2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
gunaydin kizlar nasil gidiyor hamişlik? haftasonu detayli ultrason a girecegim inşallah heyecanliyim biraz da korkuyorum ozel bir muayenehaneye gideceğim turgay sener muayene ucreti 300tl. ama çevreden gidenler ek ücret alirsa? diye kafami karistirdi gidenler muayene haric odeme yapiyor musunuz acabaa

Ay ne guzel ben bisefer tekme hissettm ama geziniyo surekli sizin tam zamanlariniz artk bende bir iki haftaya cok tekme hissederm diye bekliorum ama varya ben korkuyrm boyle garip gelio karnimin icinde bisey dolanio falan :) ya bide sey sizlerde kabus goruyomusunuz ben cocuguma iyi anne olamicakmisim gbisinden ikidir buyuk kabuslar goruyorun aglaya bagira uyaniyorum anneme soyledm hamilelikte her anne iyi anne olacakmiyim korkusu tasiyo bilincalti korkuyla kabus goruyo demisti ilk cocugunda oluyo hrkeste bend cok goruyodum dedi.ama valla uyumaya korkar oldm zaten zor yatiorum bide aglayarak uyaniyoruklm

Canım şimdi gordum yazımı suyu fazlaysa şekerden supheleniyolar gittiğim hastanede bu bayanın suyu fazlaydı şeker yüklemesi yaptir dedi Dr .. korkma inşallah bisey yoktur şekerle ilgikiyse ona Gore diyet verirler mide konusuna gelince daha 27-28 haftalara kadar gelişimi suruyo diye biliyorum çünkü bana bakan perinatolog herşey normal güzel ama 28 haftada biz mide ve bağırsak gelişimi tamamlandığı için tekrar detayliya öneriyoruz dedi ben de doktorum onerirse yaptırırım dedim yani gelişimi devam ediyormuş.. inşaallah bisey olmaz canım içini ferah tut.. boyu kilosu nasıldı benim korkum çocuğumu zayıf olur tabiki önce sağlıklı olsun ama ilerleyen haftalarda sıkıntı olursa kilo alımı yavaşlayabilir plesantamda kanama olmuş ama ne zaman olmuş belli değil büyük ihtimal oluşumu sırasında dedi insallah çocuk buyudukten sonrada sıkıntı olmaz .. inşaallah hepimiz seneye bu zamanlar bebeklerimizin yiyeceği ek gıdaları konuşuyor oluruz..

Amin canim. Bu hafta da gormemiz gerekirdi dedi aslinda 20+5 dik gittigimizde. Burdaki daha erken arkadaslar var onlarda gorunmus. İnsallah Allah cok buyuk sali gunu bende iyi haberlerle gelirim insallah.
Canım ben 20+3 de gittim gördü safrayi ama her bebeğin gelişimi bir olmuyo inşallah bu gittiğinde gorursunuz inan her birimiz de ayri problemler var benimde plesantamda kanama olmuş ama ne zaman olmuş bilinmiyor :) dikkat etmek lazım dedi ki zaten 5 ayim bitti hala hiç bi iş yapmıyorm yan gel yat Osman modundayim:)) dikkat etmeye devam anliycagin üzülme sende bi dahaki gittiğinde gözükür inşallah

Aynen canim, zaten bu detayli ultrasona gidip herseyin iyi olmasi cok buyuk sukur sebebi.

Hepimiz hayirlisiyla saglicakla alalim yavrularimizi kucagimiza.

Aynen canim, zaten bu detayli ultrasona gidip herseyin iyi olmasi cok buyuk sukur sebebi.

Hepimiz hayirlisiyla saglicakla alalim yavrularimizi kucagimiza.
İnşallah canım önümüzdeki ay alışverişe başlayacak agirlasmadan bitiricem inşallah 30 haftadan sonra sadece evde durmayı pek dolasmamayi dusunuyorum inşallah o zamanlara gelirsem .. sen ne zaman baslayacaksin alışverişe bu arada boyu kilosu kaçtı 20 hafta 5 günlükken minigin:)

İlk tetenoz aşısı ne zamn olmalıyız canm.
Kaçıncı haftaya kadar olmalıymışız bilgin varmı ?

Hayır canım zaten bebeğin eşinden dolayı ilişki yasaktı o kobuyla ilgili hiçbişey olmadı ben banyo yaparken südyenimi çıkardıgımda leke gördüm

Canım 18 cm bizim haftamıza göre çok güzel. Benimki fazla çıkınca ona takıldım
Canm youtube da arada bakıyorum doktorların videolarına .18 hafta 21 cm oluyo dedi bayan doktor bebek ten için.
Tabi onun kendi doğrusu öyledir belki. Fark 4cm az da değil. Benim doktorum da ideal dedi. Ama bakalım hayırlısı

Kaçıncı haftaya kadar bilmiyorum ama 20 hafta vurulması gereken normalde canım tabi 16 haftadan tut 27 haftaya kadar yaptıran var :)
Caanm bende 3 hafta snra kontrolümden snra geçeceğim sağlık ocağına yani 21 hafta filan oluyorum.Geç olurmu diye korktum. 21-22 haftada ilk tetenoz yaptırsam diye.İnşallah geç kalmam sağol bilgin için sanırım normal zaman da gitmiş oluyrum ama.

Canım sıkıntı olmaz ilk doz yapılacak zaten bi ay sonrasında da ikinci doz ben de bu ayın 27sinde yaptircam inşallah ikinci dozu

Canım 20+3 23 cm idik bilmiyorum ama 18 hafta21 fazla sanki her gorus farklı tabi :) o doktor muz kadar diyenmi meyveyle ornek veriyor

Kızlar bebeğiniz kaç gr. bilen varmı ? Ben tam 5. ayıma girdim 4ayım bitti. 400 gr bebeğim.
Sizlerin bebekleri kaç gr acaba.Hiç sorun yok Allah'a şükür doktor 400 gr iyi dedi ama yinede sizlerden de duymak istedim.

Canım 20+3 23 cm idik bilmiyorum ama 18 hafta21 fazla sanki her gorus farklı tabi :) o doktor muz kadar diyenmi meyveyle ornek veriyor
Ayneeen o bayan cnm Anladım cnm benim doğru diyorsun o zamn gayet normal.Ben seni 18 haftada 23 cm sandım bebğini.Kaçırmışım o kısmı 20+3 de 21 ise o zamn normal tabi her ikimizinkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…