2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Sizinkide güzelmiş yazık napsın adamlar. Dün eşime diyorum sende konuş şimdiden bağ kuralım aramızda. Kızım benim yüreğimi biliyor kalpten konuşuyoruz biz diyor. Kızsam mı sevsem mi bilemedim :)

be

ben sesli konusamıyorum içimden konusuyorum hissediyo galiba cünkü tekmeliyo

bende evdeysem yada işteyken yalnızsam sesli konuşuyorum hemde ne ses bağıra bağıra sanki ne kadar sesli konuşursam beni o kadar çabuk tanır ayırt eder gibi geliyor

Sizinkide güzelmiş yazık napsın adamlar. Dün eşime diyorum sende konuş şimdiden bağ kuralım aramızda. Kızım benim yüreğimi biliyor kalpten konuşuyoruz biz diyor. Kızsam mı sevsem mi bilemedim :)
aynı benim eşim ya ben de diyorum çocukla konuş seni de tanısın biz onunla doğduktan sonra tanışcaz çok vaktimiz olcak tanışmak için diyo :)

aynı benim eşim ya ben de diyorum çocukla konuş seni de tanısın biz onunla doğduktan sonra tanışcaz çok vaktimiz olcak tanışmak için diyo :)

zaten sayfadaki her yorumu okuyorum bi çok şeyde yalnız olmadığımı gördükçe mutlu oluyorum.
Eşime anlatıyorum bugün bunu gördüm diğer mayıs anneleride bunu yaşamış. Onlardan da şöyle şikayeti olan varmış diye. Bak benim şu yaşadığım normalmiş falan diye :)

eşimde bana soruyor nasıl gidiyor sizin mayıs annelerinin durumları diye o da alıştı artık

kızlar nasil gidiyo hamişlik her şey yolunda mı :) işyerinde çılgın gibi yoğunluk var bayadır bakamadım foruma. dayımın kızı ilk başta bebeğin hareketlerini karıncalanma olarak hissedeceksin demişti karnında, dün sırt üstü uzandım, çikolata veya meyve filan da yememiştim ama öyle yattım karnımda nasıl bir karıncalanma anlatamam kurtçuk gibi sanki dolaşıyo. eşime dedim sen de bi elini koysana bişi hissedicekmisin dışarıdan bişi hissedilmiyo dedi. Biraz bekledik o hissedemedi ama ben hissettim sadece karnımın değişik kısımları karıncalanıyordu. 18. haftayı tamamlıyoruz oğlumla, acaba bebeği hissetmiş olabilir miyim ilk gebelik için erken değil mi?

Canım tam bilemiyorum fakat en sonki kontrolümde doktorum şöyle bir şey söyledi, bir bölgeyi gösterdi ultrasonda; rahimde açılma vs görünmüyor erken doğum riski şimdilik yok dedi. Rahim ağzı yetmezliğine nasıl bakıyorlar benzer şeyler mi tam bilemiyorum.

çok teşekkür ederim canım kontrole gittiğimde ben de soruyum doktora önemli sonuçta başka türlü bakılıyorsa o şekilde baktırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…