2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu gece bu sikayetlerden yatamadim canim basimin asagisindan heryer agridi kasiklarimda oyle bi agirlik varki yerimden oynamaya korkuyorum resmen.
Gecmis olsun canim bende saga dön sola dön bi yandan agri bi yandan oglanin oynasmalari hep gec yatiyorum sonrada öglene kadar kalkamiyorum

Ben geceleri hiç uyuyamıyorum kızlar, dönüp duruyorum. Hormonlardan mı acaba bilemedim? Sabah da 6:30da kalkıp sıfır uyku ile işe gidiyorum zombi gibiyim son 1 haftadır...

Hahaah kiyamamm erkek cocuklarin cogu oyle sanirim bizimki oynadi ama yinede durus pozisyonu yuzustu sanki kasigimi öpüyo gibi arada dönüyo demekki oyle hissediyoruz ancak onlari. Bizimki keyifci bide yemek geldimi kimse karismasin modunda benimkide esime benzicek gibime geliyo

Gecmis olsun canim bende saga dön sola dön bi yandan agri bi yandan oglanin oynasmalari hep gec yatiyorum sonrada öglene kadar kalkamiyorum
Aynen canim cok gec yatiyorum bebis cok oynuyo benim dun tekmesinide hissettm artk bikez dahada atmadi ama ordan oraya geciyo hep tas gbi oluyo kasiklarim. Bide agrilarda oldumu mahvoluyorum afedersn ama asagisida agriyo benim dun doktor rahim kapali gozukuyo ama en garantisi vajinal muayenede belli olur dedi

Ben geceleri hiç uyuyamıyorum kızlar, dönüp duruyorum. Hormonlardan mı acaba bilemedim? Sabah da 6:30da kalkıp sıfır uyku ile işe gidiyorum zombi gibiyim son 1 haftadır...
Ben de senin gibiyim. zaten uykusuzluk problemim vardi daha beter oldu. mesela, 12 de yatiyorum 2 de uyaniyorum sonra sabaha kadar uyuyamiyorum işe gitmek işkence oluyor .her seyi gectim de bebek de etkileniyorsa , uyku sorunu olan bebekler olmaz inş

canım maşallah ya ne güzel tekmede hissetmişsin sen ben daha ayırt edemiyorum gaz mı bebek mi damar mı :)

canım maşallah ya ne güzel tekmede hissetmişsin sen ben daha ayırt edemiyorum gaz mı bebek mi damar mı :)
Gaz veya damar atmasini biliyorum seyiriyo gbi oluyo ard arda.dun ben tekme ilk kez hissettm bisfer oldu dahada atmadi ama cok dolaniyo hatta ultrasonda bile yerinde durmuyo gozum korkmadi deil valla nasil bas edicem diye :) ama siddetli bel agrisi cekiyorum kalca kemiklerim etime batiyo sanki bi iyi oluyorun sonra bi giriyo agri yatiyorum kimildayamiyorum bile okadar siddetli hastaneyede gitmiyrm Allah korusun lekelenme olmadigi surece dikkate almiyolar

bilmiyorum ki bazılarının sütü erken gelir ama bu hafta çok erken

aynı canım ben de öyleyim resmen yemeklere saldırmak geçiyor içimden...hele gün yiyecekleri

benimki biraz miskin sanırım sadece elini kolunu hareket ederken görüyorum ultrasonda :) kalçı ağrısı bende de çok oluyor özellikle sabahları gecede bazen ağrıyla uyanıyorum çok zor gerçekten

benimki biraz miskin sanırım sadece elini kolunu hareket ederken görüyorum ultrasonda :) kalçı ağrısı bende de çok oluyor özellikle sabahları gecede bazen ağrıyla uyanıyorum çok zor gerçekten
Doktoruna sordunmu peki bende burda okuyunca normaldir diyrum cogu kisi yasiyo cunku bu durumu.hastaneyede gtmiyrm az once yicek bsiiler hazirlicktm kendime bildigin dogrulamadim egilmis pozisyonda yurudum.

Doktoruna sordunmu peki bende burda okuyunca normaldir diyrum cogu kisi yasiyo cunku bu durumu.hastaneyede gtmiyrm az once yicek bsiiler hazirlicktm kendime bildigin dogrulamadim egilmis pozisyonda yurudum.
canım ben yatış pozisyonuna bağladım sürekli yan yatıyorum bi de soluma daha çok yatmaya çalışıyorum genelde sol kalçam çok ağrıyor bi de ben süt yoğurt tüketemedim bu zamana kadar heralde bebek biraz sömürdü depolarımı

Ben dün sordum hamileliğin şanındandır dedi doktorum.

Aynen canim çok erken allah korusun zamaninda gelsinler:)doktorlar,kasik ağrisi şikayetlerini bu haftalarda pek ciddiye almiyorlar
Aslinda duruma bagli sanirim kasik agrisi var diyince ölcüm yapti kadin eger rahim agzi kisa olsaydi direk yatis verirdim dedi ama sukur bir sorunumuz yok benim agrim cocugumdan anasi yisin kafasi sagda kasiga sokuyo tas gibi oturuyo valla

Bi yaptir canim o zaman ultrasonla bakiyolar boyuna acikligina benimde bazen oluyo ama sanirim hep rahim buyumesinden kaynakli genelde. Benimki sanirim doguncada eziyetli olcak bana oyle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…