2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim eskiden yapiyorlarmista iste ben sonradan kimsede gormedim bi yengemin kuzenime yaptigini gormustum o kadar ama bende arastirip bakicam dedigim gibi cok ski olmasada oyle burdada uyku tulumu kullaniyorlar bebeklere ama ne bileyim cocugu esir etmis gibi hissederim kendimi öteki türlü cünkü ben bile hic skintiya gelemem mesela bogazli kazak bozagima geldiginde bile nefes alamiyo gibi hissederim takintiliyim o konuda :)

Asumnur da kaç gecedir yok.anneyi gördü unuttu bizi:)onsuz tadı yok buraların
Ee annesi var tabi bende annemin yanina gidince firsat bulamiyorum pek konusuo surekli benimle forsat vermiyo gecede koynunda yatiyorum mis gibi :) cocugum olcak ben hala buyuyemedim sanki

evet cnm daha çok bilgisizim bende farkındayım bi tane kitap bitirdim bakalm herşeyini araştırıp öğrenmk lazm
Bende ancak netten bakiyorum birseyler cevremdede oyle cok bilincli kimse yok annemede soruyorum bisey olunca onlar daha iyisini biliyo tabi

Zaten kitabı sahibi de çok sıkı olmasın diyor yarım kundak yapın diyor.çok sıkı ben de yapmam tabi

Bebek zaten anne karnımdaki sıkışıklığı darlığı arıyor.ellerini falan yukarı aşağı getirip götürme hissi boşlukta olduğunu düştüğünü falan düşünüyor o yüzden tedirgin oluyor.anne rahminde güvende hissediyor o yüzden dar olması önemli

Bendede kilo var acaba kilodan mı kaynaklanıyor
eet cnm kilo vermn gerek.aslinda ben ilk tedaviyle cocuk sahibi olabilirsjin dediginde doktorun daha az kiloluydum :)79 kiloydum spor salonuna gidiyordum.sonra sporu birakip yemek okuluna yazildim bir yil ogrenim yili boyunca 10 kilo aldim :))) 89. -90 kıloydum.sonra 84 le hamile kaldim gene fazla kiloyla hamile kaldim.simdi 87 yim

Zaten kitabı sahibi de çok sıkı olmasın diyor yarım kundak yapın diyor.çok sıkı ben de yapmam tabi
bak canim boyle bisey uyku tulumu arkada eylulde dogum yapti onada hastaneden soylemislerdir bide eve gelen hemsire ögretmistir bizede gelir zaten onlardan ögrencez heryerde bir olmuyo gercide iste gece bu tulumlari giydiriyorlar yatarken ellerinide icine koyuyorlar aslinda onlar bunu yorgan yerine kullaniyor yada direk örtmeyin elleriyle ustune cekip kafasini kapatabilir diye falan ama normal kundak bende yaparim cok ski olmamak kaydiyla

Yerim ben onun hislerini tipini ya gelsinler artik

Oy yerim onları da tulumlarını da.kelebek gibi koz kabuğunda yaşayacaklar:)))

Kızlar ya herşey iyi hosta kafama birşey takıldı bebek iyi tamam çok sukur sıkıntı yok ama benim plesanta etrafında kanama olmus ve bu oluşum aşamasında olmuş büyük ihtimal... Varmı bu tarz biseyle karşılaşan yaşayan aranızda bisey olmaz dedi ama kafama takıldı zorladim en kotu ihtimalle bebek gelişmez 8-9aydan sonra dedi ama bisey olmaz dedi gelde bana sor olur olmaz..

Benim de plesentada kanama alanları var hala ilaç kullanmama rağmen. Bana da sıkıntı olmaz dedi. Takma rahat ol. Herşeye takacak olursak.... şurada kaç tane anne adayıyız. Bir kişide de herşey yolunda değil tam olarak. Demek ki herkes yaşıyor ufak tefek birşeyler bizim haberimiz yok. Başımıza gelince bir bizim başımıza geldi sanıyoruz.

Canım bende kanamada olmadı çok şaşırdım bi plesanta etrafında bi de başka bi yerde dedi var kanama ama çok değil bisey olmaz dedi benim bebis geç dollenmeydi 16 gün gerideydi bunu 5 güne dusurdu doktorum hep gunuyle uyumlu dedi sağolsun ben bakıyorum 5 gün geride bugünde doktor bunu sordu konuştuk bebek aslında iri gününden ilerde ama geç döllenme olduğu için geride gözüküyor doktoruna bunu anlat dedi ... Erken doğum riskinden bahsetmedi ama böyle bi risk olurmu bebek agirlasinca bisey olurmu acaba birde senin plesanta ondemi canım bi arkada bi önde oluyomus zaten ..

Asumnur da kaç gecedir yok.anneyi gördü unuttu bizi:)onsuz tadı yok buraların
Canimsiniz yanlizligi cok kafaya takan bi insan degilm ama insan yinede ariyor bi iki kelam edecek birini ve burasi bana cok iyi geliyor. Annem oluncada telfnu cok elime almiyrm :) yorulp 2 dr falan uyuyorm ondan hep . insaallah anneleri ve kuzulari iyidir

Yaa bilmiyorum cok degisik geliyor benm annem yatagini vs yapmaya basladi battaniyeler ordu herseyini halletti kadincagz ama esimn tarafndan tik yok seninkiler yine dile getirmis bizimkilerde oda yok. Ama acigi yiyecekle kapatıyorlar. Dogal ne varsa gonderiyor. Tursu baklagil tereyag hep kaynvaldeden Cunku.yemeyle.ilgili takintililar:)))) yogurt mayalayip gonderecekms simdide burda dogal sut bulup mayalayamiyorm.cocukcagzm yiyemiyor.gondersn nenesi yiyim :)) bunarada yarasin dinlenmek sanada pasayada cook iyi gelmistrr. Tr gelnce halledersn inss herseyini uygun tr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…