2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ay icim rahatladj.bnde ablama yazdim demin normalmi diye :) simdi de agrim var boyle kas agrisi gibi.pitircigim fena gerildi demekki :)

bebeklerin embriyo psikolojisi varmis.yani anne hamileyken kendine kimi yakin goruyorsa yada kimi hazetmiyorsa :) dogunca bebeklerimizde o kisilere karsi oyle olucak bilginiz olsun :)))

Detayli ultrasona giren arkadaslar doktor sadece 5 ser dakika bebegin el parmaklarinin sadece dik olup olmadigina bakti sizin doktorlarda bakti mi?

Zeki Bey e detayliya giden arkadaslar vardi, kimdi acaba? Size birsey sormam gerekiyor.

Kanama olmayınca vermemiştir belki. Bana karın kaslarını zorlayıcı şeyler yapma, eğilip kalkarken dikkat et, kendini yorma dinlen bol bol, ilişki yok dedi. Yolculuk da riskli tabi. Şehir içinde oradan oraya giderken bile çekiniyorum. Allah yardımcımız olsun da çok da takmamak lazım. Sonuçta insanlar tarlada çalışıp evde doğuruyor ya. :) Az rahat olmamız lazım. Ben de dahil çok ayrıntıya giriyoruz hepimiz :)

Hissediyorsanız gayet normal darısı benim başıma:))

Merhaba canım malesef geçen hafta bende de rahim kısalıgı olduğunu öğrendim ağrım vardı birde akıntım devlet hastanesine gittim alttan ultrasyonla baktı sabah kendi Dr ma gittim onun ultrasyonu doppler özelliği olan ultrasyondu o karnımdan muayene ile ölćtü yani ultrasyona göre değişiyor .

benimde ailem ,ablam,teyzem yakinimda ayni semtte oturuyoruz.esimin yakin ailesiyle de oyle kayinvalidem rahmetli kardesi askerde .abisi evli,babasi , biz aile apartmaninda oturuyoruz.esimin halasinin biride ayni semtimjzde oturuyor. ama gel gor ki bende cok hazetmiyorum esimin ailesini simdi bebek geliyor diye arayip soruyor halasi falan ama bana garip geliyor.esimin abisininde yillardir bebegi olmuyor simdi tup bebek deniyorlar. kayinpederim cok torun istiyordu. ama bilemedim hamile oldugumu bildiginden beridir cok ilgili goremedim hatta takiliyirum bak torun geliyor diye ne yapayim annesi babasi dusunsun diyor..

Canım benim sinirlerimi bozan doktorun beni yakmaması kadına ben sormasam yasak koymacakti ve ben bilmeyip devam edecektim .. insan hayatına verilen önem neyse iyi oldu bunu bilmem farkına vardım bana hiç bise demedi birliktelik olayını da sorunca söyledi.. neyse bakalım hayırlısı canım hakkimizda

kesin sormam lazım doktoruma ağrını ve akıntını tarif eder misin canım nasıldı

gecmis olsun canim.bana da gecen acilde sordular bebegin esi ilerde mi yok rahmin kisa mi diye bende dedim bilmiyorum doktorum bisey demedi diye.gerci onlarda vajinal muayene ultrasonda yaptilar bisey demediler.sorucam bende gidince .ee simdi ne tedavisi varmis bu durumun

Merhaba guzel anne adaylari. Bende bu cts ayrintiliya girecegim randevumu aldim. Ama cok heyecanliyim. Allah hayirlisini versin insallah cumlemiz icin
ne güzel yaa artık ayrıntılı us lar konuşulmaya başladı neredeyse yolu yarıladık çok şükür. sen de bayağı erken giriyorsun hadi hayırlısı inşallah

kesin sormam lazım doktoruma ağrını ve akıntını tarif eder misin canım nasıldı
canım açıklık olmadığı için ağrı ve açıklık ondan değilmiş hamileliktenmiş . Ama özellikle sorunca ölćerler benim ki 27mm (2.7cm)çıktı normali bu haftalarda 30-40 arası olmalıýmış sabah akşam 200mg progestan verdi uzun yürümek iş yapmak yasak.Eğer 25 in altına düşerse Allah korusun dikiş atılacak dedi Dr.

ahh canım dur okadsr korkma doğum nasıl yapacan bu korkuyla
ya cnm doğum başka o psikoloji baska olur heralde.Ama ben gerçekten korkuyorum normal doğumdanda çoğu kadın gibi.
Ama alttanne bilimm ilkkez olcam olursam ne sokcağını bilmiyorum filan. Ayy allahım inşallh görür karından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…