2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende öyle düşündüm canım o yüzden bi sorayım dedim

Kızlar 2 gündür kadık bölgemde ağrı var hafif adet sancısı gibi, karnımda yumuşadı gibi hissediyorum var mı böyle hisseden geçen cumartesi görmüştüm bebişimi ama 1 hafta sonra başlıyor kaygılar yeniden offf off

Hastanede daha pahalidir muhtemelen, hemen randevu alinabiliyormu peki? Yani haftalar oncesinden almak gerekir mi acaba diye sorayim dedim ins. biz de guzel haberler aliriz
hastanede 500 kusur canim. Cagri merkezleri cok iyi sen ararsan fiyat ve randevu konusunda bilgu verirler.

E Eylulde_gel canım nasılsın hastanede misin hala? Bir düzelme var mı? Rapor alabildin mi?
Canım sağolasın. Hastane den çıktım yol izni alıp doktordan annemin yanına geldim. Rapor tamam. Kanama alanı küçülmüştü çıktığımda. Şu an tek duamız plasenta altta da kalsa bulunduğu yerden biraz aralaşması. O zaman bu kadar sorun kalmıcak inşallah. Sen nasılsın? Rahatladı mı iyice bulantın.

Annen sana iyi bakar, sen kendini uzme ani hareketler yapma olumlu dusun Ya şafi cek, Allahim tum sifa bekleyenlere Șafi ismiyle Şifa versin.

Bana da doktorum gunde 3 litre içeceksin dedi ama 1 litre anca zorlamayla 1.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…