- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #22.801
Bende elevit kullaniyorum ordada varmis demekki yalniz degilmisim :) folikasit aliyodum dogum kontrol hapi gibi minicikti elevit koca hap migdem bulaniyo yutarken hic sevmiyorum ilac icmeyi mecbur kaldim malesef yaCanım folik asiti 10.haftada bıraktırdı doktorum; elevit verdi vitamin kompleksi 12 adet vitamin (folik asit dahil), 4 mineral ve 3 eser element içeriyormuş bunu hergün kullanıyorum bir de 16.hafta itibariyle ekstra demir ilacı da verdi ayrıca balık tüketemediğimi söyleyince omega-3 de verdi kullanmak zorunda değilsin ama balık yiyemiyorum diye kendini üzmezsin en azından dedi :) doğal olarak alsam daha iyi tabi ama yiyemiyorum kokusu tiksindiriyor hala mide bulantıları devam... Bu arada kan değerlerimde hiçbir sıkıntı yok ama depoların boşalma ihtimaline karşılık... Özellikle demir çok önemliymiş dünya sağlık örgütü tarafından kesinlikle hamileler tarafından kullanımı öneriliyormuş, doktorun söylediğine göre.
Ben de kusacak gibi oluyorum canım kocaman hap üzerine ekstra demir tableti bir de elevitin 1,5 katı büyüklüğünde omega-3 yutuyorumm... Ay anlatırken bile midem bulandıBende elevit kullaniyorum ordada varmis demekki yalniz degilmisim :) folikasit aliyodum dogum kontrol hapi gibi minicikti elevit koca hap migdem bulaniyo yutarken hic sevmiyorum ilac icmeyi mecbur kaldim malesef ya
İnş olmaz canım yaa normal uyku düzenimize dönebiliriz umarım yoksa çok kötü, bebeklerimiz de etkilenir Allah korusun...Ben de senin gibiyim. zaten uykusuzluk problemim vardi daha beter oldu. mesela, 12 de yatiyorum 2 de uyaniyorum sonra sabaha kadar uyuyamiyorum işe gitmek işkence oluyor .her seyi gectim de bebek de etkileniyorsa , uyku sorunu olan bebekler olmaz inş
Kızlar ancak yazabildim,
Özel hastanede perinatalog a baktırdım. Kendi doktoruma da gösterecem sonucu o ne diyecek merak ediyorum inşallah hiçbirşeyi yoktur
Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı cumartesi günü inşallah görünecez doktora, sıvı aldırma da kesin değil şuan doktorun ne diyeceğine bağlı.
Çok fazla değilmiş ama normalden fazlaymış
Ya Şafi ye hemen başlayacam canım çok saol.
Dün sağlık ocağına gittim kızlar 4e 10 vardı saat.İşten izin aldık önce hastaneye snra sağlık ocağına geçtim.Kayıt yapmadılar bana doktorum yokmuş.Sinir oldum.Zaten işten her seferinde izin alamıyorum.
Bir dahaki kontrolümde gideceğim sağlık ocağına.
Kadınlar ne kadar suratsız ya. elınde telefon vıdeo izliyor, umursamaz şekilde kayıt olmuyo diyo doktorunuz yok diyor.hem saat 4 de kayıt olmaz dıyor. .bana bakarak da demiyor ya bilgisaayara ya telefona bakıyorlar.Ne kadar umursamazlar bu insanlar ya.Ne kadar güler yüzle konuş ne kadar sıcak davran kibar konuş yok etki etmiyor suratsızlar.
Kayıdın doktorla ne alakası var anlamadım gerçekten öylemi ??? 4e 10 vardı hemşiredemi yoktu acaba kayıt açacak .
Badem yağı susam yağı kayısı yağı kakao yağı eşit miktarda karıştırıp duş sonrası çatlaması muhtemel yerlere sürülüyormuş canım ben duş sonrası bebe yağı kullanıyorum ama o bitince bu karışımı yapmayı düşünüyorumefsunsuz
Canım benim görümcemede doktor bebeğin sıvısı fazla demişti ama hiçbir işlem uygulamadan dogum yaptı bile bebeği çok sağlıklı masallahKızlar ancak yazabildim,
Özel hastanede perinatalog a baktırdım. Kendi doktoruma da gösterecem sonucu o ne diyecek merak ediyorum inşallah hiçbirşeyi yoktur
Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı cumartesi günü inşallah görünecez doktora, sıvı aldırma da kesin değil şuan doktorun ne diyeceğine bağlı.
Çok fazla değilmiş ama normalden fazlaymış
Ya Şafi ye hemen başlayacam canım çok saol.
