2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
16 dan sonra aniden büyümeye başlıyor ben de şaşırmıştım :)

Göğsünü uyarmıyorsun değil mi? Bu vakitler çok riskliymiş arkadaşlar. Bunlar özel konular tabi ama gerek eşiniz olsun gerek kaşıma dokunmayla kendiniz göğsünüzü uyarmamaya çalışın. Süt bezlerini uyarmak bu zamanlarda iyi değilmiş...

Hamile olmak istiyenler umidinizi kaybetmeyin sitresse girmeyin . bende 3ay korunmadim bebegim olmuyo diye Doktor gitim hersey normal dedi.4.ay hamile kaldim ve cok sukur rabbime Allah herkese versin.ama aklimdan hamile kalmayi silmistim dusune dusune olmuo cocuk.baska seylerle ilgilenin aklimizdan neben konusu silin. kitap okuyun bsyler yapin:)

Ben de kusacak gibi oluyorum canım kocaman hap üzerine ekstra demir tableti bir de elevitin 1,5 katı büyüklüğünde omega-3 yutuyorumm... Ay anlatırken bile midem bulandı
Ben agri kesiciyi bile bi adet sancisina dayanamayip ayda bir zorla icerdim basim catlasa hap icmeyen insanim bende d vitamini elevit bide suda eriyen magnezyum iciyom sana cok hak veriyorum yavrum olmasa yapmazdim hersey onlar icin. Elevitte bulanti yapiyomus bana yemekte ic yada sonra dedi normalde ac icmek gerek gerci ben oylebi etki gormedim

Vajinal muayenden korkuyrm canim yani onceden cok kez bakildim ordan ama hamileyken istemiyrm nedense annem de yaptirma hamileyken kesinlikle dio anneme bi doktor demis 3 aydan sonra vajinal muayene ii deil diye
Canim ben bi sorun yasamadim sahsen oncesindede vajinal bakildi baslarda 13. haftamda kanser icin ornek aldi doktor bide gecen gittigimde ölcüm yapti sanirim bide 25. haftada bakiliyo dedi ama kendi doktorum nasil yapar bilmiyorum alttan bakmaya cok merakli isvicrenin doktorlari bende rahatsiz oluyorum esimle gidiyorum bebegi görsün oda yasasin her anini istiyorum ordan bakilinca adamcagiza diyorum dön arkani napim sunuda diyim kadin bu kez olcum yaparken sadece ucunu koydu cik iceri girmedi rahim agzi uzunluguna bakti bide acilma varmi diye yani diger zamanlardaki gibi degildi

Arkadaslae ben 18 haftalik hamileyim bugun gobegimin altinda sag taafa yakin bi toplanma gibi bisy hissttm ben elimi koyup oksayinca gecti saniyelik bisydi sizde oluyomu bebek hareketimi internette bi kac bisy okudum moralim bozuldu biraz ilk hamileligim normalmi

Bu gun senn prenses pit bile demedi. Stres olunca kipirdiyr yaa. Diyorum zeynep baba gidio yanlz kalcn tik yok pis cadi :))))
Hahahaha diyodur banane anne yalniz kalcak olan sensin yerim kuzumu ya benim keratada sakinligi seviyo gerci babasinin horlamasina alisti biri konusunca oynamiyo tvnin sesi acik olunca oynamiyo cok uyanik sinsi yahu hic bize cekmemis. Kurban olurum o prensese ben sen bide onu 24. haftadan sonra gör bakim duruyomu yerinde :)

Bizim babada horluyor yesinler oonun uyanikligini bal bocukk babasi gidemedi izni cikmams yarn gideck. Bide saka yapar gibi soyluyorm ya ciddiye almiyor. annaannesne de diyorum ilk kez ultrasonda ters döndü cocugm seni sevmedi yada naz yapiyo diyorum. Cunku hareket ednce anne bak diyorum . anacagzm koyuyor duruyor cadi. Kadin orduklerni alip gidecek o olacak

Kizlar drca sormayi unuttum. Belliki minnakimdan. Tatli tatli kasiniyorum. Ama her yerim sirt gogus bacak karnm her daim zaten szde durumlar nasl:)

Ne okudun ki mıralin bozuldu? Benim de uyandıgımda sol tarafımda toplanmıs oluyo sonra düzlesiyo gibi karnım. Bazen sagda ya da solda şişkinlik hissediyorum. Bazen cok hafif kıpırdanmalar oluyor karnımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…