2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
2 tüp kan aldılar kolumdan normal kontrol için nasıl veriyorsak o şekilde. 2 hafta sonra sonuç geliyor.

Bide unutkan olmuşum yaa şaşırıyorum kendime.ki ben önemsediğin şeyleri unutmazdım şimdi unutuyorum

Canim hemen moralini bozma.senin durumun belki daha farklıdır.bu durumun da çeşitleri varmış sonuçta.bana da ihtimallerden bahsetti.28.hafta duruma göre bakılacak.insallah yukarı çıkar.sezeryandan korkmuyorum aslinda.ilk doğumum da sezeryandi ve ameliyatta sonrası da kolay geçmişti.tabiki agrilarim olmuştu ama çabuk ayaklanmistim.simdi eğer yukarı çıkmazsa dikine bir kesiden bahsetti.hic duymamıştım bu şekilde kesi yapıldığını o biraz tedirgin etti beni

2 tüp kan aldılar kolumdan normal kontrol için nasıl veriyorsak o şekilde. 2 hafta sonra sonuç geliyor.

Dr dna sonuclarının alınmasının geç olunabılcegını soledı olumsuz bır durumda mudahale için p yüzden sentezi önerdi

Bizimki zaten trye gidince hicbisey yapmaz akrabalarinin yaninda pek bisey yapmaz ama onlar gelmeden temizlige toplamaya yardim eder :)) bebek dogunca mama yapmayi bile ogrenirler yemegi birak :)

kızlar çok fena mide yanmam var sanki midemin içinde delik var nasıl geçer neler iyi gelir bilgisi olan var mı
Yani o yanma yakın Zaman'da bende de başladı fakat normalmiş.bence artarak devam edecektir.soda içiyorum sakız çiğniyorum vs

Canım ilkinde bu doktorla karşılaşıp böyle olumlu konuşsaydı amniyosentez yaptırır mıydın bi onu düşün risk hep var doğum anında bile var sonrasında da var sıkma canını ki bebek de gerilmesin

Be
Kızlar ikili test yaptırıp da üçlü ve dörtlü yaptırmayan var mı kararsızım
Ben ikili yaptırıdm şükür olumsuzluk çıkmayınca kendimi germemek adına üçlü dörtlü yaptırmadım çünkü bebeğimi çok seviyorum stres yapıp onu rahatsız etmek istemiyorum Allah korusun şu saatten sonra bi olumsuzluk olabilir deseler bile kalan süreci bi gözü yaşlı geçirmek istemiyorum ikilinin rahatlığıyla devam ediyorum zaten detaylıya da girecem iki hafta sonra o da çok önemli

Hastanede daha pahalidir muhtemelen, hemen randevu alinabiliyormu peki? Yani haftalar oncesinden almak gerekir mi acaba diye sorayim dedim ins. biz de guzel haberler aliriz

İnşallah canım.dogrusu yoğunluğunu bilemiyorum.ben ikili test için gittiğimde detaylı ultrason içinde gün almıştım aylar önceden.o yüzden birşey diyemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…