2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende elevit kullaniyorum ordada varmis demekki yalniz degilmisim :) folikasit aliyodum dogum kontrol hapi gibi minicikti elevit koca hap migdem bulaniyo yutarken hic sevmiyorum ilac icmeyi mecbur kaldim malesef ya

Bende elevit kullaniyorum ordada varmis demekki yalniz degilmisim :) folikasit aliyodum dogum kontrol hapi gibi minicikti elevit koca hap migdem bulaniyo yutarken hic sevmiyorum ilac icmeyi mecbur kaldim malesef ya
Ben de kusacak gibi oluyorum canım kocaman hap üzerine ekstra demir tableti bir de elevitin 1,5 katı büyüklüğünde omega-3 yutuyorumm... Ay anlatırken bile midem bulandı

İnş olmaz canım yaa normal uyku düzenimize dönebiliriz umarım yoksa çok kötü, bebeklerimiz de etkilenir Allah korusun...

Canım çok geçmiş olsun..Bir doktora daha görünmekte fayda var..
Normalden fazla olması neye sebep oluyormuşki

canım benim kaydımı doktor yapmadı ki hemşire yaptı...Şikayet etmek gerek bunları
acaba mesai saatleri kaç ile kaç arası bir hatırlatmak gerek

sağol canım ...birşeyler kullanmaya başlamam gerek sinyaller veriyor

Canım benim görümcemede doktor bebeğin sıvısı fazla demişti ama hiçbir işlem uygulamadan dogum yaptı bile bebeği çok sağlıklı masallah

bilmiyorum ki bazılarının sütü erken gelir ama bu hafta çok erken
Hamile kadının göğsünden balda akarmıs anneme sordumda öyle dedi evet süt için belki erken olabilir hamile olduktan sonra hafif göğüs uçlarımda kurumus beyaz beyaz akıntı gibi şeylerde olurdu ama busefer baya südyenime akmıs

Bende öyleyim söyleyemiyorum. Allahtan esim hep yanimda o öylelerini hep güzel hasliyor

Bende öyleyim söyleyemiyorum. Allahtan esim hep yanimda o öylelerini hep güzel hasliyor
Aynen benimkide öyle yanımda olsaydı neler neler derdi birton şey söylerdi ama arabayı park ediyordu.Zaten girmem le çıkmam bir oldu.Eşimde üstelemedi kimse yoktur diye.
Tavırlarını görmediği için bende söylemedim.Ondan dolayı böyle oldu.Bir diğer sefere artık.

Onlarda boyle kucuk adam oluyorlar ya gomlek falann bayılıyorum:)

canım destek istersen başlayınca haber ver ben de çekerim senin için ya şafi

Başladım canım çekmek istersen çekebilirsin çok teşekkürler :)

Canım çok geçmiş olsun..Bir doktora daha görünmekte fayda var..
Normalden fazla olması neye sebep oluyormuşki

Görünecem inşallah canım

Canım benim görümcemede doktor bebeğin sıvısı fazla demişti ama hiçbir işlem uygulamadan dogum yaptı bile bebeği çok sağlıklı masallah

Çook şükür canım ya inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız

Slm kızlar uzun sure giremedim buraya memlekette annemlerdeydim kardesim yegenimde vardı ozlem giderdik doya doya :)
sizide merak ettim herkes iyidir umarım
Bugün saglık ocağına gittim birde ,tetenoz asımıda oldum 1 ay sonra yapılacak yine birde haftaya üçlü test icin hastaneye gitmemi soyledi ebe, siz yaptırdınızmı kızlar gereklimi acaba? 24.haftada seker yüklemesi yapılacakmış saglık ocagıda yapıyormus ister burada yaparız istersen hastanede yaptır dedi bebeğe zararı varmı ki onun siz yaptıracakmısınız kızlar?

İlk dogumumda yaptirdim, pisman degilim. Hatta aile gecmisinde seker oldugu icin zamanindan once yapilmisti. Bu hamileligim de tahlillerimde aclik tokluk iyi ciktigi icin doktor seker yuklemesine gerek yok aclik tokluk bakariz tekrar dedi.

İlk dogumumda yaptirdim, pisman degilim. Hatta aile gecmisinde seker oldugu icin zamanindan once yapilmisti. Bu hamileligim de tahlillerimde aclik tokluk iyi ciktigi icin doktor seker yuklemesine gerek yok aclik tokluk bakariz tekrar dedi.
Dr. M gerek görürse yaptırayım ozaman bende sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…