2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
B
bu üçlü test benide düşündürüyor çoğu doktor gerek görmüyor kararsızım yani

Kendimizi öyle avutuyoruz Can'ım doğru diyosun:)
Ben oglum olacak diye dusundum hep nedense ismide Keremdi yavrumun attiklarim icerisinde kahverengi yelek varya onunla cok hayal ettim. :)) gomlek alacaktm köy cocugu yapacaktim cocuumu:))) kizi duyunca sasrmstm. Icime hep oglus doguyordu

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?

Beta hcg değeriniz kaç çıktı? Hamileyseniz çoktan belli olur zaten evde gebelik testiyle bile çok rahat anlarsınız 6 hafta olmuş çünkü.

kızlar kansızlığınız olmadığı halde demir ilacı kullanan var mı ve ne şekilde kullanıyorsunuz ?
ben kullanamıyorum yaa ters tepti bende büyük yan etkileri oldu ve kansızlık sorunum da yok kullanmıyorum sıkntı olur mu ki

Bi yaptir canim o zaman ultrasonla bakiyolar boyuna acikligina benimde bazen oluyo ama sanirim hep rahim buyumesinden kaynakli genelde. Benimki sanirim doguncada eziyetli olcak bana oyle geliyo
Vajinal muayenden korkuyrm canim yani onceden cok kez bakildim ordan ama hamileyken istemiyrm nedense annem de yaptirma hamileyken kesinlikle dio anneme bi doktor demis 3 aydan sonra vajinal muayene ii deil diye

Hakkisn dun doktor bana agrin olursa yogurt peynir sut tuket dedi bayadir yemiodum pek tadi hos gelmiodu

BEn de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum aylık aclık tokluk kan şekerime baktırıyorum.belki gerekli görülürse

Can
Canim bende demir ilaci icemedim yan etkileri oldu doktor decavit die bi ilac verdi hem vitamin hem demir iceriyomus bunu kullansan yeter dedi bugun gunduz ictim bulanti falan yapmadi sor doktoruna istersen

İyi akşamlar kızlar valla okuyorum okuyorum bitmiyo iki gün girmeyince
@endless love canım geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz....
Bende bugün tetanoz aşımı yaptırdım kızlar aile hekimliğinde valla öyle böyle derken zaman geçiyo ya

Can

Canim bende demir ilaci icemedim yan etkileri oldu doktor decavit die bi ilac verdi hem vitamin hem demir iceriyomus bunu kullansan yeter dedi bugun gunduz ictim bulanti falan yapmadi sor doktoruna istersen
onu kullanıyrm canım bitti bnm o dün o zmn sıkntı yok yaa içemiyrm çünküü

arkadaslar bugun uzanıyordum hapsurdum ve karnıma kramp tarzı bır agrı gırdı sizleerde de oluyormu.birde ilgisi varmidir bilmiyorum ama hapsurduktan bi 15 dk falan sonra mide bulantisi ve bas donmem oldu.midem gecti ama basim halen daha donuo

Benim kan değerlerim çok iyi çıkmıştı canım ama doktor elevite ek olarak ekstra demir de verdi, elevitte de demir var aslında. Baktım şimdi 60 mg elevitte var, 100 mg da ekstra verdiği hapta. Dünya sağlık örgütü tarafından kesinlikle hamilelerin demir takviyesi alması gerektiğinin söylendiğini iletti doktorum. Benim için de iyi oldu et pek yiyemiyorum çünkü doğal yollarla almaya kalksam yeterli alamayabilirim. Ama şu ekstra demiri kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz bir kabızlık durumum var... Doktoruma söyleyeceğim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…