlerdir..çünkü benim doktora da mail atacaklar sonucu...

Doktorum da öyle dedi biz ultrasonda anlarız bebegin özru varsa. Sıkıntı yapmanı gerektirecek bir şey yok dedi ama sonuç gelene kadar huzursuzum yinede...

Kızlar oje kullanıyor musunuz?bu ara ojeye taktım çok hoşuma gidiyor sürüyorum da.eşim tepkili biraz ama kendimi daha iyi hissediyorum oje sürünce.siz makyaj oje kullanıyor musunuz benim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…