- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.301
Gözün aydınn hoşgeldin aramıza canım kat kat artar İnşallah saglıkla kavuşuruz miniklerimize :)Kızlar merhaba bende inşallah mayıs annesi olucam :)) çarşamba 25.55 çıktı beta şimdi tekrar kan verdim bekliyorum inşallah güzelce artmıştır benim sanırım geç döllenme oldu takvim epey büyük gösteriyor ama biz minnakiz dahaa :)))
Ya kusura bakma benim ilk bebeğim oldugu için pek bi bilgim yok du teşekürler bilgin içinHamilelik yazıyo canım eğer snin geçen hafta cuma 4+6 ysa bugün 5+6 yarın 6 hafta gebelikte 7.gün diğer haftadan alıyo mesela 4 hafta 6 günden sonra 5 hafta sıfır gün oluyo ben de keseye göre geçen hafta 4+6 dım bugünde 5+6 doğal olarak yarın 6 haftayız
Benimde ilk canım anlıyorum ben de programdan öğrendim:)) o yüzden indir dedim canım detaylı bilgiler alabiliyosun:)Ya kusura bakma benim ilk bebeğim oldugu için pek bi bilgim yok du teşekürler bilgin için
Gecen cuma 75 mm di şuan bilmiyorum atabilirsem atarım resmiKesenin boyutu kaç mm di canım geçen hafta bugün atabilir misin bi keseni buraya :)
.Canım günaydın benim sızım sızım sızlıyor valla.uykuya dalarkende uyurkende dörtdönüyorum yatakta
Canım 7.5 mu 75 mi 75 mm kese olsa 4+6 olmasına imkan yok 0.75 cm mi acabaGecen cuma 75 mm di şuan bilmiyorum atabilirsem atarım resmi
Inşallah canım kalbi atana kadar sanırım stres tavan sağlıkla geçsin inşallah gebeliklerimizGözün aydınn hoşgeldin aramıza canım kat kat artar İnşallah saglıkla kavuşuruz miniklerimize :)
Evet erken yaptım canım.ama ben çatlatmaya iğnesi olmadım çünkü benim ki dondurulmuş embriyo.bu arada bende 2015 mart annesiyim.insaallah bu tutarsa ikinci bebegim olacak.ilk bebekte tup bebek 5. Gun embriyosu idi.kismet yarın testi tekrarlayacağımCanim merhaba, ben 2016 mayıs annesiyim, 2017 mayıs anneleri sayfasını görünce bi bakiyim dedim, sen dikkatimi çektin galiba senin tüp bebek, bende tüp bebekle hamile kaldım, 2 eylül de transfer oldum 2 tane 5.gün 1.kalite embriyo koydular, transferin 10.günü dayanamadim idrar testi yaptım herkesten gizli ve 2.çizgi çok silik cikti dr umu aradım kesin hamilesin hayırlı olsun deyince dünyalar benim oldu, kan tahlilini 13.gün yaptırdım 982 çıktı, 17 mayısta dunyalar tatlisi oğlumu kucağıma aldım çok şükür, suan yanımda melekler gibi uyuyor. Sen biraz testi erken yapmışsın gibi geldi bana çatlama iğnesi içinde bhcg olduğu için erken test yapınca hatali sonuç cikabiliyor, biraz sabret en azından 10.gunu tekrarla testini sonuç daha dogru çıkar, takip etcem burdan inşallah hamilesindir, kendim geldi aklıma çok duygulandim, Rabbim herkese bu mutluluğu tattirsin inşallah
Evet erken yaptım canım.ama ben çatlatmaya iğnesi olmadım çünkü benim ki dondurulmuş embriyo.bu arada bende 2015 mart annesiyim.insaallah bu tutarsa ikinci bebegim olacak.ilk bebekte tup bebek 5. Gun embriyosu idi.kismet yarın testi tekrarlayacağım
0.76 cm mış pardon ultrason kağıdına baktım yeniCanım 7.5 mu 75 mi 75 mm kese olsa 4+6 olmasına imkan yok 0.75 cm mi acaba
0.76 cm mış pardon ultrason kağıdına baktım yeni
İnsalah Ben bu gebelik hakkında çok şey ögrenicem demek resim yüklenmedi denedim olmadı neyse senin dedigin gibi ben ne zaman gitsem duyulur kalbinin sesi bebişiminAnladım canım benimki 0.91 cm di 9 mm yapıyo sninkide 7.5 mm :) maşallah yavruşlarımıza darısı isteyen herkesin başına. İnşalşah sağlıklı olur gebeliğimiz:)
İnsalah Ben bu gebelik hakkında çok şey ögrenicem demek resim yüklenmedi denedim olmadı neyse senin dedigin gibi ben ne zaman gitsem duyulur kalbinin sesi bebişimin
Aynen canım 18 aylık oğlum varCanım o zaman tutmuştur inşaallah:) diğerini 2014 de mi yaptırdın maşşallah süpermiş ya:)
Aynen o zaman gideriz bizde 8 haftalık olur o zamana kadarCanım bayramdan sonra kesin duyulur :)
Kız sen ağır işler yapma dikkat et kendine eşin yapsın bebişi için sende bi can taşıyon kolaymıWala kizlar bu hamilelik isi iyimis. Dun perdeleri yikayim dedm storlarimi cikardi esim koydm balkona tam yikayacam sen cekil dedi ay bi guzel yikio fircalio tertemz yapti iki saat ugrasti. Supermis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?