2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gözün aydınn hoşgeldin aramıza canım kat kat artar İnşallah saglıkla kavuşuruz miniklerimize :)

Ya kusura bakma benim ilk bebeğim oldugu için pek bi bilgim yok du teşekürler bilgin için

Evet erken yaptım canım.ama ben çatlatmaya iğnesi olmadım çünkü benim ki dondurulmuş embriyo.bu arada bende 2015 mart annesiyim.insaallah bu tutarsa ikinci bebegim olacak.ilk bebekte tup bebek 5. Gun embriyosu idi.kismet yarın testi tekrarlayacağım

Canım o zaman tutmuştur inşaallah:) diğerini 2014 de mi yaptırdın maşşallah süpermiş ya:)

Anladım canım benimki 0.91 cm di 9 mm yapıyo sninkide 7.5 mm :) maşallah yavruşlarımıza darısı isteyen herkesin başına. İnşalşah sağlıklı olur gebeliğimiz:)
İnsalah Ben bu gebelik hakkında çok şey ögrenicem demek resim yüklenmedi denedim olmadı neyse senin dedigin gibi ben ne zaman gitsem duyulur kalbinin sesi bebişimin

Wala kizlar bu hamilelik isi iyimis. Dun perdeleri yikayim dedm storlarimi cikardi esim koydm balkona tam yikayacam sen cekil dedi ay bi guzel yikio fircalio tertemz yapti iki saat ugrasti. Supermis ya

Kızlar merhabaa ben de 1,5 yıllık tedavi süreci sonunda hamilelik haberimi bu hafta başında aldım:) Birlikte gün saymak çok iyi olacak. Şimdi de şu çok özendiği gebelik takvimini yapmak istiyorum ama başaramadım bir türlü hani mesaj yazdığınızda profilinizde görünüyor ya. Ben de görünsün istiyorum ama başaramadım...Yardımcı olur musunuz

Wala kizlar bu hamilelik isi iyimis. Dun perdeleri yikayim dedm storlarimi cikardi esim koydm balkona tam yikayacam sen cekil dedi ay bi guzel yikio fircalio tertemz yapti iki saat ugrasti. Supermis ya
Kız sen ağır işler yapma dikkat et kendine eşin yapsın bebişi için sende bi can taşıyon kolaymı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…