2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım sende kendine dikkat et canım benim

Fıstık eve geldiğimde iki çizgide kıpkırmızı olmuştu.acaba pozitif olmadığında diğer çizgi belli bir saatten sonra kırmızılaşır mı ?
Ben o kadar cok test yaptim ki hamilelik olmadigi surece 5 gunde beklese 2. Cizgi inan cikmiyor ama asilama ve tup bebekte size hormon verilmiste cikmista olabilir diye bisey okudum ama tam net kesin bir bilgim yok bu konuda ama inan hamilelik olmazsa kesinlikle 2. Cizgi cikmiyo varsa 2. Cigi ertesi gunde ciksa vardir tecrubelerimle sabit... rabbim gonlundekini hayirli kilsin ve versin sana insallahhh dualarim senunle canim benim

Benimki gec dollenme oldu canim adetim bir hafta gecti anca silik gozuktu gecen Cuma 30 cikti degerim. Sonrasinda iki gunde bir kan testi yapmadim daha stres oluyorum. Beklicem haftaya kadar bu hafta gelme zaten gozukmez kese dedi doktorum.
yükselmiştir inşallah. bende bayramdan sonra gideceğim. görelim keseyi duyalım kalp atışlarını da doğuma sayım başlasın

Kızlar bugün doktora gittik bebişimi gördüm :) doktor 6 haftalık dedi. Ankara'da olanlar için özel koru hastanesi Aylin Anıl Arslan'a gittim ve çok memnun kaldım doktorum çok İyi
Ayy ben de yarın gidicemm 5+6 oluyorum inşallah bebişi görürüm 4+2 de kesesi 5 mm di 4+6 da 9 mm di inşallah görürüm 5+6 da ya alttan bakmadı dr direk üstten gözüktü değer 2000 küsürdü sana alttan mı baktı canım?

Ay canım ya duaların için Allah Razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin

Kızlar ben bu sabah bel ağrısıyla uyandım adet sancisinin tavan yapmış hali var mı bel ağrısı çeken normal dimi

Canim lutfen sende dikkat et.. insaAllah saglikla kavusucaksin bu kez melegine
Teşekkürler canim, banada Dr idrara sıkışık gel dedi. Bol bol içeceği suyumu. İyi haberler alırım inşallah.

Insallah canimm guzel haberlerle gel bize

Kızlar ben bu sabah bel ağrısıyla uyandım adet sancisinin tavan yapmış hali var mı bel ağrısı çeken normal dimi

Var canim var bazen bazen tutuluyo hatta bi kac adim atiyorumda oyle aciliyor belim.sen yinede dikkatli ol

Ben de çekiyorum hem de her gün sanki her gün adet günümmüş gibi yani öyle diyin uzanıp sırtımı rahat bi yere yaslayınca geçiyo canım

Sabah-ul hayr kizlar ...en son pazartesi vermistim kan ,dun vericektim ama firsat bugun tekrar veriyim diyorum bayram tatili girmeden.en son 85 ti bakalim ne durumdayiz...

Sabah-ul hayr kizlar ...en son pazartesi vermistim kan ,dun vericektim ama firsat bugun tekrar veriyim diyorum bayram tatili girmeden.en son 85 ti bakalim ne durumdayiz...
Canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın bugün ben de dr a gidicem inşallah görürüm bişeyler

Canim lutfen sende dikkat et.. insaAllah saglikla kavusucaksin bu kez melegine

Insallah canimm guzel haberlerle gel bize

Var canim var bazen bazen tutuluyo hatta bi kac adim atiyorumda oyle aciliyor belim.sen yinede dikkatli ol
Ben de çekiyorum hem de her gün sanki her gün adet günümmüş gibi yani öyle diyin uzanıp sırtımı rahat bi yere yaslayınca geçiyo canım
Sağolun kızlar doktora gidiyorum şimdi tekrar beta bakılacak inşallah güzel artmıştır kafamda deli sorular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…