2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Eskiler cok giydirirlerdi sararlardi ama ben fazla bogmayi dusunmuyorum cocugu kisin zorlanmayalim diye alissin biraz en azindan allahtan burda dogacak ben sonradan geldim alisamadim havasina izmirden gel -25 derecelere gir olcak is degil
zor valla senin işinde .. bide eskiden çocuğun kollarını sımsıkı sararlardı kundaklayıp da neden acaba bişeye faydalı diyorlardı da bzde mi yapcaz ki öle robot gibi

kızlar ben uzun süre yürüyüp ayakta drunca kalçamın üstü kuyruk sokumunun olduğu hiza öle bi acıyor ki ayağımın üstüne basamaz oluyrm sizdede oluyor mu bu
Benim de adet günlerim 3 gündür kasık bel Ağrı'sı var sürekşi

evet maşşalah diyelim de bnmde çok rahat hiç yokmuş gibi geçiyor vlla çok şükürr

zor valla senin işinde .. bide eskiden çocuğun kollarını sımsıkı sararlardı kundaklayıp da neden acaba bişeye faydalı diyorlardı da bzde mi yapcaz ki öle robot gibi
Bende hatirliyorum kucukken koye gitmistim yengemde kuzenini sariyodu mumya gibi o ne ya burda gerci uyku tulumu oluyo onu öneriyorlar gecede kollarini icine koyman lazimmis ne olur ne olmaz battaniyeyi ortuyu falan ustune cekmesin diye allah korusun

Kesinlikle kundak yapacam.bebek anne rahmindeki duruşunu arıyor o yüzden sürekli ağlar.dış dünyaya adapte olana kadar ki bu yakşaşık 3 ay gibi bir süreyi kapsıyormuş.kundak kesinlikle hayatımızda olacak bizim

hımm anladım canm çocuk hakkaten mumya gibi oluyorr bi tuhaf biz yapmayz yaa sevmyrm oldum olası öle şeyleri zatnn

cidden mi bi faydası var yani öle mi boşuna yapılmıyormuş yani

hımm anladım canm çocuk hakkaten mumya gibi oluyorr bi tuhaf biz yapmayz yaa sevmyrm oldum olası öle şeyleri zatnn
Ama cok eskiden yaparlardi ben sonradan kendi cevremde hic görmedim o kadar ski ski cocuk saran biz uyku tulumu aldik bakalim nasil olacak :)

Ama cok eskiden yaparlardi ben sonradan kendi cevremde hic görmedim o kadar ski ski cocuk saran biz uyku tulumu aldik bakalim nasil olacak :)
valla kafam karıştı canm bende etrafımda görmyrm artık ailem eskiden yapardı ablamlar faln da bilemedim valla

cidden mi bi faydası var yani öle mi boşuna yapılmıyormuş yani
Bu kitabı okudum ve bakış açım değişti.dünyaca ünlü pedagog be ABD deki ünlü annelerin bile çocuklarına kundak yapması ve kolik dedikleri şeyin bebeğin dış dünyaya yabancı olmasından kaynaklı ağlama krizleri ve bunların çözümleri.kısacası Mutlu bir Bebek yetiştirmenin altınkuralları.mutlaka okuyun mutlaka.tabularınız yıkılacak

Eklentiler

• image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 40
bende internette baktım biraz da avrupa da bile kundak yapılmaya başlanmış çocuk kendini daha güvende hissediymuş ve gece az uyanıyrmuş uyansa da yenden uyuyrmuş

bende internette baktım biraz da avrupa da bile kundak yapılmaya başlanmış çocuk kendini daha güvende hissediymuş ve gece az uyanıyrmuş uyansa da yenden uyuyrmuş
Öyle evet.yani eski insanlar şimdikilerden daha bilgiliymiş emin olun.şık değil diye yararlı şeylerden vazgeçilmiş.bebek Moda'sı diye bişey tutturmuşlar şimdi.mesela ben de öyle şeylere karşıyım.bebeği genç kız gibi giydirmek nedir yani.herneyse okuyun bana hak vereceksiniz

doğru aslında iyi araştırmk lazım herşeyi valla bn modaya ayak uydurmam çcuk için ne sağlıklıysa odur benm içn sağol cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…