2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynı hissi yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum şu an. Güzel sonuçlar gelecek. Çıkınca haber ver muhakkak. Allah'ın izniyle teker teker doğumlara gireceğiz...

Fiyati ne kadar

Kızlar oje kullanıyor musunuz?bu ara ojeye taktım çok hoşuma gidiyor sürüyorum da.eşim tepkili biraz ama kendimi daha iyi hissediyorum oje sürünce.siz makyaj oje kullanıyor musunuz benim gibi?
Doktor bana ilk üc ay kimyasal hiç bir kozmetik ürünü kullanma dedi canım ben şimdiye kadar kullanmadim

Kızlar oje kullanıyor musunuz?bu ara ojeye taktım çok hoşuma gidiyor sürüyorum da.eşim tepkili biraz ama kendimi daha iyi hissediyorum oje sürünce.siz makyaj oje kullanıyor musunuz benim gibi?
Benn yaparsam evde yapiyodm zaten. Ojeyi hayatnda kullan madm bilmiyorm. Ama.makyaji canm isteymce yapiyrm.da abartili degil yanii. Bebise zarari olur diyemi esin istemiyo. Ben rolon ve krem kullanmayi biraktm sanki zararlari olur gibi geliyo. Hele rolon hic kullanmiyorm

ben kullanıyorum canım, doktorum da hiçbir şekilde bir engel koymadı oje, makyaj vs konusunda.

Kızlar puset alcaklara önerim var ben oğlumda cok rahat etım herkezede soluyorum iyi bir araba arayanlar varsa diye diyim ,iki arabanın geçiyor ,kapanınca cok yer kaplamıo iki yöne dönüo fln yurt dısına bıle goturdum kahrımızo cok cektı maşallahı var ıkıncıde bınıcek:) allah nasıp ederse ....size resimlerini atim fikir olsun kızlar lastikleri tekli ve ince resimde görünüo en rahat ettiren o oldu heryerden gecmesi

Eklentiler

• IMG_3735.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_3733.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_3732.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar detayliya gun aldım bi hafta sonraya 310 lira olmuş ücreti ya renkli fotoğraf cd si yanımızda biri girebiliyor ve perinatolog cekiyormus ama şok oldum bi anda 90 tl zam gelmiş

Kızlar bebeklerinizin boyunu bilen varmı benimkinin boyu kaç acaba doktor söylemedi bu zaman kadar .Söylenmiyormu acaba snra mı söyleniyor.

Merabalar ben 7. Haftanin icindeyim temmuz sonu gozukuor dogum. Ama hic birsey yiyemiorum hep yatiorum migde bulantisi bas donmesi hic gecmior benim gibi hamilelik geciren varmi veya cozumu ne olabilir kg kaybediorum

Merabalar ben 7. Haftanin icindeyim temmuz sonu gozukuor dogum. Ama hic birsey yiyemiorum hep yatiorum migde bulantisi bas donmesi hic gecmior benim gibi hamilelik geciren varmi veya cozumu ne olabilir kg kaybediorum
Canm bunlar çok normal. Biraz daha dayan 12 -13 haftada hiç biri kalmayacak devam eden vardır ama yuzde 90 kesiliyor hepsi.Uykunu almaya çalış.Miğden bulanıyorsa ceviz mandalin fındık yoğurt elma yemek olarak domates ekmek peynir tüket birebirdi bana bunlar çok çok amaçok iyi geliyordu bunlar bana.mideni hafif tutar yakmaz.salata,havuç. baş dönmesi olmadı bende onu bilmiyorum yorma kendini tansiyon düşüyordur belki. limonlu su yap biraz kendine.Hiç stres skntı yapma kg versende sorun değil zaten misli misli alacaksın geri.bebeğin şuan senden besleniyor senin var olan besininden vitamininden dert etme. Allah hayırlı evlat nasip etsin şekerim

Yaa tek bende deyilmis bu carpinti, o kadar cok oluyor ki kardiyoloji ye bile gitmeyi düsündüm, dedigin gibi özellikle de yatarken oluyor bendede en basından beri

Arkadaşlar, perinatolog a hangi haftalarda gittiniz/gideceksiniz?
Ben 12. Haftada gitmiştim.
18. ve 22. haftada gitmeyi planlıyorum.
Fikirlerinizi yazın lütfen..
benim bu çarşamba randevum var detaylı ultrason için. doktorum bu haftayı uygun gördü. ama araştırdığım zaman 21. hafta en uygun deniyor. bilmiyorum hayırlı haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…