2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
e görebildiyse sorun yok ozaman:) sağlıklıdır inşallah bebişin Allahım tüm bebekleri korusun

Hepimizin kuzularına kocaman bir masallah :) Biraz uzun olacak galiba dedi Dr'um.. Hosuma gitti, babası gibi olsun
Maşallah kuzucuğa annesi yeni mi gittiniz Dr a kaç cm olmuş bebiş bizimde baba uzun ama bakalım kısmet sağlıklı olsunda tek :) bizim gitmemize daha 10 gün var zaman geçmiyor sanki

Maşallah kuzucuğa annesi yeni mi gittiniz Dr a kaç cm olmuş bebiş bizimde baba uzun ama bakalım kısmet sağlıklı olsunda tek :) bizim gitmemize daha 10 gün var zaman geçmiyor sanki
Gecen persembe günü dr.umdaydım, bu cumada detaylı ultrason randevumuz var :) Bebisimiz 281 gr, 20 cm olmus, kilosu gayet iyi dedi dr.um, boyu standartların üstünde biraz uzun olucak yakısıklı dedi :) Birde yandan profil resmi verdi, kücücük dügme gibi sahane bir burnu var, arkadasım inanırmısın karnımı ısırmak istedim Allah hepimize saglıklı evlatlar versin insallah

e görebildiyse sorun yok ozaman:) sağlıklıdır inşallah bebişin Allahım tüm bebekleri korusun
Çok şükür sağlıklı canım.sadece plesantam asagidaymis.28.haftadaki duruma göre doğum zamanı vs belli olacak.erken alinabilirmis. Kendi Doktorum daha rahat konuştu.genelde yukarı cikiyormus.insallah yukarı çıkar.Amin :)

Kızlar benim karnım kasılmaya basladi bugün magnezyum da kullanıyorum ama neden böyle oluyo doktor randevumaada iki hafta var daha

Tiroit li arkadaslar ne kadarlik ilac iciyonuz. Tsh im yükselmis dozunu 100 e cikardi. O kadar icen varmi? Korkuyorum rahatsiz eder diye

Oyyy maşallah ona maşallah sevsinler :) onu da minnak burnunu da artık bu cuma her yerini görürsün detaylı bir şekilde annesi :)

Oyyy maşallah ona maşallah sevsinler :) onu da minnak burnunu da artık bu cuma her yerini görürsün detaylı bir şekilde annesi :)
cok tesekkür ederim :) Insallah. Bir sıkıntı cıkmasın tek dileğim o. Allah hamilelik döneminde de yardımcımız olsun

Hepimizin kuzularına kocaman bir masallah :) Biraz uzun olacak galiba dedi Dr'um.. Hosuma gitti, babası gibi olsun
Maşallah bebişe.son adet tarihine göre önde mi gidiyor acaba bebiş?kaçıncı haftada kaç cm idi?benimki de bir hafta önden gidiyor o yüzden merak ettim benimki de iri uzun mu olacak acaba diye.

Maşallah bebişe.son adet tarihine göre önde mi gidiyor acaba bebiş?kaçıncı haftada kaç cm idi?benimki de bir hafta önden gidiyor o yüzden merak ettim benimki de iri uzun mu olacak acaba diye.
biz gec yumurtlama sonucunda olduk, 24 temmuz sat'ina göre 19 haftalıktık gecen hafta. 19.haftada 281 gr 20 cm idik. Önden gitmiyoruz ama onu biliyorum, hatta gec yumurtlama oldugu icin 30 Nisan dogum tarihini bile mayısın ilk haftasına bekliyorum.Bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…