2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
yani diyet fln gerksiz bence de ben dert yandıkça bizimkiler kızıyor bırk al kilo diyorlar saçmalama :)
Bebek icin zararli diye diyo doktorda kadin cunku bi 20-30 olur diye dusundu onu bilmiyorum butun ay normal yiyorum kilo yok ay sonu bi geliyo 2 kilo ekleniyo hep ayni yesemde acmi kalayim napayim bilemedim :)

Bebek icin zararli diye diyo doktorda kadin cunku bi 20-30 olur diye dusundu onu bilmiyorum butun ay normal yiyorum kilo yok ay sonu bi geliyo 2 kilo ekleniyo hep ayni yesemde acmi kalayim napayim bilemedim :)
aman canm bak ark yazmış 40 kilo alanda doğurmuş tosun gibi demkki olacak olana varıyor iş çocuğu aç bırakmktn iyidirr

İnan ben de aşırı yemiyorum aynı yiyorum her zamanki gibi fakat hareketsizim.hem soğuk hem hamileyim pek hareket etmiyorum açıkçası.bugün mesela hep yatışşşş.bide çalışmıyorum bu süreçte.oh mis gelsin 40 kilolar

Kizlar yardiminiza ihtiyacim war ya ben test yapar yapmaz ilk uc dakika icinde cikti ewet cizgi net ama renk hic yok adetimde bi hafta gecti sizce neden bole?

Eklentiler

• IMG_20161212_214252.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 48
Cok sağol Allah razı olsun zeran 10 gün sonra belli olucak yazarım ben sana :))
Lütfen yaz.hem hamile kalırsan sen buralarda takıl biz sana bu süreçte destek oluruz tecrübe bakımından.inşallahh rabbim isteyen herkese bol bol versin

canım her gün yürüyüş ypsan aslında doğum koly olyormuşş

Gittiğinde dr beye 40 kilodan bahset.8 kilo komik bir rakam Cidde'n bizim Türk usul adet Türk mutfağına be fizyolojimize göre
Benim doktorlar hep bayan canim esim istemiyo dogumada girecegi icin benimki görmemislik oldu isvicreye glince cok kilo almistim sonra bi dank etti 12.5 kilo verdim 2 ayda ve 4 sene onu korumaya calistim hep ac kaldim bide sigara kullaniyordum hamile olunca saldim valla sigarada icmiyorum surekli acim

Kizlar yardiminiza ihtiyacim war ya ben test yapar yapmaz ilk uc dakika icinde cikti ewet cizgi net ama renk hic yok adetimde bi hafta gecti sizce neden bole?
test bozuk olabilir yada strsten de gecikmiş olabilir isterseniz bi kan tahlili yaptrıın daha net çıkar

Bir tane daha yapmalısın.bu teste güvenme renk çıkmamış

Yani doktor oyle diyince esimde diyo dikkat et ac kaliyim o halde yoksa aliyorum diyorum sesini cikarmiyo
canım valla aç da durulmuyo yani bnm mide kazınmaya başladı mı karnıma ağrılar gidiyor çocuk sinyal veriyor valla hiç tahammülü yok açlığaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…