2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Cnm ilerleeyen zamanlarda o toplanmalar seni şoka sokacak ilk hamileliğimde büyüdügünde bnm sıpa bır toplanıpdu yururken durup beklıodum geçmesini dısardan karnım yamuluyordu barız normal korkma

Kızlar iki gündür dayanılmaz bel ağrım var hareket edemiyorum birisinin yardımı olmadan tuvalete dahi gidemiyorum neden olabilir doktor bel ağrısı normal dedi ama bu derece şiddetli olması normal mi? Ayağımı kaldıramıyorum hatta doğrulamıyorum bile

Ben izlersem daha çok korkarım diye izlemiyorum merak etsem de. Normal Doğum yapanlar öyle şeyler yazıyo ki bazen Yok artık bu kadar mı acı var ki acaba diyorum

kızlar benim için dua eder misiniz bu mübarek günde ?
Dün gece bacak ağrısından uyuyamadım mecbur parol yuttum ama bu seferde hem hassasiyetimden hemde ilaç almış olmanın vicdan azabından ağladım,gece boyu dolandım durdum. Sonradan ilacın etkisiyle ve yorgunluktan sızmışım resmen. Evi toparlayacağım diye fazla yüklendim galiba bundan sonra elimi sürmeyeceğim bişeye..
Hamilelerin duası kabul olur derler dualarınızda benide anarsanız sevinirim.
Hayırlı cumalar cümleten.

Bir arkadas vardi, bayadir yazmiyor. Yurt disindan sonuc bekliyordu. Hergun aklima geliyor. Nick ini de hatirlayamadim.

Hanımlar İstanbul Avrupa yakasında özel hastaneye gidenler kime gidiyorsunuz? Bayan doktor arıyorum Doğum icin, kendi hastanem 6500 istiyor normal Doğuma, doğumu ben yapıyorum sonuçta benim yerime doğurmayacaklar 1500-3000 arası temiz bir hastane varmi gittiğiniz?

ben nisaya gidiyorum normal doğum 850 tl sezeryan 1500 gibi birşeydi hatırladığım kadarıyla

Elim hep sol tarafimda cok derinden hissediyorum bu normal bence

Ayy cnm sağol üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ben 18 haftalıkken bebğim 400 gr. arkadaşların ki 21 haftalıkken 300-350 gr. ben baya şişirmişim bebeği yaa

Üzülme canım tabi ki kimseyle kıyaslama yapmamamız lazım aslında :)

Saol kuzum inş öyle yapacağım sağlıklı olarak kucağıma alayım da başka birşey istemiyorum. Ancak o zaman inanacam zaten

Maşallah ya ellerini yerim :)

Kuzum halimize bin şükür niyetsizlik etmiş gibi olmayayım Rabbim isteyen herkese iş nasip etsin ama ben doğum sonrası ücretsiz izin alacam şimdi bile dinlenebilmek için yıllık izin aldım iş çok yoğun oh mis gibi evim

Evet onlarida gordum canim, suan battaniye oruyorum. Belki o ise de el atarim sonra buara hamaratligim ustumde
Maşallah ne becerikli anneler varmış burda ben çok özeniyorum bebeğine uyku arkadaşı örenlere çok güzel oluyorlar ama o kadar beceriksizim ki tığ görsem kürdan diye dişime sokarım

Ben yıllık iznimi de doğuma sakladım. Azda olsa yeter birkaç hafta daha kalırım evde. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…