2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sağol canım :) biz 5.haftada normal ultrasonla görebilmiştik keseyi herhalde ondan bakılmadı :)

Bu karnm kasinsa her yerim biraz tahrs oldu aslnda dikkat etsem iyi olur. Hakikaten oynamiyor baskasina ne kadar fenalar yaa :))) bi o gece babasina oynadi ama oyle bi iki degil bi 5 dk hareket etmistr. Kuzum daha dogmadan guc verdi babasina :) simdi babasi biraz daha iyi ya tinlamiyor :) diyorum kizce küstü mu ne tik bile demiyor:) bizim kuzular anneye benziyor sanirm dimi :)))() bide kizlar babaya daha duskun oluyor yaa aklima gelince nasil.kiskaniyorum hic cekemiyorum :)))

Kızlar acil yardım 18 haftalık olduk ben 5 kilo almisim ya çok kilo aldım neler yapıyorsunuz siz halbuki abur cubur falan da yediğim yok her goren Aaa çok kilo aldın diyo sizde durumlar nasıl bugün yuruyuse baslayacagim belki faydası olur

Çok teşekkürler canım :) Allah razı olsun

Canım gecmis olsun insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin Rabbim endless love

Amin inşallah

endless love canim gecmis olsun insallah hersey düzelir dualarim seninle

Allah razı olsun hepinizden de çok saol canım

Muane parası vermedim ben direk ayrıntılı ücreti verdim ama aynı yer değil arayıp bir sor istersen

İnşallah bir sorun yoktur canım
Sende takma kafana büyür gelişir alır kilosunu :)
Bizim 21+2 çıktı usg de 360 gr dedi 24 cm de boy ama başka bebeklerle kıyaslama yapmak doğru mu bilmiyorum

Maşallah bebişe :) kilosu bizden çok ne iyi bakmışsın annesi

Yürüyüşe ve hamile pilatesine başladım ben canım umarım bi faydası olur ben de 4 kilo aldım 17. Haftam yarın bitiyor

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben hamile halimle 5buçuk 6da çıkabiliyorum işten ama çoğu kurum 4 dedi mi mesai bitti yapıyo buna rağmen doktor için izin alacağım zaman keyfi durummuş gibi kıvranıyorum bunların hepsi hak işte

merhaba bayanlar, benim 3 gündür kasıklarımda (muhtemelen leğen kemiğimde) büyük ağrılarım var. aynı durumda olan var mı? sanki çoook yavaş da olsa bi açılıyor gibi (allah korusun ) garip ve yoğun ağrı.

Hayır canım zaten bebeğin eşinden dolayı ilişki yasaktı o kobuyla ilgili hiçbişey olmadı ben banyo yaparken südyenimi çıkardıgımda leke gördüm
Bize de ilk üç ve son üç ayda ilişki yasak dedi zaten hormonlar öyle düşmüş ki yatsın yanıma sarılmasın dönsün uyusun modundayım :) işime geldi valla

Aramıza hoşgeldin canım benim ikinci aydan beri var o ağrı korkma bebişten yana bünye kendini hamileliğe hazırlıyormuş doktorunla görüş magnezyum başlayabilir

bende aynıyım 8 kilo almısım yuruyuslere basladım bide aksamları yemek yememeye calısıorum

Ayyy cnm vallamı Bende diyorum karnım neden bu kadar büyük bebeğim tombiş miş hahahahahh. Kat kat olcak desene Ama ben dikkat edim yinede.
Kız maşallah seninki tosuncuk olacak galiba mincik elleri boğum boğum tontiş kolları olacak öpmelere doyamayacaksın bebeklere kilo yakışıyo inşallah benimkinin de gelişimi güzel tombiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…