2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yuhhhhh 6500 nedir ya çocuğun kolej masrafı da mı onlara aitmiş şuan ben şok

Kızlar nette bebek zeki olsun diye araştırırken kondor yenmesi yazıyor ama kondor nedir bulamadım akbaba diye çıkıyor bilen varsa beni aydınlatabilir mi o neyse onu yemek istiyorum :)

selam kızlar, kontrole gideceğimmmmm bugün..zaman geçmiyorr.. saat bir türlü randevu saatine gelmiyor :))
sıkıldımmmmm.. :) inşallh iyidir keyfi yerindedirrr tospağanınnn

Korkma canim bende kotu ruyalar goruyorum o gun eski komsuyu gordum anlattim kadina diyo gece yatmadn bisey yeme gorursun dedim yemedim ama oluyomus hamilelikte duymustum. Iyi anne neden olamayasinki hepimiz zorluk cekicez baslarda ilk cocugumuz cunku ama zamanla alisicaz korkutma kendini eziyet etme boyle belkide duygusal zamanlardasin ama bebiside uzme annesi iyi bi anne olursun elbette ögreneceksin zamana birak

Ben hiç alttan baktırmadım yaa nasıl yapıyorlar? :)) hangi durumda alttan bakılıyor tecrübeli arkadaşlar?
Bende enfeksiyon vardi ilk o zaman alttan bakilmisti yumurtaliklarim gorunmuyodu normaliyle kadin bakti tesaduf bi yumurta buyumustu iyiki bakmis simdi karnimda benimle o kerata :) bide kanser icin ornek alinirken ve bebek kucukken bakildi insan biraz utaniyo onun disinda karsidaki doktor elindeki ultrason

Hemen haber ver bana gelince sonuç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…