2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Banada diyorlar bende 8 kilo aldim 4 senedir dikkat et diyet yap gunde bi paket sigara ic butun gunu kahveyle gecir sonra hamile kal cocuk icin sigarayi birak normal yemek ye onlar almasinda bu kiloyu göreyim :) ben hic takmiyorum sahsen ayrica cok yemiyorum bi ay boyunca gram almiyorum ay sonu bi bakiyorum 1-2 kilo gelmis kendi kendine oda ilginc ama birden geliyo benimki :) doktorunla konus diyetisyene git eger cok dert ediyorsan canim

Kiyamammm benim esimde oglani kiskaniyo valla gerci kiz erkek farketmiyo babaya duskun olan cocuk oluyo ne yaparsan yap bos. Bebeklerin cogu oyle bak 6 aylik falan olsun biri elini koyunca yine oynamaz kacar falan hissediyorlar veletler :)

Kizlar bana yardimci olur musunuz
Benimbat bugundu ama hasta olmadim
Dun idrar testi yaptim negatif
Ara ara kasik agrim oluyor ama bas agrimda var adet belirtisi gibi
Sizde boyle olupta hamile oldugunu ogrenen var mi yardimci olur musunuz

Uzman TV de anlatıyordur bir ara sabun yapmaya heveslenmiştim ordan izlemiştim :) ama heves olarak kaldı :)
Benimde genel yapim budur :)
Ben de yapmayı düşünüyorum internetten videolara bakacağım dağıtmak için mi yapacaksın ben de yavaş yavaş yapacağım biraz daha ucuza gelir hem evde boş vaktim çok
Bende biseyler hazirlamak istiyorum ama karar veremedim bi turlu ne yapsak ki

Benim hic adet belirtim olmadi 15 gun once sisen gogusler bile 3 gun kala sisti ama agrisi baskaydi bide akintim hic kesilmedi uc gun kala koyu bi akinti geldi ben anladim zaten hamile oldugumu gecesine testi yaptim. En az adetini uc gun gecsin bi oyle yap test yine yoksa o zaman doktora gorun

Maşallah ne becerikli anneler varmış burda ben çok özeniyorum bebeğine uyku arkadaşı örenlere çok güzel oluyorlar ama o kadar beceriksizim ki tığ görsem kürdan diye dişime sokarım
Hahaha ayyy cok tatlisin, bende ilkdefa yapiyorum vallla ogreniyorum annemden. Hep calisiyordum, okuyordum derken el isi ogrenmemistim. 8aydir evdeyim ve yeni yeni ogreniyorum hamaratligi Ama battaniyem hem cok pratik hem de cok guzel. Resmini ekledim yapmak isteyen olursa diye

Eklentiler

• image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba tatlış anneler varmı güzel haberler:) bu arada bebisime bi zıbın geldi tam doğacağı ayda giyebilecigi kalın bi zıbın çok mutlu oluyorum babasının dolabına koyuyorum şimdilik eşyalarını insallah önümüzdeki sure icerisinde dolabını alınca oraya koyacağım :) istahim kesildi bu saat oldu birşey yiyemedim ya çocuk aç kaliyormudur acaba napicam noldu bi kaç gündür böyle anlamadım :/

Canım bu aylarda aslında hep aynı oluyorlar gram boy vs ama Dr bana her ne kadar korkma gelişir desede annelik işte bilirsin kıyaslama yaptım hep ama hep aynı oranlar çok sukur inşallah hep sağlıklı kalırlar önemli olan o :) @endless love

Kiyamammm benim esimde oglani kiskaniyo valla gerci kiz erkek farketmiyo babaya duskun olan cocuk oluyo ne yaparsan yap bos. Bebeklerin cogu oyle bak 6 aylik falan olsun biri elini koyunca yine oynamaz kacar falan hissediyorlar veletler :)
Babayi gormek.daha kısıtlı oldugundan ozluyo yavrular :) daha bi kiymetli oluyor :) ben bunu bilmiyodum. Ozel hissettm bi an kendimi. Anasinin eli bile guven veriyo kuzulara yerimmm

Bem oyleydim tipki adet olacakmisim gibi kasiklarm agriyodu basm vs. Ama bu sefer yumurtlamadan once basladi yani adete 10 gun kala fln. Normalde adete 3 gun kala kask agrisi yasardm. Olablrsn.ama acele etme bence. Ben 5 gun beklemistm.gecmesini. oyle test yapmstm.

Amiiiin Allah Razı olsun canm inşallah sağlıklı olsun yeterki ama annesine benzerse güzel olur Allah yardımcımız olsn inşallah kavustrsun bebklerimze
Ay benim de var renkli fotoğrafım oglustan ama baba kızıyo atmama oglusum tam gostermedi yüzünü ama carprazda olsa gorduk:) inşallah doğduğu günleri goruruz düşünsene ne güzel olur ya 9 ay içimizde 9 ay sonra yanımızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…