2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hemde nasil iyi geldi kendime geldim diycem ama benimde yattikca yorulan bi bunyem var :) trye gidince görecegiz laftami yoksa yapiyorlarmi. Ailem burda diye herseyi onlar yapmak zorundaymis gibi rahatlar esim onlarin ilk cocugu daha fazlasini yapmalari gerekir aslinda ama neyse birsey demiyorum :) baksana seninde ailen yapmis kimin cocuguna torununa daha duskun oldugu belli.

Evet şuan önde plesentam. Zamanla yukarıya çıkabiliyormuş, bekliyoruz bakalım ne zaman çıkacak

Evet şuan önde plesentam. Zamanla yukarıya çıkabiliyormuş, bekliyoruz bakalım ne zaman çıkacak
Canım previayi sormadim o ayrı bi durum inşallah çıkar zamanla.. benim ki aşağıda değil sadece önde doğumu ebgelliycek durum yok merak ettiğim bu kanama plesanta onde oluncami oluyo.. doktoruma daha gitmedim ay sonu gidicem bakalım ne diyecek hayırlı sağlıklı dogururum hepimiz inşallah. . Ay bi de senin normal usg de mi gözüktü canım plesanta etrafında kanama?

cnm ben ufak bir kanama geçirdim 2ay oldu. benim de kanama alanım vardı 6mm cik. progestan verdi. 1 ay kullandım geçti 1 ay bile sürmedi zaten diğer kontrolümde kapanmıştı ama yınede ılaca devam ettirdi 2 ay boyunca.Sen yınede dıkat et tabiki.Ağır kaldırma ,ani kalkışlar yapma,Eğilip kalkma.

Canım senin de plesanta dan mi oldu kanama ? Bende leke bile olmadı smear yaptırdım kaç kerede olmadı tabii iyiki olmadı korkacaktik ama kafama takılan yahu kaç Dr a gittim hiç birimi girmedi bunu usg de ? Gözükmüyor mu acaba?

Bizde hissedicez inşallah sağlıklı olsunlar da uyuyup büyüsünler
Kızlar ben hala çok hissetmiyorum doktor takılma kimisi dogumaa kadar hissetmiyorum kimisi 3 aylık çocuğu hissettiğini söylüyor dedi .. konsantre meselesi akşam yemeğinden sonra hissedilir en rahat ama biraz buyusun hissedersin rahatça dedi ..

Benim de oğluşum olacakmış inşallah bende kız çocuklarını çok severim hatta öğrenince ablam dalga geçti etek yok elbise yok sen bu çocuğa ne giydireceksin diye :) ama erkek çocuklarına da çok hoş giyimler var şimdiden başladım bile

hay sen çok yaşa önemli olan sağlığı biz biraz heyecan istiyoruz yada varlığına dair bi belirti

hay sen çok yaşa önemli olan sağlığı biz biraz heyecan istiyoruz yada varlığına dair bi belirti
Canım bende çok takıyordum çünkü. Bana nispet yapar gibi bi arkadaş ay benimki hiç durmuyor hep oynuyor boylu olcak galiba dedi yapma Allah aşkına daha minicikler boylu olacağını ne anladın dedim :) aay oynarken canimi acıtıyor dedi ve bunu18.haftada dedi çocuk 18 cm falan nasıl canı acidiysa kemikleri bile sertleşmemis :) Dr a diyince kahkaha attı ya:)))

Ay canm yazını dikkatli okumamışım kusura bakma lütfen yok benm plesanta kanamadı.Normal kanama geçirdim plesantadan değil.Ama olsun yine söylediklerim geçerli .Dikkat etmemiz gerekiyor.
Valla cnm bilmem ki

Ayy bende atabilir miyim

Ay canm yazını dikkatli okumamışım kusura bakma lütfen yok benm plesanta kanamadı.Normal kanama geçirdim plesantadan değil.Ama olsun yine söylediklerim geçerli .Dikkat etmemiz gerekiyor.
Valla cnm bilmem ki
Canım benim anlamadığım bi çok şey var Dr a yazdım bakalım ne diyecek detayliyi yapan Dr senin yapabileceğin bisey yok dedi oturmakla kalkmanla alakalı değil dedi.. bebek buyuyunce plesanta ile oynuyor ya hep bisey olursa diye dusunuyorum of ya

Ayy bende atabilir miyim
At canım at bol bol at arkadaş biraz salladı ama tutmadı :)) çok komik biri ya 18 haftada çocuk için 20 cm dedi sonra aradan zaman geçti 18 haftada ,22 cmdi dedi var işte boyleleride hayır noluyo o çocuk uzun olsa kısa olsa şuan her bebek ayni ya haftasına Gore kime sorduysam aynı benimkiyle ama o arkadaşin bebeği seçilmiş içeride horon tepiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…