2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hatta buda ultrason ve Dr.umun notu. 19+4 Tam ultrason günümüz.

Eklentiler

• Türkmennn.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 53
benim tedavilerden sonra regl dönemim bayağı uzamıştı muhtemelen geç döllenme ama dr um zaten 1 haftanın üzerinde hiç durmuyo. kapatmadı da sıpa aralığı
benimde 10 gün geç döllenme .en başında beri böle dediğin gibi ara kapanmadı gitti. zaten kalp atışları duyulduktan sonra doktorum sat ı güncellemişti

Cocuklar samimi olan ve sanimiyeysz insanlari o kadar iyi tanırlar ki. Kendini seveni cok iyi bilip yaklasrlar. Bakalm o ginler gelince nasil.olacaklar :)

Kızlar benim karnım kasılmaya basladi bugün magnezyum da kullanıyorum ama neden böyle oluyo doktor randevumaada iki hafta var daha
Hepimizin kasildiğina göre normaldir heralde canim :)ben burdaki yazilari okuyunca rahatliyorum :)her gittiğimde doktora soruyorum bir şey olmaz diyor bu haftalarda

Eskiden merdiven çıkarken kahvaltı hazırlarken nefesim kesiliyordu şimdi ise yemek yerken su içerken bile nefes almakta zorlanıyorum.nereye varacak bu iş merak ediyorum:))

Hepimizin kasildiğina göre normaldir heralde canim :)ben burdaki yazilari okuyunca rahatliyorum :)her gittiğimde doktora soruyorum bir şey olmaz diyor bu haftalarda
Sendede mi var canim ...vala çok üzülüyorum nette okuduğum kadarıyla erken Doğum riski falan diyodu çok kötü oldum çok korkuyorum

Tiroit li arkadaslar ne kadarlik ilac iciyonuz. Tsh im yükselmis dozunu 100 e cikardi. O kadar icen varmi? Korkuyorum rahatsiz eder diye
37,5 içiyordum şimdi 25 içiyorum dozundan birşey olmaz canım hiçbir sıkıntı yok sabah erkenden wc ye kalkınca filan içiyorum az daha uyuyorum kalınca direk kahvaltı. Kahvaltıdan 1 saat önce demişti doktor. Kaç çıktı tsh?

Sendede mi var canim ...vala çok üzülüyorum nette okuduğum kadarıyla erken Doğum riski falan diyodu çok kötü oldum çok korkuyorum
çoğumuzda var bu ağrılar sanırım dün bende çok korktum doktora gittim bana magnezyum verdi ağrılar için erken doğum felan demedi sadece haftaya yine gitcem bir hafta sonra gel dedi

çoğumuzda var bu ağrılar sanırım dün bende çok korktum doktora gittim bana magnezyum verdi ağrılar için erken doğum felan demedi sadece haftaya yine gitcem bir hafta sonra gel dedi
İnternetten okudum bende bilmem gerçek bilmem yalan :/ ama iste aklıma takıldı karnım birden kasılıyo kötü seyler geliyo aklıma 18+5 im bu arada ..hergun magnezyumu düzenli olarak içiyorum bende

İnternetten okudum bende bilmem gerçek bilmem yalan :/ ama iste aklıma takıldı karnım birden kasılıyo kötü seyler geliyo aklıma 18+5 im bu arada ..hergun magnezyumu düzenli olarak içiyorum bende
Fazla kendini endişelendirme bak dediğim gibi ben dun koştur koştur işten erken çıkıp hastaneye gittim eşimde peşimden geldi tansiyon felan fırlamıştı doktorum korkma sakın dedi. endişelenme çocuğunu üzme dedi. kontrol etti sıkıntı yok magnezyum ilacı verecem hem tuvalet için hemde ağrıların için dedi bakalım ne olacak. Birde haftaya alttan bakacam dedi hazırlıklı gel dedi

Kızlar ben sık yazamıyorum. Bugün kontrolümüz vardı prensesim oluyor. Ben hareketlerini çok hissediyorum önce gaz mı acaba demiştim ama değilmiş gazla çok fark oluyor. Minnakım ultrasonda da hareketliydi baya. Banada doktor magnezyum fitil ve idrar yolu için toz yazdı

Maşallah miniğe.bi de yarın görecez bizimkini.bakalımkeyifleri Nasıl bizim paşanın
oooh görde bizide bilgilendir annesi :) masallah onada. Keyfimiz iyi, dün gece ciddi ciddi 2 kücük tekme yedim pişmaniye yiyince Uykuda biraz sıkıntı vardı, rahat edemiyordum bir kac gündür, esim hamile yastıgı almıs dün kuş gibi uyudum valla

kızlar merhabalar sağlık ocağından geldim
Decavit vitaminini sağlık bakanlığı gebelere ücretsiz veriyormuş haberiniz olsun.
Doktora gidip ücretsiz ilaç aldım çok tuhaf geldi

Bende iki hafta sonra gidicem doktora ...gecen hafta kasildiginda doktora gittim sıkıntı Yok dedi.hersey normal dedi.magnezyum verdi.1 haftadaa geçmeyince endişelendim.rabbim bebislerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…