2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ay herkes hareket hissediyor artık ya, bi ben kaldım galiba.
ben de hissedemiyorum sanırım daha 17. haftasında hissedende var :) biraz önce hapşırdım göbeğimin hemen altında bir iki damar atması gibi birşey oldu ama bebiş mi yoksa gerçekten damar mı bilmiyorum :)

Ben son gittiğimde drum ultrasonda rahim ağzına da baktı açıklık yok dedi.ama sanırım onu bilebilmek için önceden kötü bir deneyim yaşamak lazım

Bence erken.ben de daha yeni yeni

Ben son gittiğimde drum ultrasonda rahim ağzına da baktı açıklık yok dedi.ama sanırım onu bilebilmek için önceden kötü bir deneyim yaşamak lazım
anladım canım sağolasın ben de bir sorucam ya bir sonraki kontrolümde hiç rahim açıklığıyla ilgili falan birşey söylemedi gerçi kötü bi durum görse söylerdi ama yinede sormak hatırlatmak lazım

Benimki gorundu canım.erken gitmisim bende, görünmeye bilir ama bir bakalım dedi.butun organlarimizi gördük neyse ki.canini sıkma haftaya gorunur büyük ihtimalle.onun dışında herşey yolunda değil mi
Yolunda canım çok şükür, insan bir şok oluyor görünmediğini söyleyince hemen kendi doktorumla görüştüm safra yollarının görünmesi yeterli dedi.

Doktor sizin oğlan çok şakacı dedi ama biz hiç gülemedik. Hele bir doğsun bunların hepsi için poposunu ısırıcam.

gunaydin kizlar dua edin bu cumartesi de benim icin ayrintili ultrason bakilacak gobekten yapilan bir muayene degil mi? diger hafta da tetenoz asisi...

Tetanoz aşısını yaptırdım bu arada. 3 gün ağrı yapabilir, bugün duş alma dedi. Tetonaz aşısı bazılarında çok ağır geçiriliyor, o yüzden çalışan bayanlar cuma yapılması daha mantıklı.

gunaydin kizlar dua edin bu cumartesi de benim icin ayrintili ultrason bakilacak gobekten yapilan bir muayene degil mi? diger hafta da tetenoz asisi...
cnm bende tam bu soruyu soracaktım . Detaylı ultrason göbekten mi yapılıyor alttan mı diye? bilen vardır inşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…