2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İnşaallah görürsün bebeğini benimde bugün 5+7 oldu ben bayramdan donra giderim herhalde eşim acele ediyor ama

Evet canim biraz önce geldim keseyi gördük şükür bayramdan sonra kalp atislarina bakicaz 5 haftalikmiş düsşükten hemen sonra hamile kalmışım cok mutluyum
Ohh ne güzel Allah verdimi veriyor işte kuzum hadi kalp atışlarını da güzelce duyalım İnşallah.bende gece doğum acile gittim agrım oldu ama bişi yok dedi kalp atışını duyamadık bizde daha bugün 6+0 ız

Kızlar bende varım çok şükür hamileyim mayıs annesiyim dün kan sonucun 266 çıktı bugün tekrar kan vardım yarın sonuç alcam muhtelemen 5 haftalık hamileyim
Canım hoşgrldin aramıza gözün aydın sağlıkla kavuşalım İnşallahh

evet canım bat 13 Eylül 2 tane bebek kondu Rahmime insaallah tutmustur
.tup bebek

Canim merhaba, ben 2016 mayıs annesiyim, 2017 mayıs anneleri sayfasını görünce bi bakiyim dedim, sen dikkatimi çektin galiba senin tüp bebek, bende tüp bebekle hamile kaldım, 2 eylül de transfer oldum 2 tane 5.gün 1.kalite embriyo koydular, transferin 10.günü dayanamadim idrar testi yaptım herkesten gizli ve 2.çizgi çok silik cikti dr umu aradım kesin hamilesin hayırlı olsun deyince dünyalar benim oldu, kan tahlilini 13.gün yaptırdım 982 çıktı, 17 mayısta dunyalar tatlisi oğlumu kucağıma aldım çok şükür, suan yanımda melekler gibi uyuyor. Sen biraz testi erken yapmışsın gibi geldi bana çatlama iğnesi içinde bhcg olduğu için erken test yapınca hatali sonuç cikabiliyor, biraz sabret en azından 10.gunu tekrarla testini sonuç daha dogru çıkar, takip etcem burdan inşallah hamilesindir, kendim geldi aklıma çok duygulandim, Rabbim herkese bu mutluluğu tattirsin inşallah

Kuzum hoşgeldinnn gözün aydınn Allah ım ikimizede aynı ayda nasip edecekmiş demekki bende çok mutlu oldum hamile oldugunu görünce Saglıkla kavuşalım İnşallah meleklerimize

Canım aynıyız o zaman geçen cuma benmde 4+6 dı cumartesi 5 oldu senin doğumda 6 mayıs 2017 kendine gebelik programı indirsene canım daha net olur
Yok gecen cuma doktora gittim keseye göre 4+6 dı üstünden bi hafta geçti 6 haftalık oluyo artık bat günüme göre daha büyük dedi doktor

Adı ne sen hangi programı indirdin
Hamilelik yazıyo canım eğer snin geçen hafta cuma 4+6 ysa bugün 5+6 yarın 6 hafta gebelikte 7.gün diğer haftadan alıyo mesela 4 hafta 6 günden sonra 5 hafta sıfır gün oluyo ben de keseye göre geçen hafta 4+6 dım bugünde 5+6 doğal olarak yarın 6 haftayız

Kızlar merhaba bende inşallah mayıs annesi olucam :)) çarşamba 25.55 çıktı beta şimdi tekrar kan verdim bekliyorum inşallah güzelce artmıştır benim sanırım geç döllenme oldu takvim epey büyük gösteriyor ama biz minnakiz dahaa :)))

Kizlar gunaydin. Benim bacak agrisi ceken varmi hep boyle oluyorum korkuyorum
Ben bel ağrısı çekiyorum canım hatta sabaha karşı uyandım sancıdan adet olucam sandım çok şükür gelen giden yok geçti sancı da korktum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…