2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bana önde diye bi Dr dedi ama dunku detaylıda da anterior diyo plesanta için ama perinatolog ya da kendi doktorum aşağıda yukarı çıkar ya da çıkmaz hiç böyle şeyler demedi canım bilmiyorum.. ben doktorumu değiştiriyorm nasıl gormedi kanamayi ya usg de defalarca başka Dr a da gittim bilmiyorum moralim bozuldu iyice kadına mesaj attım eğer bebek hareketi varsa gelme muayeneye diyo yoksami geleyim bu ne demek tövbe ya...

Doktorun ihmalliği yazik olmuş .

biz 19. haftada net öğrendik hep kapalıydı bacakları ya da arkasını dönüyordu veee kız çıktı
Desene benim de kızım geliyor :) peki öncesinde hiç bi tahminde bulundu mu doktorun
Anketi oglumuz geliyor olarak isaretledim doktor erkege benziyor dedi diye. Bakalim. Nasilsa secim degistiriliyormus.
Benziyorla doğru çıkıyır mu acaba bana da 14 haftada bacak bacak üstüne atmış tam göremiyorum kesin değil erkeğe benziyor dedi ama güvenmiyorum dün de başka doktora gittik o da eliyle kapatmış göremiyorum dedi hala net görünemediyse kızdır diye düşünüyorum :)

Bana da benziyor dedi erkek için, orada bi pipi olabilir dedi :) Ama 16.hafta başı yine gidiyorum. O zaman daha net bi sonuç alırız sanırım. Çikolata yiyip gittim kıpır kıpırdı. Hareket ettiği için gördü sen de dene istersen :)

Canım banada 14 haftada erkeğe benziyor dedi 17 de kesin erkek dedi ve detaylıda da kesinleşti erkek benziyor diyorsa bekle girmeden çikolata falan ye meyve ye kız erkek neyse çıkar ortaya:)))

Bu da çok hareketliydi zaten ama doktorum sağolsun çok uğraşmak istemedi benim daha kontrole iki hafta var ama dayanamayıp gidebilirim neyse öğrenelim kesin :)

Canım banada 14 haftada erkeğe benziyor dedi 17 de kesin erkek dedi ve detaylıda da kesinleşti erkek benziyor diyorsa bekle girmeden çikolata falan ye meyve ye kız erkek neyse çıkar ortaya:)))
İnşallah gösterir ya kızım da çok geç göstermişti bu da gösteremeyince kız diye düşünmeye başladım artık bakalım kendimi kıza alıştırdım erkek çıkarsa süpriz olacak

Selam anneler ben hamurlu yiyecekler yedikten sonra mideme oturuyor.rahatsiz oluyorum ekmek borek gozleme tarzi yediginizde rahatsiz oluyorum sizde de oluyor mu ve ya ne yapmaliyim bilgisi olan var mi

Selam anneler ben hamurlu yiyecekler yedikten sonra mideme oturuyor.rahatsiz oluyorum ekmek borek gozleme tarzi yediginizde rahatsiz oluyorum sizde de oluyor mu ve ya ne yapmaliyim bilgisi olan var mi
Benim tam tersi canım hamur işi mideme çok iyi geliyor bulantımı ve kusmayı bastırıyor sanırım ondan :)

İnşallah gösterir ya kızım da çok geç göstermişti bu da gösteremeyince kız diye düşünmeye başladım artık bakalım kendimi kıza alıştırdım erkek çıkarsa süpriz olacak
Ben de kız kız dedim erkek çıktı:) sağlıklı olsunlarda öğrenirsin inşallah canım:)

ben ekmek vb yemeyi bıraktım. bende de aynı şekilde şişkinlik yapıodu. pirinç, ekmek vs yemiyorum artık daha rahatım.

Cok sukur iyiyiz bebekde iyidir insallah arada ben burdayim diyor onunla avunuyorum iste.sen nasilsin gorunmuyorsun pek
Yerim onu ben Maşallah kuzuya bizde aynı durumdayız tekmeleri ile dövüyor mira hanım benim Maşallah kuzulara bu ara oğlumun sınavları falan vardı birde ağırlaştım artık ya çok çabuk yoruluyorum migde yanmaları başladı haftaya salı detaylı ultrasona giricem bakalım

Bence yemeyin:)kilo olarak geri dönüyor.mayalı olduğundan mideyi rahatsız ediyor.artık ekmeği bile kısıtlı yiyorum 7 kilo aldığımdan beri

Desene benim de kızım geliyor :) peki öncesinde hiç bi tahminde bulundu mu doktorun
ilk başta 14-15. haftalarda %60 erkek demişti. ama ben emindim kız olduğundan pek inanamadım. sonraki kontrollerde de hep kapalıydı bacakları en sonunda gördük. cuma günü detaylı ultrasona da girdim kesinleşti kız olduğu

Benim de bir şey görülmemişti. Zaten kanama değil açık kahverengi bir akıntı oldu. Bazen plesenta yukarıya çıkarken de kanamalar olabiliyormuş. Kaldı ki çok ciddi kanamalarda bile yatış yapıyorlar yine birşey olmuyor Allah'ın izniyle müdehale ediyorlar. Bence terimlere yok yere kafanı yorma. Bebeğin sağlıklıysa sıkıntı yok. Kanama alanı çok ciddi bir mesele olsaydı onun da taramasını yaparlardı herhalde ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…