2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aman napalim bende bu gun yattim butun gun halsiz oluyorum yurumek is yapmak istemiyorum cogu zaman tabi bi markete gittim geldim dedigin gibi hava soguk dedim bari orda icerde dolanirim biraz :) 3500 adim falan atmisim ancak oda cok az kisa denk gelmesek iyi olurdu tabi ama son 2 ayda yurumeye calisicam isin ucunda dogumda var :)

tabi canm nerde bi hamile görsem bol yürüyüş yap çok ragat geçer doğumun diyorlar

canım valla aç da durulmuyo yani bnm mide kazınmaya başladı mı karnıma ağrılar gidiyor çocuk sinyal veriyor valla hiç tahammülü yok açlığaa
Benim gecen misafir gelcek davetsiz bide cok sinirkiydim yemedim yemek aksama kadar cocugum oynamadi ac kaldi valla artik takmiyorumda yiyorum canim ne isterse alan benim vermek zorunda olanda benim kime ne

kızlar ben uzun süre yürüyüp ayakta drunca kalçamın üstü kuyruk sokumunun olduğu hiza öle bi acıyor ki ayağımın üstüne basamaz oluyrm sizdede oluyor mu bu

tabi canm nerde bi hamile görsem bol yürüyüş yap çok ragat geçer doğumun diyorlar
Desin onlar ama havalar buz buz bi ciksam donuyorum onceden sorun degildi ilk baslardada yuruyodum ama simdi cok soguk sabahlari o yuzden yapbiliesem sogukta olsa denicem son iki ayda gunluk

Benim gecen misafir gelcek davetsiz bide cok sinirkiydim yemedim yemek aksama kadar cocugum oynamadi ac kaldi valla artik takmiyorumda yiyorum canim ne isterse alan benim vermek zorunda olanda benim kime ne
aynen öle valla hiç takma ne istyrsan ye ben hiç aşermedim daha ama herşeyi yiyorum evde yoğurt fln yapıyrm

Amin inşallah zeran :)cok tatlı dillisin ya:)yaş kac
Ah teşekkür ediyorum.utandım şimdi:)yaşım 32 Can'ım ilk hamileliğim bir kaybım var.13 haftalık.kan pıhtılaşması varmış o yüzden bu kaybım.iğne kullanıyorum her gün bu bebiş için.umarım bu kez sağ salim kucağıma alırım sen de bana bunun in dua edebilirsin mesela

Desin onlar ama havalar buz buz bi ciksam donuyorum onceden sorun degildi ilk baslardada yuruyodum ama simdi cok soguk sabahlari o yuzden yapbiliesem sogukta olsa denicem son iki ayda gunluk
tabi canm o da yeter bnce ilkbaharda yürümkde güzel .. çocuklarımız çok şanslı ama yaz çocukları :)

kızlar ben uzun süre yürüyüp ayakta drunca kalçamın üstü kuyruk sokumunun olduğu hiza öle bi acıyor ki ayağımın üstüne basamaz oluyrm sizdede oluyor mu bu
Evet canim ozellikle temizlik yaparken egildigimde oluyo bende cok kotu oluyorum 3 gun aciyo

tabi canm o da yeter bnce ilkbaharda yürümkde güzel .. çocuklarımız çok şanslı ama yaz çocukları :)
Sükür valla sicaklara geliyorlar burda yazda yok ama en azindan daha sicak kisa göre ben ocak dogumluyum hicte sevmem soguk havayi :)

ayy bende hiç sevmem çok güzel olcak çocuklar kışa kendini toparlamıiş gircek bize de rahatlık :)
Eskiler cok giydirirlerdi sararlardi ama ben fazla bogmayi dusunmuyorum cocugu kisin zorlanmayalim diye alissin biraz en azindan allahtan burda dogacak ben sonradan geldim alisamadim havasina izmirden gel -25 derecelere gir olcak is degil

Tabiki de ederim canım namaz kılıyorum sabah namazında senin için dua edicem Rabbim sağ salim kucagına almayı nasin etsin:)
Allah razı olsun.sana da ennn kısa Zaman'da tatlımmm tatlı bir bebiş kısmet etsin.yemelere doyma.imtihan dünyası.her dua Zaman'ına esirdir.sen de en koşa Zaman'da bize yaz güzel haberi inşallahhh

hahaha yazık adamlara da yaa .. neden oluyor acaba bu kdr
Doktora söyledim sirtin kalcan kaslarin genisliyo normal dedi annemde demisti gnisliyo belin diye :) ondan yani fazla nazliyim bide esim ikinciyi dusuncem diyo dusunsun dursun belki onda daha betrr olcam kuscam falan bunda yine rahattim sukur sag salim kavusayimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…