2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bence yemeyin:)kilo olarak geri dönüyor.mayalı olduğundan mideyi rahatsız ediyor.artık ekmeği bile kısıtlı yiyorum 7 kilo aldığımdan beri
Bende yaklaşık 4 kilo aldım aslında öyle çok birşeyde yemiyorum ekmekte fazla tüketen biri değilim ama sanırım hareketsiz bir yaşamdan dolayı kilo alıyorum. Umarım hızla kilo almayız, sağlıklı bir şekilde alalım yeterli

H
Hayırlı olsun canım inşallah bende öğrenirim yakında ilk bebeğin mi

Bana doktor sıkıntı olursa bebeğin gelişmez dedi belki seninki ile ayni durumda değildir.. ben en kötü ihtimalle Gore hareket etmek zorundayım doktoruma mesaj attım söyledim bana eğer bebeği hissediyorsan gelme yazmış bende dedimki ben hergun hissetmiyorum hani yapmamam gereken birşey varmı ilişkiye girmeme yolculuk yapma yurume vs ya da yapmam gereken bise ilişki yasak bol su yazmış soylemesem soylemeyecek ..

Benim yeme alışkanlığım da hamilelikten önceki gibi yani pek bi fark yok.iştahım açılmadı.ama hareketsizim ben de.akşama kadar dinleniyorum.havalar da soğuk yürüyüş de yapamıyorum.dediğin gibi hareketsizlikten hep.

Arada pıt pıt oluyor o kadar. Bir an önce büyümesini istiyorum teyzesi Başka bir rahatsızlığım yok. Sende nasul durumlar?
maşallah daha çok pıtlasınlar inşallah valla bende de ara ara pıtpıtlar var ama oğluşum mu yoksa damar mı bilemiyorum çok nadir oluyor:) benim bu zamana kadar mide bulantıları yüzünden baya sıkıntılıydı canım artık çok şükür çok nadir kusuyorum şimdide gece uykusu biraz problem sürekli sağıma soluma yatıyorum sabaha kadar sağımda solumda çürüyor resmen

İlk zamanlarda demiş zaten senin kanamana. 22. Haftaya gelmişsin bu zamana kadar normal gelişmişse sıkıntı olmaz niye takıyorsun ki rahat ol. İlaç filan vermedi mi? Kanama alanı için bana progestan verdi doktor ne olur ne olmaz diye. 20 haftaya kadar devam edicem. Belki 30 haftaya kadar kullanırız dedi. Biz ilk baştan beri ilişki yaşamıyoruz ne olur ne olmaz diye ki zaten doktor da yasak dedi iyi ki yaşamamışız. Şimdi ilişki olmadan yakınlaşmayı da ayrıntılı ultrasona kadar yapmayın dedi bir doktorum, hani malum kasılmalar da zarar verebilirmiş. Bekliyoruz bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım da...

Oyy ben ne edem nerelere gidem,hastalıklar,aksilikler,siparişler işler derken giremiyorum kızlar affedin aklım sizlerde ama o kadar yoğuunum ki yemek yiyorsam şükrediyorum

Bizde 17 haftaya kadar yaşamadık doktorum olabilir yasak değil dedi bu yüzden sordum onuda ama ilaç vermedi bisey vermedi yasak bile koymuyordu sormasam .. canım doktor tahmini olarak oluşumu sırasında olmuş olabilir bilemeyiz dedi ben ikiliye de girdim şimdiye kadar kaç ayrı usg ye girdim aklımın almadığı hiç birinde kimse gormedimi .. ilaç falan vermedi bakalım Allaha emanetiz ..

evet ilk bebeğim olacak. allah da gönlüme göre verdi kız oldu . hepimizin bebeklerini bize bağışlasın Rabbim. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ne güzel canım kız evlat başka tatlı oluyor sanki ya benim de bi kızım var farklı olsun istiyorum ama bakalım bi tane daha kızım olsa da kızım için iyi olur abla kardeş çok iyi anlaşırlar

birsey sormak istiyorum arkadaslar. bebegimi ben uzun suredir hissediyirum boyle balik gibi hareket ediyor.arada da bi yerde toplaniyor pit pit yaptigi da oldu. ama gece uyurken 2 kez daha cok hissettim boyle bi yerde toplandi bayagi gobegiminnsag tarafi yukseldi.elimi koydum sevdim boyle ayagi ya da elini dayamis gibi geldi bana sonra duzeldi gene.normalmi bu hareketlenmeler netten baktim sidmi kasilma erken dogum falan yaziyor.endiselendim

Dedginin aynisi bende yasiyorum canim ya sabah uyandigim zaman yada gece sirt ustu yattigimda bazen kasigimin bi yerinde toplanio orasi sert oluyor balik gibi dolaniyo tekme hissetmedm ama onu hissetmem icin kucuk henuz.:) ben daha soylemeden annem sordu bana hissediomusun die bende tekme yok henuz dedim annem dedi bi yerde toplanip sertlesiyo balik gbi ordan oraya geciyo falan ayni beni anlatti annem kardesimle beni hissetmek icin sabah sirt ustu yatar elini koyarmis ayni bunlar olurmus korkma bence nette cogu sey cok abartiliyor

Ben boyle seylere cok deger veriyorum ama lafla dahi soylenmiyor. Cocukta bunlari gorunce ileride bir taraf daha baskn oluyor. Cocukta o tarafa daha duskun oluyor. Herkes kendi yerini belirler dimii.:)
Orasi oyle canim zaten benim ailem burda annemin sülalesi burda tabiki bizim tarafa duskun olcak cocuk kime yakinsa kimi cok görürse ona duskun oluyo bizde oyle annemin tarafina daha düskünüz :) dusunsene babaannesi erkek cocuk delisi en cok o sevindi cocugua dese anneanneyimi cok seviyosun benimi tabiki onlarinda kendini sevdirmek kendi ellerinde bi kere bana her daim iyi olmalari lazim simdi oldugu gibi cunku benim babannem kotu biri ordan biliyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…