2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Plesentanın önde ve aşağıda olması aynı şey. Previa tam rahim ağzını kapatması demek oluyor. Bana böyle söylendi. Benim aşağıda ama tam kapatmıyor rahim ağzını yani previa değil. Ama öyle de olsa sıkıntı değilmiş zaten. Çoğunun böyle. Normal usg ile göründü.

Ben boyle seylere cok deger veriyorum ama lafla dahi soylenmiyor. Cocukta bunlari gorunce ileride bir taraf daha baskn oluyor. Cocukta o tarafa daha duskun oluyor. Herkes kendi yerini belirler dimii.:)

çok sağolasın canım kuru kayısı bende çekmecemde koydum ve kuru incir hazımsızlığa iyi geliyor. magnezyum da evde var aslında ama hem demir hem kalsiyum iyice vitamin yüklemesi olduk
birde yengem söyledi oda iyi geliyormuş kendi yarın doğum yapacak. Bu cennet hurması var meyve bilirmisin bilmem oda iyi geliyormuş aklında bulunsun derim

çok teşekkür ederim canım kontrole gittiğimde ben de soruyum doktora önemli sonuçta başka türlü bakılıyorsa o şekilde baktırırım
Canim sorduktan sonra bizlerede haber ver lutfen bende cok merak ediyoruk bu konuyu bi arkadasim da rahim agzi acikligi varmis ama bilinmemis hamilelikte ailesine gezmeye gittigi vakit bebek dusmus bebegin gozleri gormuo suanda.ikinciye hamile simdi tedbir amacli rahmini diktiler 3 ayi kaldi doguma sukur sag salim atlatsim ins.bende doktora sorucam biseyler ogrenirsem yazarim mutlaka.

tamam canım haber veririm mutlaka Allahım korusun vakti zamanında gelsinler inşallah

ayyy göremesse alttan mı ben alttan baktırmak istemiyorum ya çok korkuyorum çok acıyor mu acaba ben yapamam ya
canım inşallah görür ama alttan da olsa öyle korkulacak bişey yok sadece stresi var tabi. ben 4 kez tüp bebek tedavisi gördüğüm için çok alışığım maalesef hatta daha önceki gebeliğimde yine doğal yolla kalmıştım ilk muayeneye gittim direk doğum masasına koşuyorum dr zor durdurdu dur dur burda bakacam diye

benim de gittiğimde sata göre 20+2 olacak ama 1 hafta geriden geliyor oğluşum yani 20. haftanın içinde olacağım bakalım hayırlısı
Aslinda benim bugun 20 haftalik olmasina ragmen ultrasonda 5 gun ileri gorunuyor. Yani neredeyse 21 haftalik, bilmiyorum Allahim yardim etsin haftaya hayirlisiyla gorelim safra kesesini.

ayyy içim rahatladı valla ya. Sağ ol arkadaşım. Ben sizleri de takip ediyorum zaten :) evet hissetmeyenler var. Hepimize tez zamanda nasip olur inş :)

birde yengem söyledi oda iyi geliyormuş kendi yarın doğum yapacak. Bu cennet hurması var meyve bilirmisin bilmem oda iyi geliyormuş aklında bulunsun derim
sagol canım hurma incir kayısı bunlarla geçiricez artık bağırsak problemlerimizi bir de acıbadem diyetisyen sunum yolladı kızlar burAYA ekliyorum herkes faydalansın bakalım yuklenecek mı cok faydalı gebelık bilgileri sunum eklenıyor mu buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…