2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy cnm sağol üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ben 18 haftalıkken bebğim 400 gr. arkadaşların ki 21 haftalıkken 300-350 gr. ben baya şişirmişim bebeği yaa

Cok.kilo.almamissin canm gayet normal ki

Kız maşallah seninki tosuncuk olacak galiba mincik elleri boğum boğum tontiş kolları olacak öpmelere doyamayacaksın bebeklere kilo yakışıyo inşallah benimkinin de gelişimi güzel tombiş olur
hahahahah ay ne güldüüüümmmmm ay cnm nasl çıkcak o peki onu düşünen yok
İnşallh cnm BENİM

bende aynıyım 8 kilo almısım yuruyuslere basladım bide aksamları yemek yememeye calısıorum
Bende 4 kilo almışım yürüyüş fln yapamıyorum hiç akşam eve kendimi zor atıyorum valla. Çok birşey yemiyorum ama işte hareketsizlik. Yemek yemezsem hiç midem bulanıyor bnm ya az da olsa yiyorum

Aynen öyle canm napalım kaderimiz buymuş keşke memur olabilseydim valla.Bende 8-6 çalışıyorum allahtan mesleğim iyi yine yoksa çok zor olurdu Evet bende 3 haftada bir izin alıyorum 2-3 saatliğine. Her hafta almim diye artık diğer kontrolümde gideceğim tekrar sağlık ocağına.Çalışıyorum dedim ama yardımcı olmadılar.Kimse yoktu demekki öyle dedi. yapacak birşey yok erken gideceğim diğerinde

Canım simdi okudummm
Yaa umarım ciddi bir durum degildir, kendi doktorunla da görüs bakalım, gerekirse baska bir doktora da görünürsün yeniden. Bak zaten aslında cok anormal bir durum degil ama kendi doktoruna belirt demis o bakan perinatolog da.. Belki de o kadar ciddi bir durum degildir. Sen gene elinden geleni yap gerisi Allah'a kalmıs, insallah saglıcakla gelir bebisin

Ben hiç alttan baktırmadım yaa nasıl yapıyorlar? :)) hangi durumda alttan bakılıyor tecrübeli arkadaşlar?
Ben hamile kalmadan once cok bakildi tedavi gordugum icin ince bi ultrasom cihaziyla bakiyolar.hamileliktede rahim agzi olcumu icin bakiyolar sanirim en dogrusu alt ultrasonda belirli oluyomus

Bende 4 kilo almışım yürüyüş fln yapamıyorum hiç akşam eve kendimi zor atıyorum valla. Çok birşey yemiyorum ama işte hareketsizlik. Yemek yemezsem hiç midem bulanıyor bnm ya az da olsa yiyorum
yuruyus bende yapamıorum calıstıgım için merdivenden iniyorum arada ofiste dolasıorum meccbur

hahahahah ay ne güldüüüümmmmm ay cnm nasl çıkcak o peki onu düşünen yok
İnşallh cnm BENİM
Ya bende senin gibi düşünürdüm kilolu bebeğin doğumu zor olurmuş gibi gelirdi ama tam tersiymiş bebek artık büyüyüp geliştiği için o da kendini dışarı atmak için uğraşırmış garibim zayıfların enerjisis az diye anne daha uğraşırmış doğururken tabi 5kilo da doğurursan direkt ek gıdayla başlarsın ☺

Tabi
biraz pahalı ama taksitle ödenir pilates cok iyiymiş herkes cok öneriyo bende kesin gidicem haftaya bi yerle konusucam baslıcam
tabi tabi taksit imkanı da var hem normal Doğum düşünenler için baya kolaylaştırıyormuş diye duymuştum beni en çok o cezbetti tabi korkup vazgeçmezsem normalden :)

Aaaa öylemiymiş allh allah Canm inşallh emer yani inşallh sütümde olur da en azından 6 ay süt içsin bizde gen olarak yok annemde içirememiş bize 3 kardeşiz. ablamda yeğenime veremedi az oldu.ek gıdaya geçti 2. 3. aydamı ne. kısmet.

A
Aman insanın bir kere şansı gülecek (arabesk şarkı gibi oldu) ben memurum ama bizim kurum bize o rahatlığı vermiyo hep iş hep iş ek mesai artı para diyince paraa gok:)

Doğum haftandan önce humana çayına başlarsın sütün bol olur bide emziremem diye düşünme sütüm de çok olacak emzirecem de 2yaşına kadar ki bünyen de inansın ona kendini inandır terapi yap inşallah hepimiz emzirebiliriz

Tabi

tabi tabi taksit imkanı da var hem normal Doğum düşünenler için baya kolaylaştırıyormuş diye duymuştum beni en çok o cezbetti tabi korkup vazgeçmezsem normalden :)
aynen bende normal istiyorum insallah sorun cıkmazsa normal olsun istiorum korkcak bişey yok aslında ben dogum videoları izledim sadece sancılara dayanmak lazım dogum acılma olursa 10dk suruyomus ve hersey iyi giderse bebegin cıkması cok kolay oluyomus bizim sadece sancılara dayanmamız lazım

A

Aman insanın bir kere şansı gülecek (arabesk şarkı gibi oldu) ben memurum ama bizim kurum bize o rahatlığı vermiyo hep iş hep iş ek mesai artı para diyince paraa gok:)
cnm tabi öyle sende haklısın.Ama adı üstünde memursun muhakkak avantajların bizden çok buda emeklerinin karşılığı tabi. Bende Grafik Tasarımcısıyım .Halk eğitim de Öğretmenlik veya belediye de bu işi yapmak için uğraşıyorum Allah yardımcımız olsun ne diim Allah bebişlerimize nasip etsin inşşalah

Turnakz nsptın kuzum? Sonuç ne zaman geliyor

jasminetea Beklemedeyim cnm heycanlan, allahtan zaman oyle boyle geçiyor pazartesi alındı kan 8 güne çıkacak expres olarak gitti gelcek sanırım pazartesi veya salı gelmiş olur en geç rabbim hakkıımda hayırlısını eylesin kuzum ona bıraktım artık hayırlıysa ileri hayırsızsa geri çok üzüldüm cünki bu süreçte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…