2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Eminonunde travel sistem bebek arabası ve puset nakit 850 k.k 930 du kızlar siyah rengi bilginize...

Kızlar bebeklerinizin boyunu bilen varmı benimkinin boyu kaç acaba doktor söylemedi bu zaman kadar .Söylenmiyormu acaba snra mı söyleniyor.
Normal boyutlardaysa söylemiyorlar galiba. Bir de o stres başlamasın. Şu kadardı bu kadar olmuş çok artmamış bir problem mi var diye yine kendi kendimize beynimizi yeriz biz. O dert de eksik kalsın biraz

selam kızlar..
hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? Sanırım ben hissediyorum artık.. Yani bağırsak hareketi , gaz falan değil yav.. bildiğiniz dürtüyor sanki :S

Normal boyutlardaysa söylemiyorlar galiba. Bir de o stres başlamasın. Şu kadardı bu kadar olmuş çok artmamış bir problem mi var diye yine kendi kendimize beynimizi yeriz biz. O dert de eksik kalsın biraz
Ne kadar dogru soyledin..dunden beri yerdemiyim goktemiyim belli degik dusun dusun...

Bebegin hareketimi acaba demistim bende :) insallah hissederim artık canım

hahah evet cnm haklısın.10gün snra gideceğim soracağım ama merak ettim

selam kızlar..
hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? Sanırım ben hissediyorum artık.. Yani bağırsak hareketi , gaz falan değil yav.. bildiğiniz dürtüyor sanki :S
Evet canım dürtüyor, ben dürtünce de karşılık veriyor bir de şımarık :) bu sabah parti vardı içerde resmen :))

acaba herkes benim kadar kaygılı mı? sürekli aklıma kötü düşünceler geliyor bebeğimle ilgili ve sürekli kendimi internette araştırma yaparken buluyorum. şu anki gündemim acaba bebeğimde zeka problemi var mıdır? bunun saptanabilmesi için bir test de yok sanırım (fetal dna yaptırdım temiz çıktı çok şükür) benim gibi olan var mı

Yaa tek bende deyilmis bu carpinti, o kadar cok oluyor ki kardiyoloji ye bile gitmeyi düsündüm, dedigin gibi özellikle de yatarken oluyor bendede en basından beri
Bende de ara ara oluyor, özellikle bir kere bol sütlü kahve içmiştim onda özellikle feciydi, beynimdeki damarların attığını bile hissettim, bir daha tövbe ettim kahveye. Benim yediklerime bağlı olarak oluyor sanırım çarpıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…