2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar istanbulda oturanlar cuma cumartesi pazar istanbul kongre merkezinde anne ve bebek fuarı var.Gitmek isteyenler ibsfuar diye aratıp bilgi alabilirler . Bizim için fikir olur hemde bebişlerimize ciciler alabiliriz.

Teşekkürler değerli tavsiyeleriniz için:))

İşini sevmeyen insanlar sırf para kazanmak için oraya oturursa olacağı o canım. Yarısı öyle sağlık ocaklarının takma kafana salla. Ayrıca doktorla değil senin için. Senin aile hekiminin hemşiresi alıyor kaydı. Keşke oradayken sorsaydın gruba. Boşuna tekrar gitmezdin

Hahaha kiyamam ya götürmesin kuzumun esyalarini yazikk ya benim iki kez damar atmasi gibi olduda o ara annemede esimede ellettim farkinda degildi yoksa oynamaz :) yemezler anne diyo cocuk biliyo babasi gitmicek yarin gitcek akilli o annesi sen ne sandin. Benimde gögüs ve göbüs kasiniyo ama oyle asiri degil sakin kasima oksa biraz ustten yada yag sur masaj yap gecer

İnsallah canim ya ne bileyim hamile gibi de hissedemiyorum kaç ay oldu bi göbüs var o da büyümüyor sanki :) kuruntusunu insallah
2 3 ay sonra doğuralım diye bakacağız inşallah doğum yapanlar öyle diyorlar ağırlaşmaya başlayınca zor oluyor diye ama ben de her gün göbeğime bakıyorum büyümüş mü diye

Bilmiyorumki korkuyorum iste.ama agrim uzun sure devam ederse kesin benim doktorda bakar rahmim buyudugu icin agri oluyodur diye dusunuyorum bi sure istirahat edicem bakalim gecer ins bide alt ultrasonda bebek daha iyi gorunuyomus sanirim :) biyandanda istemiyo degilim daha iyi gorunur die:)

Valla ben bile sasiriyorum kendime bir kilo aldim sadece ben hani siskinlik falan deil bildigin hamile gobegi oldu arkadan bakinca hicbisi yoo on tarafta basket topu yutmusum gbi :)

ne kadar sacma doktorla ne alakasi var. Hemsireler ilgileniyor gebelerin kayit islemleriyle. Heralde yeri cok rahatti kalkip bi zahmet ilgilenmek istemedi sinir oluyom böylelerine
Benim hemşirem uzun süredir görüsmeyince tlfla aradı hamile misin falan diye tlfdan aldı bilgilerimi ama ben yine de gittim kalp atışını dinletti böyle görevlerini yapanlar da var

Doktorun bilir en iyisini canim ben arada cok bi fark gormedim basta benimki minik diye alttan baktilar 6. ve 8. haftada gitmistim ama bu defa olcerken dedigim gibi iceri gitmedi fazla bebege normal ultrasonla bakti. Allahim dogsunlar canli görelim ya gün gectikce tekmeler gücleniyo durup durup bi vuruyo ayni anasi sinirli

Göbeğin yumuşaklığı derken nasıl birsey bi dahakine ben de dikkatle bakarım ya şimdi ben de bi endişelendim
Zaten her gün karnımı dinliyorum batma var mı falan diye göğüslerim acıyor mu diye belim kasığım pağrıyor mu diye kalça kemigim çekiyor mu diye mide suyu ağzıma geliyor mpu diye bulantilar hafifledi zaten her gün bunları kontrol ediyorum kafamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…