Hamile kadının göğsünden balda akarmıs anneme sordumda öyle dedi evet süt için belki erken olabilir hamile olduktan sonra hafif göğüs uçlarımda kurumus beyaz beyaz akıntı gibi şeylerde olurdu ama busefer baya südyenime akmısbilmiyorum ki bazılarının sütü erken gelir ama bu hafta çok erken
Bende öyleyim söyleyemiyorum. Allahtan esim hep yanimda o öylelerini hep güzel hasliyorCanm ne bilim dediğim gibi 4 e 10 dk vardı hiç mi kimse olmaz yapacak anlamadım ki. Belki doktorumun hemşiresi yardımcıısı yapıyordur oda yoktur ondan yapamıyoruz dediler.Ama ne farkederki herhangi bir hemşirede yapabilirdi.Allaha havale ettim salak dicem ayıp olcak telefondan video izlemkten bana bakmadan cvp verdiler .Bende orda laf söylemiyorum snra pişman oluyorum bağırmalıydım aslında onlara.Neyse bir dahaki sefere.
Canimmm buralardayim doktorumu degistirmek durumunda kaldim yeni dr arayisina girdim stresli bi donem gecirdim bundan dolayi ama cok sukur iyi bi dr a denk geldim yine stres azaldimininuhut arkadasim nerdesin bi gorunuyosun bi kayboluyosun ihmal etme bizi :))
Aynen benimkide öyle yanımda olsaydı neler neler derdi birton şey söylerdi ama arabayı park ediyordu.Zaten girmem le çıkmam bir oldu.Eşimde üstelemedi kimse yoktur diye.Bende öyleyim söyleyemiyorum. Allahtan esim hep yanimda o öylelerini hep güzel hasliyor
Tesekkur eders guzel teyzesiOy masallah yakisir benim prensesime sicak sicak giyinir kuzum benim
Ya görüntüsünü bilmiyorum ama dokusu cok guzel yumus yumus icinde uyurlar oyyBende kadife iple battaniye ordum cinsiyet bilmiyodum ozamanlar mavili ebruli ip almistm denk oldu:) kadife iple harika oluyo
Onlarda boyle kucuk adam oluyorlar ya gomlek falann bayılıyorum:)Ay içim geçti maşallah hepsi de birbirinden güzel.alllahım giydirmeyi de nasip etsin.gözümüz gönlümüz açılıyor işte.ben de ilerleyen günlerde ciciler atacam gerçi erkek cicileri ne kadar cici oluyor orası da malum:)))
bana doktorum 21-24. haftalar arasında yaptırmanı öneririm demişti.Ayrıntılı ultrason için en uygun hafta hangisi kızlar
canım destek istersen başlayınca haber ver ben de çekerim senin için ya şafi
Canım çok geçmiş olsun..Bir doktora daha görünmekte fayda var..
Normalden fazla olması neye sebep oluyormuşki
Canım benim görümcemede doktor bebeğin sıvısı fazla demişti ama hiçbir işlem uygulamadan dogum yaptı bile bebeği çok sağlıklı masallah
Kendimizi öyle avutuyoruz Can'ım doğru diyosun:)Onlarda boyle kucuk adam oluyorlar ya gomlek falann bayılıyorum:)
İlk dogumumda yaptirdim, pisman degilim. Hatta aile gecmisinde seker oldugu icin zamanindan once yapilmisti. Bu hamileligim de tahlillerimde aclik tokluk iyi ciktigi icin doktor seker yuklemesine gerek yok aclik tokluk bakariz tekrar dedi.Slm kızlar uzun sure giremedim buraya memlekette annemlerdeydim kardesim yegenimde vardı ozlem giderdik doya doya :)
sizide merak ettim herkes iyidir umarım
Bugün saglık ocağına gittim birde ,tetenoz asımıda oldum 1 ay sonra yapılacak yine birde haftaya üçlü test icin hastaneye gitmemi soyledi ebe, siz yaptırdınızmı kızlar gereklimi acaba? 24.haftada seker yüklemesi yapılacakmış saglık ocagıda yapıyormus ister burada yaparız istersen hastanede yaptır dedi bebeğe zararı varmı ki onun siz yaptıracakmısınız kızlar?
Dr. M gerek görürse yaptırayım ozaman bende sagol canımİlk dogumumda yaptirdim, pisman degilim. Hatta aile gecmisinde seker oldugu icin zamanindan once yapilmisti. Bu hamileligim de tahlillerimde aclik tokluk iyi ciktigi icin doktor seker yuklemesine gerek yok aclik tokluk bakariz tekrar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?