2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allah korusun cnm düşünme öyle hiç bişey olmaz.Kapanma şansı yokmuymuş ya plesantanın kanama bölgesinin.Bu risk hepimizde var ona bakılırsa belki bizim bebeklerimizde kanatacaklar .Ama bunun bir çözümü olmalı.Hayırlısı olsn zamana bırak bakalım neler olck allah sağlık versin bebeklerimize allaha şükür iyiler.Hep dua etmek lazım risk herkste var.Benm de yarın yada perşembe kontrolüm. bakalım doktor hangi gün gel bakalım derse.Çok merak ediyorum çoo....k

İnşallah bi sıkıntı olmaz canım benim.. herşey yolundadır konu evladın olunca ters birşey varsa hayattan soguyo insan .. canım bilmiyorum dediki kanama olmuş şuan oluyo demedi neden olmuş dedim plesantani oluşumu sırasında olmuş olabilir dedi yani taa 5-6 haftalarda olmuş o halde dusuncesi geldi aklıma bilemedim işte doktor hanım cevap yazsa bi anlarım belki..

Evet var böyleleri çocuğun üzerinden hava atan..Hamileleğinde belini tutup göbeğini öne itip ayhh ayhh kalkamıyorm diyen (daha 3 aylık) 8 aylık olsa tamm dicem göbeği çıkmış dicem . şımaran çok Olsn hevesi vardır böyle yapanların da.Allah herkesin bebeğine sağlık versin kucaklarımıza almayı nasip etsiiiinnnnnnnn

Amiinn canım bu kendini geri atma psikolojisini merak ediyorum ben hala eller yanlarda bi el çanta bi el yanda dik normal yürüyorum acaba bizde gircezmi

Günaydınlar, ben galiba dün kızımı hissettim ama yinede tam emin olamıyorum bugünde kendimi dikkatlice dinleyeceğim aynı kıpırtıyı hissedersem tamamdır bu iş sabırsızlıkla beklediğim günler gelmiş demektir.

''Belisim canım kızım'' diyorum ona ve her aklıma geldiğinde şöyle dua ediyorum ; Allahım yüzü güzel olsun.. bahtı güzel olsun..huyu suyu güzel olsun.. ahlakı güzel olsun inşallah.

Daha çok var o psikolojiye ama ben girmem sinir oluyorum çünkü ben karnımi kapatıyorum belli olmasın diye valla
Aynen bende çalışıyorum işteyim hep hırka şalla kapatırım göbeğimi .Şirkette 150 kişi varsa 120 si erkek.Ben sevmem öyle dolaşmayı herkesin içinde ya kapatıyorum.
Ama evdeeeeeee. eşim görsün sevsin diye dar badimi giyiyorum.Çok çıkıyo o zamn.Başkasına kapalı

Ay bende ya bebismi tshortlerden gidiyorum evde hevesimi alıyorum hem

Maşallah ona annesi :) bol bol konuş hatta yakından müzik dinlet, bizimki o zaman daha çok hareketleniyor :) bir de meyve yiyince :)

biz 19. haftada net öğrendik hep kapalıydı bacakları ya da arkasını dönüyordu veee kız çıktı

Maşallah ona annesi :) bol bol konuş hatta yakından müzik dinlet, bizimki o zaman daha çok hareketleniyor :) bir de meyve yiyince :)
konuşmaz mıyım neler anlatıyorum ona :) geçen çamaşır asarken konuşuyodum eşimde içerden sesleniyo efendim ne dedin diye :) sana demedim kızımla konuşuyorum dedim

konuşmaz mıyım neler anlatıyorum ona :) geçen çamaşır asarken konuşuyodum eşimde içerden sesleniyo efendim ne dedin diye :) sana demedim kızımla konuşuyorum dedim
Ahahhah aynı şey bizde de var. Bazen hareket edince kızıma durup dururken 'ben de seni seviyorum aşkım' diyorum, eşim bana demiyosun galiba diyip kıskanıyor artık alıştı üstüne alınmıyor. Bazen de eşime diyorum öyle, tepki vermiyor, ben de niye tepki vermiyorsun diye küplere biniyorum

Merhaba bu hazımsızlık için konuşmuştuk ben bugün doktora gittim bana kolay tuvalete cikayim diye magnezyum ilacı verdi birde günde 5 6 tane kayısı ye dedi haber verim dedim
çok sağolasın canım kuru kayısı bende çekmecemde koydum ve kuru incir hazımsızlığa iyi geliyor. magnezyum da evde var aslında ama hem demir hem kalsiyum iyice vitamin yüklemesi olduk

kızlar birşey sorcam umarım bilginiz vardır şimdi Allah korusun rahim ağzı yetmezliği falan oluyorya bunu doktor nasıl tespit ediyor normal ultrasonla bakarken görünüyor mu yoksa ayrıcı muayene falan mı olmak gerekiyor

kızlar nasil gidiyo hamişlik her şey yolunda mı :) işyerinde çılgın gibi yoğunluk var bayadır bakamadım foruma. dayımın kızı ilk başta bebeğin hareketlerini karıncalanma olarak hissedeceksin demişti karnında, dün sırt üstü uzandım, çikolata veya meyve filan da yememiştim ama öyle yattım karnımda nasıl bir karıncalanma anlatamam kurtçuk gibi sanki dolaşıyo. eşime dedim sen de bi elini koysana bişi hissedicekmisin dışarıdan bişi hissedilmiyo dedi. Biraz bekledik o hissedemedi ama ben hissettim sadece karnımın değişik kısımları karıncalanıyordu. 18. haftayı tamamlıyoruz oğlumla, acaba bebeği hissetmiş olabilir miyim ilk gebelik için erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…