2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayneeen o bayan cnm Anladım cnm benim doğru diyorsun o zamn gayet normal.Ben seni 18 haftada 23 cm sandım bebğini.Kaçırmışım o kısmı 20+3 de 21 ise o zamn normal tabi her ikimizinkide.
Canım yanlış anladın 20+3 de 23 du:) 17 haftada 16 -17 falandi unuttum :/

Ben hiç alttan baktırmadım yaa nasıl yapıyorlar? :)) hangi durumda alttan bakılıyor tecrübeli arkadaşlar?

400 gram maşallah canım benim haftamdakiler konuştum hemen hemen benle aynilar 325 den başlıyordu 20 haftada biz 367 deydik en son senin bebis tontis olcak galiba:)

400 gram maşallah canım benim haftamdakiler konuştum hemen hemen benle aynilar 325 den başlıyordu 20 haftada biz 367 deydik en son senin bebis tontis olcak galiba:)
Ayyy cnm vallamı Bende diyorum karnım neden bu kadar büyük bebeğim tombiş miş hahahahahh. Kat kat olcak desene Ama ben dikkat edim yinede.

Canim alisveris ile ilgili bana firsat kalmadan kayinvalidem yeni dogdugunda lazim olan herseyi 2 paket bezine kadar almis. İlk oglumundan da ayirdiklarim var, cok buyuk bir alisveris olmayacak benimki. Ama 32. Hafta da hastane cantami hazir etmeye calisicam.

Kilosu 365 gramdi masallah. Boyu net olarak yazmiyordu bende hesaplamadim.

Maşallah canım artık boyunu demiyo drlar annesi fl yazıyor ya onu 7 ile çarp her gidişinde boyu o:)

yok yok bana uyup bi de göbeğini kontrol etme benimki paranoya oldu göbek bu bazen geriliyo davul gibi oluyo bazen daha yayvan. artık Rabbime emanet ettim daha rahat olup hamileliğin tadını çıkaracağım

Ayyy cnm vallamı Bende diyorum karnım neden bu kadar büyük bebeğim tombiş miş hahahahahh. Kat kat olcak desene Ama ben dikkat edim yinede.
Canım belli de olmaz ben detaylıda 367 öğrendim 6 gun öncede 326 di boyu 21.5 cm idi 23 olmuş 367 grama gelmişti her Dr iyi olcemiyor sen güzel beslen yeter kuzenime 3800 gram dediler bebgi için 2950 doğdu öyle diyim sana her Dr iyi olcemiyor canım bu yüzden bende doktorunu değiştiricem benim doktorda bebegi uzun ve kilolu olcuyodu başka Dr a gidince anladım yani iyiki farkettim bunlar önemli terimleer gelişimleri açısından..

Aynen öyle canm tabi yanlışlıklar oluyor öyle.Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda yeterki

Günaydin annişler, galiba nezle olacagim. Amma dayasim kendime ihlamuru, hasta olmadan yatay gecis ile atlatacagin insalllah. Aman dikkat edin anneler, havalar soguk

Canimmm buralardayim doktorumu degistirmek durumunda kaldim yeni dr arayisina girdim stresli bi donem gecirdim bundan dolayi ama cok sukur iyi bi dr a denk geldim yine stres azaldi sen nasilsin tatlim nasi gidiyo :)
Iyi bari hallolmus mesele en azindan canim.cok sukur bi yaramazlik yok idare kosturuyorum cocuklara derya ne yapar :)

Ben hiç alttan baktırmadım yaa nasıl yapıyorlar? :)) hangi durumda alttan bakılıyor tecrübeli arkadaşlar?
4,5 haftalık hamileyken dr a gitmiştim.dr görememişti ultrason ile karından.vajina yoluyla kontrol etmişti daha iyi görünür diye.o Zaman keseyi görmüştük.vayyy diyince garip oldum.üstündtn aylaaaar geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…