2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bunda yine iyi sayilir ilk hamileligimde gunluk 3 4 tane iciyodum hic acamazdim gozumu agridan.gunde bir tane iki taneyle bisey olmaz insallah rahat ol
İnşallah canım öksürük için de antibiyotik falan kullandım bi korku oldu o yüzden sabredebildigim kadar duruyorum tak edince dayanamıyorum tabi

Aminn insallah bi hayirlisiyla alalim kucaklarimiza bi dogumu atlatalim da bende iki tane dusunuyorum rabbim bitanede kiz nasip eder insallah bidahakine yoksa esim diyo ucuncuyude yapariz kiz istiyo ya :) dedim oldu oda erkek olursa napcam ben 4 sapla tek basima bu gun biseyler aldik biraz masrafli oldu ama babasi heveslendi burasida fazla pahali esim demeseydi alalim almanyadan alirdim ben ama kiramadim olsun ilk cocuk heves ediyo insan

4 aydr tatli yemiyorum dupeduz. Cocuum isyanlar da belkide ama bu ara canm cekiyor. Dikkat edeym bilmiyordum tesekkrler cannm
Rica ederim kuzu ne demek bende yengemden kuzenden duydum birdende kilo aldim doktorda fazla dedi en azindan tatli yemiyorum fazla dikkat etmeye calisiyorum cunku o seker cikiyoda yanlis hatirlamiyosam preeklemsimi ne diyolar hamilelik sekeri ve hamilelik zehirlenmesi dedikleri seymis iste. Giremedim dogru duzgun güya raporluyum daha yerime oturamadim cocugumda yoruluyo artik bi durtuyo durmuyo asagi giriyo beyefendi yerini oraya kurmus oda cok agri yapiyo

Benüm tansiyon tek rakamlarda sürekli,bu da çarpıntı başta olmak üzere halsizlik baş dönmesi yapıyor.bol da turşu yiyorum ama.benim bünyede bi gariplik var sanırım
En iyi sey tuzlu ayran benim tansiyonum dusunce canim cok istiyo icince ohhh diyorumm o derece icimi ferahlatiyo halbuki ne yogurt severim nede ayran migdem siser direk rahatsiz olurum

Ama sende diger arkadaslar gibi ozel muaynahanesine gidebilirsin hastaneyle baya fark var arasinda anladigim kadariyla. Ben ozel saglik sigortam oldugum icin hastaneye gidiyorum.
evet ben de öyle düşündüm canım çok teşekkür ederim arayıp ikiz için fiyatı öğreneyim bakalım.

Kızlar rahim ağzı konusunda bilgi sahibi olan varsa lütfenn bilgi verirmi lütfenn

Gunaydin guzel anneler
Ben birkac gundur hastalikla bogusuyorum maalesef. Ilk basta bogaz agrisi ile basladi iki gundur ise hafif oksuruk, burun akintisi, tikaniklik ve muthis bir bas agrisi ile devam ediyor. Dun dayanamayip Parol aldim. Ne yaptiysam fayda etmedi limonlar, limonlu sular, bal falan surekli yiyorum ama bana misin dedigi yok. Var mi bi oneriniz kizlar? Doktora da gitsem mi diyorum ama sonra da doktor ne yapacak ilac kullanamiyoruz zaten diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…