- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.281
İnşaallah görürsün bebeğini benimde bugün 5+7 oldu ben bayramdan donra giderim herhalde eşim acele ediyor amaAyy ben de yarın gidicemm 5+6 oluyorum inşallah bebişi görürüm 4+2 de kesesi 5 mm di 4+6 da 9 mm di inşallah görürüm 5+6 da ya alttan bakmadı dr direk üstten gözüktü değer 2000 küsürdü sana alttan mı baktı canım?
İnşallah güzel haberleri ni bekliyoruzGünaydınlar güzel anneler
Birazdan doktora gidecem minnak ımın pıt pıt larını duymaya :)
Bu arada @Kazen den cevap gelmedi henüz beklemedeyim :)
Ohh ne güzel Allah verdimi veriyor işte kuzum hadi kalp atışlarını da güzelce duyalım İnşallah.bende gece doğum acile gittim agrım oldu ama bişi yok dedi kalp atışını duyamadık bizde daha bugün 6+0 ızEvet canim biraz önce geldim keseyi gördük şükür bayramdan sonra kalp atislarina bakicaz 5 haftalikmiş düsşükten hemen sonra hamile kalmışım cok mutluyum
Canım hoşgrldin aramıza gözün aydın sağlıkla kavuşalım İnşallahhKızlar bende varım çok şükür hamileyim mayıs annesiyim dün kan sonucun 266 çıktı bugün tekrar kan vardım yarın sonuç alcam muhtelemen 5 haftalık hamileyim
Gözün aydın canım Amin İnşallahhMayıs sonu Annesiyim Rabbim bebeğimi bağışlarsa Allah hepimizin yar ve yardımcısi olsun ...
evet canım bat 13 Eylül 2 tane bebek kondu Rahmime insaallah tutmustur
.tup bebek
Kuzum hoşgeldinnn gözün aydınn Allah ım ikimizede aynı ayda nasip edecekmiş demekkiMerhaba kızlar ben de varım 5 mayıs görünüyo ama doktor çocuk bayramından itibaren hazır ol falan dediUrmicca canım senin hamile kalmana çok sevinmiştim senin ardından ben de müjdeyi aldım çok şükür ve yine senin topiğinde beraberiz kızlar ya ben doktora gidince aşırı heyecanlanıyorum sormam gereken şeyleri bile unutuyorum nolcak benim bu halim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Canım dün akşam acile agrı için gittim muayne oldum 6+0 da görülmedi daha kalp atışı bakalım bayramdan sonraya randevum var İnşallah duyarımCanım kalp atışını duyabildin mi
Canım 5+7 yok 6 olurda senin doğum daha sonra gözüküyo 5+5 değil misin senİnşaallah görürsün bebeğini benimde bugün 5+7 oldu ben bayramdan donra giderim herhalde eşim acele ediyor ama
Yok gecen cuma doktora gittim keseye göre 4+6 dı üstünden bi hafta geçti 6 haftalık oluyo artık bat günüme göre daha büyük dedi doktorCanım 5+7 yok 6 olurda senin doğum daha sonra gözüküyo 5+5 değil misin sen
Yok gecen cuma doktora gittim keseye göre 4+6 dı üstünden bi hafta geçti 6 haftalık oluyo artık bat günüme göre daha büyük dedi doktor
Hayirli haberlerle gel canimmm insallahhhhhSabah-ul hayr kizlar ...en son pazartesi vermistim kan ,dun vericektim ama firsat bugun tekrar veriyim diyorum bayram tatili girmeden.en son 85 ti bakalim ne durumdayiz...
Benim doğum aslında 04/05/2017 oluyo ben takvim için o şekil yaptım zaten 04 le 07 arası olur dedi doktorCanım 5+7 yok 6 olurda senin doğum daha sonra gözüküyo 5+5 değil misin sen
Adı ne sen hangi programı indirdinCanım aynıyız o zaman geçen cuma benmde 4+6 dı cumartesi 5 oldu senin doğumda 6 mayıs 2017 kendine gebelik programı indirsene canım daha net olur
Hamilelik yazıyo canım eğer snin geçen hafta cuma 4+6 ysa bugün 5+6 yarın 6 hafta gebelikte 7.gün diğer haftadan alıyo mesela 4 hafta 6 günden sonra 5 hafta sıfır gün oluyo ben de keseye göre geçen hafta 4+6 dım bugünde 5+6 doğal olarak yarın 6 haftayızAdı ne sen hangi programı indirdin
Kesenin boyutu kaç mm di canım geçen hafta bugün atabilir misin bi keseni buraya :)Adı ne sen hangi programı indirdin
Canım günaydın benim sızım sızım sızlıyor valla.uykuya dalarkende uyurkende dörtdönüyorum yataktaKizlar gunaydin. Benim bacak agrisi ceken varmi hep boyle oluyorum korkuyorum
Ben bel ağrısı çekiyorum canım hatta sabaha karşı uyandım sancıdan adet olucam sandım çok şükür gelen giden yok geçti sancı da korktum amaKizlar gunaydin. Benim bacak agrisi ceken varmi hep boyle oluyorum korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?