2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
geçmiş olsun canım Rabbim korktuklarımızla sınamasın inşallah ben de ölçmesini istiycem kontorlümde

Oyyy neyse bulantılardan kurtulmuşsun canım çok şükür. Ne zaman hissedicez ya hareketleri net bir şekilde çok merak ediyorum :):)

Oyyy neyse bulantılardan kurtulmuşsun canım çok şükür. Ne zaman hissedicez ya hareketleri net bir şekilde çok merak ediyorum :):)
evet canım çok şükür şuan kan ilacı kullanıyorum o yüzden sabah hafif bulantım oluyor ama eskiye göre çok çok iyiyim.. canım söylediklerine göre 22. haftada falan net hissediliyormuş

ay icim rahatladj.bnde ablama yazdim demin normalmi diye :) simdi de agrim var boyle kas agrisi gibi.pitircigim fena gerildi demekki :)
Canim dinlenmeye calis agrin devam ederse icinin rahat etmesi bakimindan git bi doktora bende agrim oldugu zaman gittim doktor kemiklerin genisliyo kanama lekelenme yoksa korkma demisti ama ben hep korkuyrm agrim artarsa gidiyorum gene

Evet şuan önde plesentam. Zamanla yukarıya çıkabiliyormuş, bekliyoruz bakalım ne zaman çıkacak
Canım ben geçen sefer gittiğimde plesanta previa dedi doktor geçen hafta yana kaymış dedi benim tam sezeryan yerimin üstünde çok sıkıntılı hayırlısı ile doğsunlar inş

Canim dinlenmeye calis agrin devam ederse icinin rahat etmesi bakimindan git bi doktora bende agrim oldugu zaman gittim doktor kemiklerin genisliyo kanama lekelenme yoksa korkma demisti ama ben hep korkuyrm agrim artarsa gidiyorum gene
maalesef benim kanamalarimda oluyor.progestan kullaniyorum arada da igne.gecen acıldeyken normal randevu zamanjnda gel dedı.gereklı gormedı.agrın tekrarlarsa da gormem gerek dedı.benim doktorumla ilgili soyle bir sikintim var doktorum docentriskli gebelik uzmanj alaninda iyi ege universitesinde ozel olarak gorunuyorum yani her randevumd 200 tl muayene ucreti yatiriyorum.isin kotu tarafi 10 gun gecerli ya barkod . 11. gun gene 200 tl talebinde yani ayda 2 kere gitsem 400 tl,3 kere gıtsem 600 tl odemem gerekıyor....

Severim minicik ayaklari al bendende o kadar bazen bi bakiyorum nefes nefese kalmisim durup dururken

Evet ya kızları cicili bicili giydirip heveslendiriyolar neyse bizde oğluşlara güzel takımlar alırız artık atıcılık penguenli ördekli filan

detaylı için erken değil mi canım doktor bana 3 hafta sonra dedi internetten araştırdım biraz 20-23 haftaları arasında yapılıyormuş
Doğru diyorsun canım.zeki bey bana 19.haftada gelmemi söylemişti.kendi Doktorum ise aslında daha geç yapılıyor ama seni erken çağırmış dedi.hafta sonu detaylı ultrasona gittiğimde ise erken belli olmayabilir dedi.ama neyse ki gösterdi.goremeyebilirdik de sen dogru zamanda gidiyorsun

Canim insallah gerek kalmaz ama gerekirsede inan korkucak hiiic birsey yok can yakan bisey degil endise etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…