2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ya canım ben neden hiç içemiyorum onu anlayamadım bi türlü ben 5 saat çektim krampları ve gebeliğin başından beri hiç kusma yaşamadıüım halde ilacı içince kusuyrm çok fena etkiledi ben bebeğe bişey oldu sanmıştımm çok şiddetli kramplar giriyo

Kızlar benim karnım büyüyor yaa her geçen gün :))) bir gören bir daha bakıyor, dün dümdüzdün 1 günde noldu diyorlar :)) baya hızlı büyümeye başladı sanırım minikler. Sizin de bu haftalarda mı oldu ani büyüme, şu an nasıl gidiyor dışarıdan belli oluyor mu sizinkiler?

İnşallah canım ancak kucağımıza alınca emin olacaz

Aç karnına mı içiyorsun canım? Aç karnına çok kötü mide bulantısı yaptığını biliyorum. Tok denedin mi, onda da kusuyor musun?

endless love canimm amniyos sivisinin fazlaligi gebelik sekerindende kaynaklanabiliyomus yakin bi arkadasiminda fazlaydi ona sordum onunki gebelik sekerindenmis.sende seker yuklemeni ihmal etme bence.umarim bi sorun cikmaz.bende dua edicem senin ve bebisin icin :*

Benim de artk belli hamile oldugum :) budurum cok hosuma gidio ama gobegimin cikmasi:)

canım tok denemedim ama tok da etkisi azalıyor diyorlar bana aç karnına yazmış doktor
Ben tok içiyorum üstünde tok yazıyor ama demirin aç karnına daha iyi emildiğini ben de duymuştum. İstersen bir de öyle dene doktoruna danışıp. Ya da en kötü ihtimalle pekmez içip üzerine portakal suyu iç :) c vitamini de demir emilimini arttırıyor.

cnaım artık haftaya gidince sorarım doktora napim vitamin ilacım da bitti şu an bakalm ne dicek bide size soruym dedim sağol canmm

A

Aynen hatta esim diodu cikmicak heralde gobegin senin bianda aldi basini gitti hamile pantolonu gyiyorm artk
Yaa o kadar mı? :) Ben birkaç hamile pantolonu denedim ama çok büyük ve kötü durmuştu o zaman, belki şimdi daha iyi olur. Ben de tayt giyiyorum sürekli rahat oluyor diye ama bir süre sonra karın kısımları olmayacak zaten.

aynen canım bi anda fırladı tosbağa diyor şimdi bna :)) bugn bi deniym dedim eski pantolonlarımı da olmadı 3 ay giyebilmiştim şimdi düğme kavuşmadı
Ben 1 hafta önce rahatça giydiğim pantolonu 1 hafta sonra giyemedim resmen daha doğrusu hala kapanıyor ama baskı yapıp rahatsız ediyor. Düğmeyi açtım, yetmedi fermuarı açıp oturdum iş yerinde masamda

Ben 1 hafta önce rahatça giydiğim pantolonu 1 hafta sonra giyemedim resmen daha doğrusu hala kapanıyor ama baskı yapıp rahatsız ediyor. Düğmeyi açtım, yetmedi fermuarı açıp oturdum iş yerinde masamda
ayyy bende bugn değişklk olsun die giyim dedim ama yok düğma kavuşmaıd hyallerim yıkıldı napalım artk bebeişlermize değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…